lhp 27.07.01, 11:22 Zdolny Bramkarz werderu Brema ulegl wypadkowi - jadac saochodem zderzyl sie z ciezarowka, oby ten wypadek nie wplynal zle na wspaniele zapowiadajaca sie karire reprezentantaq Polski, zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc Re: Kuba Wierzchowski pod TIRem 27.07.01, 11:26 też o tym słyszałem, TIR jechał z zawrotną prędkością 30 km/h. Dziwne to, gdyby się działo w Polsce gdzie wiadome jest podejście ludzi do przepisów, z Kuby pewnie nic by nie zostało a tak "tylko" się najadł strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Kuba Wierzchowski pod TIRem IP: 212.244.177.* 27.07.01, 11:32 Szkoda:(( na początku sezonu taki pech Kuby. Oby obrażenia nie były duże,....bo jest szansa wygryzienia Rosta z bramki Werderu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Kuba Wierzchowski pod TIRem IP: *.tnt56.nyc3.da.uu.net 30.07.01, 03:48 dzieki ze o tym napisales bo ja siedze w stanach i do mnie takie wiesci nie dotarly a kube bardzo lubie i jako bramkarza ijako czlowieka zycze mu wszystkiego najlepszego choc nie moge sie pogodzic z jego odejscie m z mojej ukochanej druzyny-ruchu tylko nie moge byc taka egoistka-wiem ze to jego szansa na zrobienie kariery bo chlopak wie co robic w bramce! Odpowiedz Link Zgłoś