Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:10 Będzie ciekawa walka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łysacz Re: Saleta vs. Gołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 01:55 Myślę, że Endriu zdefasonuje buźkę Salecie....Sorki Przemuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Ciekawa byłaby na pewno, ale 10 lat temu IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 17:22 Ciekawa byłaby na pewno, ale 10 lat temu. I jeden i drugi nie wykorzystali swoich szans. Byłoby super gdyby jednemu lub drugiemu wygrana dodała skrzydeł do jakiegoś konkretnego zwycięstwa. Mnie tam Gołota załamał i nie wierzę już w Polaka w wadze ciężkiej z tytułem. Nikogo nie interesuje bijatyka pomiędzy Polakami z drużyny niespełnionych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez Pajac kontra Tchórz IP: *.dashnet.lublin.pl 11.06.05, 14:41 to sie zapowiada walka:) smiechu warte, kabaret urzadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tingel-tangel Re: Saleta vs. Gołota IP: *.toya.net.pl 12.06.05, 13:35 Jeden przegrał 3 walki w pierwszej rundzie, a drugi dał się znokautować trenującemu raz na tydzień murarzowi z Holandii - ale cóż, murarz cegły nosi, to ma krzepę żeby Salecie boks z głowy wybić. Odpowiedz Link Zgłoś