Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna?

IP: *.datastar.pl 30.07.01, 15:56
    Moim zdaniem nie to bardzo przereklamowany "towar".Media powiedziały ze to
    super laska i tak ma zostać.A ta dziewczyna ma bardzo pospolitą urodę i
    dodatkowo ciągotki to tycia.Nawet wśród tenisistek,moim zdaniem,z czołówki
    ciekawsza z wygładu jest Jelena Dokica a z dalszych miejsc WTA to możnaby było
    wyszukać kilkanaście ładniejszych.Ania blednie przy np.łyżwiarce Marii
    Butyrskiej która ma klasę i dodatkowo każdy jej ruch na tafli emanuje
    sexem .Przy niej Ania to wyrośnięta lolita.No ale cóż media oznajmiły ze
    Kurnikowa to sex-symbol i tak musi zostac
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 22:47
        Troche ladna moze jest... Przecietna po prostu. Dokic rzeczywiscie jest duzo ladniejsza, albo np Virginie Razzano.

Kurnikowa podobno wyszla za maz, co Gazeta skomentowala "ku rozpaczy meskiej czesci kibicow". Ja tam nie rozpaczam, za to wspolczuje troche mezowi ;-)
        • Gość: Nagus Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 31.07.01, 12:50
          A co wolicie Szabo
          • Gość: Ania Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 04.08.01, 10:18
            Nie prawda najładniejszy jest Radek Pazura
      • Gość: Puk Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 31.07.01, 15:33
        Puk puk puk
        • Gość: wujek Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 08.08.01, 15:58
          Ładna jest ta australijska tyczkarka
      • Gość: emem Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.ts.pl 31.07.01, 15:37
        Czyscie chlopy poszaleli??
        Oczywiscie ze Anna jest ladna!!
        Moze powiecie ze niepodotykalibyscie sie z nia?
        Ja ewidentnie bym sie podotykal.
      • Gość: Mario29 Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 195.136.95.* 31.07.01, 16:40
        Nie lubie rosyjskiego typu urody .. Jest bardzo charakterystyczna. . od niej az
        bije to ze jest Rosjanka .. fe ....

i nie, nie podotykalbym sie z nia ... no way ...
        • Gość: campo Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 212.244.177.* 31.07.01, 16:50
          Zgadzam sie z Mario.
          Dla mnie najpiękniejsza była Gabi.....i tak juz pozostanie na wieki ,wieków..
          Pozdr.
          • Gość: Mario29 Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 195.136.95.* 31.07.01, 16:53
            Campo AMEN AMEN ....
        • Gość: Kojak Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.waw.cdp.pl 02.08.01, 18:50
          cyce to ona ma i nic więcej
        • Gość: wow Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 194.74.105.* 03.08.01, 16:52
          Jedynie ona moglaby mnie podotykac
      • Gość: Wilt Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 31.07.01, 16:53
        NAjlepsze - Kati Witt i Sabatini. Kurnikowa - przereklamowana, ale (chyba nie
        jestem taki wybredny jak niektórzy...) ostatecznie mógłbym się z nią podotykać..
        • Gość: emem Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.ts.pl 31.07.01, 17:35
          Podotykac ostatecznie???!!
          Ja to bym sie jeszcze polozyl...
          • Gość: Schewa Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 18:07
            Może nie jest najładniejszą kobietą na świecie, ale nie można powiedzieć, że
            jest brzydka.
            A z tym dotykaniem i położeniem się to nie jest zły pomysł. :-))
            Pozdr.
            • Gość: Mario29 Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 195.136.95.* 01.08.01, 09:24
              Ani polozyc ani podotykac ... FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .....
              Pzdr.
              • Gość: emem Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.ts.pl 01.08.01, 09:44
                Mario - no nie podejrzewam cie ze "kochasz inaczej" - co z toba? Oczu nie
                masz? :-)
                pozdro
                • Gość: Mario29 Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 195.136.95.* 01.08.01, 12:37
                  emem - wprost przeciwnie .. kobiety to moj zywiol :-)))) ale moge nie lubiec
                  rosyjskiego typu urody ? moge ? dzieki :-)))

pozdro ...
                  • Gość: emem Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.ts.pl 03.08.01, 11:58
                    Pewnie ze mozesz nie lubic :-))
                    Ale ona naprawde nie wyglada jak ze Stadionu Dziesieciolecia
      • Gość: Patty Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.08.01, 12:27
        Same chopy się wypowiadają więc ja wypowiem się jak ja to widze jako baba. Ma
        piękne, długie, grube włosy. Wy na to nie zwracacie uwagi, ale włosy ma ładne.
        Twarz też ma ładną, nawet na korcie bez makijażu wygląda bardzo ładnie- w
        przeciwieństwie do Rity Kuti Kis, która maluje sie na kort, a potem jej tusz do
        rzes chamsko ścieka przez pot. Oprócz tego wygląda czasem zbyt muskularnie, ale
        ona jest baaardzo kobieca przy takiej Serenie Willimas (ta to ma bary...). Za
        to jej mąż- jest szpetny i brzydki. Nie wiem co ona w nim widzi. Większość bab
        nienawidzi takiego typu urody. A co do Butyrskiej- dziewczyna też jest bardzo
        ładna, ale ona na lód wyjeżdża pomalowana itd- czego nie mozna powiedzieć o
        Kournikovej, a ona i tak robi ogromne wrazenie.
        Pozdrawiam- Patty
        • Gość: WURST Re: Kurnikowa i Jennifer Lopez sa przereklamowane. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 01.08.01, 14:10
          Pierwsza ma pyzata buzie a druga gruby tylek.Ale coz media zdecydowaly,ze to
          piekne kobiety wiec nie ma rady...
          • Gość: Mario29 Re: Kurnikowa i Jennifer Lopez sa przereklamowane. IP: 195.136.95.* 01.08.01, 14:23
            Swieta racja:
            1. Kurnikowa - ruska uroda az bije .. az przykro patrzec ,,
            2, Jennifer - typowa latynoska uroda - gruba pupa i maly biust (ale umiejetnie
            ubierana przez stylistke i filmowana tak zeby nie bylo za bardzo widac ...
            Pozdro.
            • Gość: WURST Re: Kurnikowa i Jennifer Lopez sa przereklamowane. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 01.08.01, 14:50
              Nastepna nieslusznie okrzyknieta pieknoscia to,moim zdaniem,Angelina Joile.
              (dobrze napisalem nazwisko?)
              • Gość: Wojtek Re: Kurnikowa i Jennifer Lopez sa przereklamowane. IP: *.cafebitone.gdynia.pl 01.08.01, 16:02
                Rosyjska uroda jest b.ładna.Np Kristen Dunst mimo ze jest amerykanką ma
                rosyjską urodę.A Ania jest ble,ble
              • lhp Re: Kurnikowa i Jennifer Lopez sa przereklamowane. 01.08.01, 16:08
                Cyba zle ona pisze sie Jolie, ale tez nie jestem peiwen ;-]]. Dobrze, ze Luxc
                wyjechal w gory i tego nie widzi ;-]]]

Pzdr
        • wasia Do Patty:-))) - a co z Mauresmo??? 03.08.01, 17:34
          Gość portalu: Patty napisał(a):

> Same chopy się wypowiadają więc ja wypowiem się jak ja to widze jako baba. Ma
          > piękne, długie, grube włosy. Wy na to nie zwracacie uwagi, ale włosy ma ładne.
          > Twarz też ma ładną, nawet na korcie bez makijażu wygląda bardzo ładnie- w
          > przeciwieństwie do Rity Kuti Kis, która maluje sie na kort, a potem jej tusz do
          >
          > rzes chamsko ścieka przez pot. Oprócz tego wygląda czasem zbyt muskularnie, ale
          >
          > ona jest baaardzo kobieca przy takiej Serenie Willimas (ta to ma bary...). Za
          > to jej mąż- jest szpetny i brzydki. Nie wiem co ona w nim widzi. Większość bab
          > nienawidzi takiego typu urody. A co do Butyrskiej- dziewczyna też jest bardzo
          > ładna, ale ona na lód wyjeżdża pomalowana itd- czego nie mozna powiedzieć o
          > Kournikovej, a ona i tak robi ogromne wrazenie.
          > Pozdrawiam- Patty

Patty, wróciłaś z urlopu? Nadal nie lubisz Mauresmo? (to dla sprawdzenia, czy
          nick się nie zdublował;))) ). Co myślisz o tego rocznym Wimbledonie i czy
          sądzisz, że nasz ukochany Marat ma jakieś szanse na obronę tytułu na US Open?

pzdr, wasia
      • Gość: da da Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 02.08.01, 12:05
        Da da da
        • Gość: Krzych Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.wsm.gdynia.pl 02.08.01, 12:11
          Porozmawiamy o kobietach?:)))
      • lhp Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? 02.08.01, 12:11
        Uwazam, iz wszystko to kwestia gustu. Niektorym podoba sie kurnikova, innym
        Agata Wrobel, podczas gdy niektorzy wzdychaja do Malgorzaty Dydek badz siostr
        Williams.

Pzdr
      • Gość: odys Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.01, 13:50
        Nie ma watpliwosci ze Kurnikowa to fajna dupa wsrod obecnych tenisistek dla
        mnie najladniejsza... ma troche male cycki ale przeciez to wymaga czasu,ciagle
        sie rozwija przeciez:) Chetnie bym z nia"pojezdzil"! Nie dorasta do piet jednak
        Gabrieli Sabatini-to dopiero jest sztuka ,a przy tym klasa i styl szkoda ze
        skozczyla kariere:(
        • Gość: Wilt Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 02.08.01, 17:10
          Gość portalu: odys napisał(a):

> Nie ma watpliwosci ze Kurnikowa to fajna dupa wsrod obecnych tenisistek dla
          > mnie najladniejsza... ma troche male cycki ale przeciez to wymaga czasu,ciagle
          > sie rozwija przeciez:) Chetnie bym z nia"pojezdzil"!

Odysie - nie zapominaj, że w domu czeka na Ciebie Penelopa...

• Gość: odys Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.01, 02:10
            Gość portalu: Wilt napisał(a):

> Gość portalu: odys napisał(a):
            >
            > > Nie ma watpliwosci ze Kurnikowa to fajna dupa wsrod obecnych tenisistek d
            > la
            > > mnie najladniejsza... ma troche male cycki ale przeciez to wymaga czasu,ci
            > agle
            > > sie rozwija przeciez:) Chetnie bym z nia"pojezdzil"!
            >
            > Odysie - nie zapominaj, że w domu czeka na Ciebie Penelopa...
            >
            Moja zona wszystko mi wybaczy...ale czy musi o tym wiedziec w ogole...
        • Gość: tom Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 13:47
          tak,szczegolnie tenisowo się rozwija...ha ha
      • Gość: Martin Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 19:22
        Głos w obronie Anny!!! Tenisistki generalnie mają sporo wdzięku, ale Kurnikowa
        jest jedną z najładniejszych (o ile nie najładniejszą) spośród nich. Ma super
        proporcjonalną budowę ciała, piękne długie (i proste - pozdrowienia dla pani
        Sanchez) nogi i ciekawą buźkę. Dziwię się jak można ją nazywać rozrosniętą
        lolitą (chyba ktoś ją myli z Clijsters). Albo że ktoś woli Dokić, no ale rzecz
        gustu. I tak dobrze że nikt nie zachwyca się "urodą" sterydziarek Williams.
        Pozdrawiam wszystkich wielbicieli rosyjskiej urody.
        • Gość: peter Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 13:52
          szczerze-nie wiem jak można zachwycać się tak prostacką urodą;ok,ma wszystko na
          swoim miejscu,ale nic poza tym...i nad czym tu piać??jak dla mnie-100% wytwór
          marketingowy...
          • Gość: Martin Re: Czy rzeczywiście Kurnikowa jest ładna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 15:08
            Jakby Anna nie była tak promowana w mediach, to najprawdopodobniej nie byłoby
            tej dyskusji (dlatego oceniając jej urodę biorę poprawkę na ten fakt). Britney
            Spears i Martyna Wojciechowska też są 100% wytworem marketingoym, a mi sie nie
            podobają. Rzecz gustu i nie ma co krytykować.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka