Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor?

IP: 10.10.70.* 22.07.01, 20:04
    I po co bylo nam sie tu podniecac ze Unie rozjedziemy do 30?
    Wstyd
    Wstyd
    W s t y d.
    48-42
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? 22.07.01, 20:10
        Ja dawalem w okolicach 60:30 ale zaznaczajac ze Unia musi przyjechac w
        awizowanym skladzie. To co sie stalo to tragedia i rzeczywiscie wielki wstyd.
        Ciekawe kto wpadl na pomysl aby zaoszczedzic na Layonsie. Druga sprawa to
        idiotyczna decyzja o wykluczeniu Tajcherta na caly mecz.
        • Gość: Macias Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: 213.146.61.* 22.07.01, 20:17
          Żadne tłumaczenia nie usprawiedliwią porażki z Unią. Chyba powinniśmy nieco
          opuścić głowy.
          • krotoss Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? 22.07.01, 20:30
            Gość portalu: Macias napisał(a):

> Żadne tłumaczenia nie usprawiedliwią porażki z Unią. Chyba powinniśmy nieco
            > opuścić głowy.

Fakt probowalem troche tlumaczyc a nie ma kogo(włodarze klubu)i karnie spuszczam
            glowe do konca tego sezonu (w ktorym chyba juz nic nie zwojujemy w DMP) majac
            nadzieje ze trafna polityka transferowa pozwoli mi ja podniesc w przyszlym roku.
      • Gość: Krzyżak Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 20:33
        Bardzo mi przykro.Tak bardzo życzyłem Wam wygranej.Szkoda bo szansa na kolejne
        nasze pojedynki na żużlu sie oddala. Kciuki bedzę trzymał dalej w nastepnych
        meczach.
      • Gość: Thomek Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:13
        Dobra, ja też mówiłem.
        Gdyby był koniec sezonu to bym powiedział sprzedawczyki, ale w tej sytuacji
        nie wiem co się dzieje.
        Mam nadzieję, że to już ostatnia wpadka Polonii.
        WSTYD!!!!!

Pzdrw
        • Gość: Coolek Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:27
          "Przepraszam ze zawidlem kibicow, ale to naprawde nie jest zaslona dymna. Po
          prostu oszczedzamy aby na koniec sezonu nam nie zabraklo."
          Leszek Jankowski
          Nie chce sie tlumaczyc ale wyzej wymienionemu nie mozna ufac. Nie dosc ze wielu
          kibicow zrezygnowalo z przyscia na stadion(straty finansowe dla Polonii) do po
          zwyciestwie pozostal niesmak. Jednak porazka jest porazka. Trudno.
          Tak poza tym odnosze wrazenie ze polonisci nie bardzo znaja swoj tor. Tak bylo
          w meczach z Apatorem, Pergo i Unia.
      • Gość: rhemek Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:36
        Prezes Uni Jak zwykle wzystkich oszukal, ale za Tajcherta sedzia powinien
        zostac ukarany.Wypaczyl mecz, a ja stracilem forse na bilet.Ciekawe ile dostal
        w lape od prezesa uni? Ja nie zamierzam wiecej wydawac niemalej kasy chodzac na
        ustawione mecze.To juz chyba koniec potegi zuzla w tym miescie. To byl ostatni
        tutejszy klub o dobrym poziomie. Co nam teraz zostalo?
        • Gość: Thomek Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.cps.pl 22.07.01, 22:46
          Chyba tylko siatkówka.
          :((

Chyba, że piłka się odrodzi.
          • Gość: kibol Re: Kto tu prorokowal ze Polonia wdepcze Unie w tor? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 01:48
            Ja prorokowałem. (Mówie też coś od siebie na założonym przeze mnie wątku Jak
            wysoko...) Chylę czoła. Przed Unią. Nie można mieć pretensji, że prezes Unii tak
            powiedział i to na łamach prasy, czyli że niby oficjalnie. Wspaniale wykorzystał
            taką możliwość. Niezrozumiałe jest postępowanie w tej sytuacji pseudodziałaczy
            bydgoskich. Nie ma już Kniazia, nie ma Tillingera. Na kogo teraz zwalić winę? Na
            zawodników? Powtarzam się, ale mecz był przegrany odkąd działacze postanowili
            zaoszczędzić i zrezygnowali z Lyonsa. W trzech Polonia meczu nie wygra. To
            totalna kompromitacja. I to nie ze względu na to, że przegraliśmy akurat z Unią.
            Chodzi o styl. Chłopacy robili co mogli. Gollob Loram Protsiewicz, to nazwiska, a
            nie maszynki do wygrywania. Załamać się idzie i nie dziwią okrzyki kibiców
            sprzedawczyki, ile daliście, itd.
        • Gość: Baton Wiecej luzu!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 09:08
          > Prezes Uni Jak zwykle wzystkich oszukal, ale za Tajcherta sedzia powinien

Wez Ty czlowieku zastanow sie co piszesz!!!! Oszukal Cie, bo Unia przyjechala
          z Adamsem i Drymlem????? I BARDZO DOBRZE!!!! Przynajmniej bydgoszczanie
          mogli MNIEJ UDAWAC, bo przeciez porazka z Unia "krajowa" bylaby za duzym
          przegieciem... A poza tym przynajmniej mecz byl ciekawy.... ;-)))

> zostac ukarany.Wypaczyl mecz, a ja stracilem forse na bilet.Ciekawe ile dostal
          > w lape od prezesa uni? Ja nie zamierzam wiecej wydawac niemalej kasy chodzac na

Wypaczyl wynik - ZGADZA SIE
          Dostal w lape - NIE SADZE
          W lape co najwyzej wzieli nasi pozal sie Boze dzialacze.... :-((((

> ustawione mecze.To juz chyba koniec potegi zuzla w tym miescie. To byl ostatni
          > tutejszy klub o dobrym poziomie. Co nam teraz zostalo?

Klub o dobrym poziomie sportowym, ale FATALNY moralnie..... :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka