Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!!

IP: 217.96.45.* 26.07.02, 21:29
    Jak im sie to udalo????? przeciez grali tak slabo :))))) POLSKA!!! POLSKA!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: TT Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: 209.246.62.* 26.07.02, 21:34
        Zaloze sie, ze Wichniarek cos strzelil (nie jestem pewien, bo nie mieszkam w
        Polsce). Napisz kto strzelil!!
        • Gość: aga Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 21:38
          to nie ta bajka chlopie
        • Gość: zoster Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: 217.96.45.* 26.07.02, 21:42
          Widac ze nie mieszkasz w Polsce :) Chodzi o siatkowke
          • Gość: TT Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: 209.246.62.* 26.07.02, 21:44
            OK, juz wiem. To gratuluje!
      • Gość: KANGOOR Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 21:34
        Zajebiście. W końcu i Nam sie udaje. Polska biało-czerwoni.
        • Gość: Crotalus Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.pl 26.07.02, 21:35
          Je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tifo Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 21:37
        waw
        czasami szczescie sie przydaje
        • Gość: wojtek Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 21:48
          A Olisadebe coś strzelił? bo słyszałem że ma torbiel w
          kolanie

A Ronaldo jak grał,czy dalej świętował sukces ?
          • Gość: aga Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 21:51
            czy wy wszyscy z ksiezyca czy co
            Liga Światowa - siatkowka mecz w Spodku
            jaki Olisadebe jaki Ronaldo - ludzie
            • Gość: christop Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.bialan.pl 26.07.02, 22:37
              Gość portalu: aga napisał(a):

> czy wy wszyscy z ksiezyca czy co
              > Liga Światowa - siatkowka mecz w Spodku
              > jaki Olisadebe jaki Ronaldo - ludzie

no właśnie
              jaki Olisadebe
              przecież to Grzesiek Lato strzelił gola dla Polski na 1:0 w 77 min
              ale prawde mówiąc nie wiedziałem że Polacy strzelą jeszcze dwie bramki
              (zdrzemnąłem się)
              Grunt że mamy 3 miejsce w mistrzostwach świata.
              A propos: którego dzisiaj mamy?
      • Gość: graby Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 21:50
        takiego horru dawno nie przezylem.
        a debowskiego powinni zwolnic, jego komentarze to zenada
        • Gość: k2 Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 26.07.02, 22:06
          lecz sie, bardzo dobry komentator, jak nie on to kto ? szaranowicz nie,
          szpakowski nie, to kto ?
          ale najwazniejsze ze Polska górą !!!
          • Gość: graby Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:07
            MOZE TROCHE WIECEJ KULTURY
            CHCESZ PRZYKLAD?
            AMBROZIAK, UZNANSKI SA O NIEBO LEPSI OD TEGO SZOLMENA DEBOWSKIEGO, NIEUDANEGO
            AKTORA
            • Gość: k2 Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 26.07.02, 23:13
              mi bardzo odpowiadal ten komentarz, komentator komentowal zywiolowo i to mi
              sie podobalo, wole to niz smutny komentarz szpakowskiego przy ktorym malo nie
              usypiam. chcialbym zeby ten "beznadziejny" komentator komentowal tez inne
              wydarzenia sportowe.
      • marcini Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! 26.07.02, 22:01
        Brawo!!! Brawo!!! Brawo!!! Co za emocje. I nawet transmisja do końca była, hehe.

POLSKA!!! BIAŁO-CZERWONI!!!
        • Gość: Jaskier Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:05
          Zaciety mecz ale jakim cudem oni wygrali przy tak slabym przyjeciu zagrywki...?
          Ale to niewazne skoro zakonczylo sie pozytywnie, Brawo Polska!
      • Gość: stefan Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: 213.17.172.* 26.07.02, 22:26
        a ja obstawiałem 0:5
        • Gość: mm Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.warynski.net 26.07.02, 22:28
          ???
      • Gość: znawca JAKA TO REPREZENTACJA? IP: 212.244.108.* 26.07.02, 22:28
        Chyba jakaś młodzieżowa, bo seniorzy by tego chyba nigdy nie dokonali. A poza
        tym nie słyszałem, żeby kadra Bońka miał grać w tym roku z Brazylią.
        • Gość: Zenon Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: 2.4.STABLE* / 10.27.1.* 26.07.02, 22:35
          JESTEŚCIE POJEBANI
          • Gość: k2 Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: *.pronet.lublin.pl 26.07.02, 22:50
            ozesz kurwa albo czytajcie wszystkie posty, albo sluchajcie radia,
            przeczytajcie wiadomosci w necie a jak nei to sie nie wypowiadajcie na forum z
            niedowierzaniem "reprezentacja bonka nie mogla wygrac 3:2 z brazylia"
            • Gość: MM Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.07.02, 01:05
              to boniek juz poprowadzil repre??
              no i pokonalismy mistrza swiata, yeah

..........just playn'..........
              • silent_bob Re: JAKA TO REPREZENTACJA? 27.07.02, 02:17
                Nie ma to jak dyskusja na temat :)))))

A na serio meczyk był super a na komentatora to nie zwracałem uwagi, więc Mnie
                nie przeszkadzał.
                • Gość: inka Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: *.riv-res.charterpipeline.net 27.07.02, 04:16
                  To chyba najzabawniejsza dyskusja jaka kiedykolwiek czytalam na forum!
                  No, ale najwazniejsze, ze Polska wygrala!!!!!!
                  • Gość: Reksio Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 27.07.02, 11:35
                    Po co grali przeciez sezon ligowy się nawet nie zaczął
                  • Gość: apispy Re: Inka IP: *.pkp.wroc.pl 27.07.02, 13:34
                    Gość portalu: inka napisał(a):

> To chyba najzabawniejsza dyskusja jaka kiedykolwiek czytalam na forum!
                    > No, ale najwazniejsze, ze Polska wygrala!!!!!!

Hi , skąd nadajesz Inka?? Sorry za pytanko,ale tak sie składa ,że szukam pewnej
                    Inki....

Co do meczu to powiem tylko ,że na początku 3 seta wylączyli mi prąd :(((

• Gość: inka Re: Inka IP: *.riv-res.charterpipeline.net 27.07.02, 18:50
                      Z Riverside, takiego nieduzego miasta w Kaliforni.
                      OWOCNEGO SZUKANIA :)
        • Gość: Per Re: JAKA TO REPREZENTACJA? IP: 217.17.32.* 27.07.02, 19:19
          Dzięki piłkarzom!!!!
          Teraz czas na bobsleistów.!!!!
      • Gość: Esox Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 13:42
        I właśnie po tym poznaje sie prawdzią drużyne że nawet jesli gra słabo jest w
        stanie pokonać tak wysoko notowanego przeciwnika :) Sam wróciłem ze spodka do
        domu o 2 w nocy ale nieżałuje podróży było super atmosfera i cała otoczka
        powalała na kolana :) a dzisiaj sie jeszcze dowiedziałem że moje zdjęcie z 2
        kumplami znalazklo się w Trybunie Śląskiej i jeszcze 2 innych kumpli jest na
        pierwszej stronie dodatku katowickiego do Gazety Wyborczej :) pozdrowionka dla
        wszystkich i obydzzisiaj wygrali biało-czerwonii :)
      • pc Re: POLSKA-BRAZYLIA 3:2!!!!!!!! 27.07.02, 14:40
        Wygrywa ten kto jest akurat lepszy na parkiecie. Dzisiaj liczę na powtórkę :)
        chociaż mecz mógłby się skończyć nawet mniej emocjonującym 3:0 dla naszych!

Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka