Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZYM ME

01.08.02, 23:27
    Kto jest "za" niech się dopisze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: rp87 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.08.02, 00:45
        jestemza
        • yrogerg Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 13:07
          "Kto jest za poprawka użytkownikow Piłkarzyków o anulowaniu pkt karnych przed
          pierwsza kolejka? Kto jest za zechce podnieść rękę i nacisnać guzik Kto jest
          przeciw zechce podnieść rękę i nacisnać guzik. Kto sie wstrzymal zechce
          podnieść rękę i nacisnać guzik . Głosowało 3 posłów, wartość bezwzględna 2
          posłów, za odpowiedzialo sie trzech posłow, od głosu wstrzymalo sie 0 poslow,
          przeciw odpoowiedzialo sie 0 posłów. Sejm w uzysku bezwzględnej ilości głosow
          poprawke użytkownikow konkursu Piłkarzyki przyjął"
      • tomek767 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 14:46
        jestem calkowicie za. zmienilem jednego zawodnika i dostalem karny punkt bo juz
        mialem wybrana jedenastke. ale co z tego skoro konkurs jeszcze sie nie zaczal a
        informacja na gorze strony mowi ze mamy czas do 20.00!
      • orlen Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 14:59
        Jestem za, nic nie wiedziałem i wymieniłem trzech zawodników i niesprawiedliwie
        straciłem 3 punkty
        • Gość: hubertj Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 15:11
          Dobra, to ja tez sie podpisze. Nie mialbym do nikogo pretensji o swoje ujemne
          punkty, tylko do siebie gdyby byly jasno opisane zasady ich przyznawania.
          Jednak w zasadach gry jest tylko niejasna informacja na ten temat, ktora
          wprowadza w blad sugerujac, ze przed pierwszym meczem prowizje nie beda
          naliczane.

Apeluje do redakcji - skoro tyle osob zwraca na to uwage, to uznajcie to za
          rzeczywisty problem i go naprawcie, anulujac ujemne punkty.

H.
          PS.Boje sie ze nic z tego jednak nie bedzie bo redakcja nabrala wody w usta...
      • swansea Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 15:19
        piko58 napisał:

> Kto jest "za" niech się dopisze.

ja tez jestem za.. szkoda karac bledne klikniecie myszka przez nieuwage.. jak
        to bylo w moim przypadku..:(

cheers

• matik_00 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 15:23
          Popieram w 100000000000000000000%
      • ckdraka Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 15:23
        To rzeczywiście logiczne anulawać punkty karne przed pierwszą kolejką. Tym
        bardziej że dobór jest w tym przypadku wyłącznie na wartości piłkarza (nie
        myślę o osobistych sympatiach lub informacjach przedsezonowych dot. formy
        wyjścia w pierwszym składzie strzelania karnych itd), więc człowiek bawi się w
        dodawanie i odejmowanie wybierając drużynę.
        Punkty karne za transfery mają sens jeśli chcesz zmienić piłkarza bo słabiej
        gra albo np. złapał kontuzję i nie może wyjść na boisko w następnym meczu.
        W pułapkę pewnie wpadli głównie uczestnicy I edycji Piłkarzyków (a więc rookies
        mają na starcie fory).
      • mcmilan Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 15:32
        Jestem całkowicie za.
        • Gość: Romero Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ IP: *.barlinek.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 00:59
          Jak najbardziej zAAA stracilem 4 punkty bo nic o tym nie wiedziałem to juz
          lepej niech zrobia ze mozna co kolejke wymienic np. 3 zawodników
      • redakcja Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 16:43
        Prosimy jeszcze raz o uważne czytanie zasad gry.

Kara punktowa za sprzedawanie piłkarzy nie obowiązuje przy pierwszym
        tworzeniu drużyny. Punkty są odejmowane od momentu zgłoszenia po raz pierwszy
        drużyny do kolejki ligowej.

"zgłoszenia po raz pierwszy drużyny do kolejki ligowej" to znaczy, że jeżeli
        już ktoś kupił 18 zawodników, wystawił 11 i wybrał kapitana to już zgłosił
        drużynę, co jest potwierdzone odpowiednim komunikatem w okienku Twoje konto. Od
        tego momentu za następne transfery płacimy prowizję (-1 pkt.)
        • hubertj Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 17:34
          redakcja napisała:

> Prosimy jeszcze raz o uważne czytanie zasad gry.
          >
          > Kara punktowa za sprzedawanie piłkarzy nie obowiązuje przy pierwszym
          > tworzeniu drużyny. Punkty są odejmowane od momentu zgłoszenia po raz pierwszy
          > drużyny do kolejki ligowej.
          >
          > "zgłoszenia po raz pierwszy drużyny do kolejki ligowej" to znaczy, że jeżeli
          > już ktoś kupił 18 zawodników, wystawił 11 i wybrał kapitana to już zgłosił
          > drużynę, co jest potwierdzone odpowiednim komunikatem w okienku Twoje konto.
          Od
          >
          > tego momentu za następne transfery płacimy prowizję (-1 pkt.)

Ale droga redakcjo, pleasehh!!! W zasadach jest tylko ten pierwszy fragment,
          ktory sugeruje, ze przed pierwszym meczem mozna robic transfery bez prowizji!
          Wyjasnienia co to znaczy "zgloszenie po raz pierwszy druzyny do kolejki" juz
          nie ma (jesli jest to w zupelnie innym miejscu i nie ma tam na pewno
          jednoznacznego odniesienia do prowizji za transfery). Wiec nie mowcie tutaj o
          tym zeby uwazniej czytac, lecz badzcie uprzejmi jasniej formulwac reguly.

Pomijajac juz nawet fakt niejsanosci w opisie zasad punktacji, odejmowanie
          punktow przed startem rozgrywek jest przeciez nielogiczne i bez sensu (owszem
          jest to swietny pomysl na zabezpieczenie przed tym, zeby druzyny nie wymienialy
          calych skladow przed kazda kolejka, ale teraz? czemu to ma niby sluzyc?). Jesli
          tylko to jest technicznie mozliwe, to nie upierajcie sie i usuncie na litosc
          boska te ujemne punkty, bo to nie ma zadnego logicznego uzasadnienia i sami po
          czesci jestescie winni za powstale zamieszanie. Dacie sie przekonac?

H.
        • Gość: Fan Re: ANULOWAC´ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ IP: 62.233.207.* 05.08.02, 12:07
          Proponuje wykasowac ten punkt regulaminu, gdyz jest niescisly.
          Rozumiem, ze zglosilem druzyne wybralem kapitana itd. ale na gorze byla
          informacja, ze mam czas do 20:00. A zmiane nanioslem ok. 15. Poza tym
          jest to poczatek sezonu, bardzo duzo zmian w skladach, jest sporo
          pilkarzy na Waszej liscie, ktorzy zostali wytransferowani z I ligi. Takze przed
          1 kolejak ligowa taki punkt regulaminu powinien nie funkcjonowac!!!!!
      • vanzlav Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 02.08.02, 16:55
        mozna by bylo odjac punkty przed pierwsza kolejka !
      • bolki20 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 04.08.02, 20:10
        To jest nieporozumienie karanie jeszcze przed konkursem. Co toa ma za znaczenie
        czy zmieniłem przed czy po wybraniu kapitana itd.!!!!!!!
      • molka1 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 04.08.02, 20:15
        Szanowna redakcjo, wspaniały konkurs, duże zainteresowanie dlaczego chcecie
        zepsuć go zanim się zaczął.
        To jest absurdalne karanie zanim rozpoczęła się kolejka ligowa.
        Wasze tłumaczenie jest też co najmniej pokrętne. Nigdzie w zasadach nie jest
        napisane co to znaczy zgłoszenie drużyny. Dopiero teraz dorobiliście w forum
        ideologię do tego. Zachowajcie ducha sportu i skasujcie te punkty !!!!!!!!1
      • pares Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 04.08.02, 20:20
        Pierwsze słyszę, że odejmujecie punkty przed konkursem!!!!
        To chyba jakś pomyłka? Nie wierzę, że coś tak nie logicznego może być faktem.
        Szanowna redakcjo przywróćcie normalność i skasujcie graczom te idiotyczne
        punkty ujemne!!!!!!!
        Grajmy w duchu fair play!
      • darkokacz Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 04.08.02, 22:22
        piko58 napisał:

> Kto jest "za" niech się dopisze.

Chyba jednak redakcja ma rację - warto czytać wcześniej regulamin. Jest jasny
        choć go nie popieram. Sam chciałem wymienić bo wciągnąlem jednego
        niepotrzebnego gościa. Nie zrobiłem podmiany bo głupio łapać minusa na początek.
        "Punkty są odejmowane od momentu zgłoszenia po raz pierwszy drużyny do kolejki
        ligowej."
        "Gdy wybrałeś prawidłowo jedenastkę oraz jej kapitana, nad listą piłkarzy
        Twojego klubu pojawi się napis "Twoja drużyna jest gotowa i zagra w najbliższej
        kolejce"."
        Wybór jedenastki i kapitana = zgłoszenie do kolejki.
        Punkty odejmowane od zgłoszenia.
      • Gość: ja!!! Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.08.02, 22:53
        ja jestem za!!!
      • pppppp26 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 05.08.02, 11:23
        oczywiście jestem za to jest etap budowy brużyny więc pt karne są bez
        sensu !!!!!!!
        • matik_00 Re: ANULOWAĆ PKT KARNE ZA TRANSFERY PRZED PIERWSZ 05.08.02, 11:34
          zróbmy petycję do sejmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka