Gość: kck IP: 213.199.218.* 04.07.05, 18:03 Mam nadzieję, że ten koksiarz Amstrong nie wygra tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: griwas a ja zakładam się, że wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:53 poza tym on nazywa się Armstrong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umo Re: a ja zakładam się, że wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:00 a kolega ma dowody czy przypuszcza,ze Armstrong bierze sterdydy i inne srodki dopingujace ? Jakies 2-3 lata temu francuzi zrobili wielka afere,ze kolarze owczesnego teamu w ktorym byl Armstrong czyli U.S. Postal brali srodki dopingujace i dlatego wygrali Toure De France okazalo sie to falszem. Odpowiedz Link Zgłoś
jkm8 Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France 04.07.05, 21:37 Trzeba byc kompletnym "ciekim bolkiem", zeby wierzyc, ze da sie osiagnac swiatowy poziom be koksu we szystkich konkurencjach sportowych; naeet szachisci koksuja. Problem polega na tym czy cie zlapia czy nie. Jesli masz dobrych lekarzy to tak przeplucza ci oprganizm, ze sladu nie bedzie... Wiec albo wygra koksiarz Armstrong albo inny koksiarz. Innych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.welnowiec.net 04.07.05, 22:42 sport profesjonalny opiera sie na koksie.Amerykanie i botae kraje maja kase zeby finansowac laboratori takie co specjalizuja sie w wynajdywaniu i ukrywaniu srodkow wspomagajacych.Jestem za zalegalizowaniem wszelkiego dopingu.Wtedy i tak wygra najlepszy.ten organizm ktry wytrzyma najwieksza ilosc koksu.Jek chca to niech sie truja.Piertole sport.zaszlo to zadaleko.Zbyt duze kwoty i jest o co walczyc.Abiedni kibice i komentatorzy prawia bujdy o wspanialej sportowej rywalizacjii:)) buahahahaha:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:42 A ty czym się żywisz? Strychniną, że takie bzdury wypisujesz? Znasz się tylko na kolarstwie czy generalnie na wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubertus macie blade pojecie o tym koksowaniu IP: *.wirtualny.dzierzoniow.pl 04.07.05, 22:58 wypłukanie z orgamizmu jakies srodka do od 6 go 48 godzin minimum (stezenie które trudno ustalic) do tego sprwdzaja sportowcu o niezapowiadanej porze i bez uprzedzenia (masz tu słoi i lej inaczej oskarzymy cię o koks) dlaczego o ibdurainie nie pisano ze koksiarz ? przeciez 5 razy z rządu wygrał a mimo to nie mówiono o nim tak - amerykanin jest poprostu piekielnie dobrze przygotowany a jego organizm niezwykle sie dosytosował (2 razy wieksze płuca dotleniaja organizm i 1,5 raza wieksze serce pompuje 30% wiecej krwi) wg mnie ja bym powiedział ze amerykanin jest poprostu chory z tym ze ta choroba jest mu na reke i nie przeszkadza mu w osiaganiu swietnych wyniów - pewnie dlatego konczy kariere bo idzie na rente :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: macie blade pojecie o tym koksowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:58 Popieram w calej rozciaglosci. Niektorzy maja chyba mozgi skoksowane do 8potegi. Szlak czlowieka trafia jak czyta takie bzdety. Cuda na kiju koksuja sie chyba pylem kosmicznym ze nikt tego jeszcze nie wykryl jak np u Armstronga. Wezcie kupcie sobie szare komorki na allegro bo zarzucac komus lamanie przepisow jest latwo ale jakos "ZADNEGO!" dowodu nie widzialem jak dotad. Nie mozecie przezyc ze ktos jest dobry? To pewnie dlatego ze bierze. Szarmach, Lato, Boniek, Szewinska, Kozakiewicz, Jedrzejczak, Korzeniowski, Mauer, Kulej tez pewnie waszym zdaniem sie szprycowali bo przeciez "NIE MOZNA" byc swietnym jesli sie nie koksuje. Jestescie normalnie szmieszni jak budyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj wygra, wygra i milo pomyslec, jak tacy skurwle jak IP: *.227.130.228.Dial1.Denver1.Level3.net 05.07.05, 02:14 ty, beda sie krztusili piana z ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan tygrys Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.kapelusz.pl / 217.153.85.* 05.07.05, 08:11 Mnie tylko zastanawia jedno - pierwszy teap i co? I oczywiście trzech koksiarzy US Koksal w pierwszej 10. To mówi samo za siebie. Oczywiście wiadomo kto wygra wyścig , to niepodlega żadnej dyskusji , tylko że to już jest tak nudne że nie da się tego powoli oglądać.Od siedmiu lat to samo. Kokstrong przygotował szczyt koksowania jak zawsze na czas. Pozdrawiam jego tępych i zaślepionych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Boonen- mój ulubiony zespół wygrywa !!! IP: 194.204.164.* 05.07.05, 08:58 Pewnie śpiewają na trasie "Dady cool" i "Ramaja":) i to dodaje im sił w wyścigu. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś