Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France

IP: 213.199.218.* 04.07.05, 18:03
    Mam nadzieję, że ten koksiarz Amstrong nie wygra tym razem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: griwas a ja zakładam się, że wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:53
        poza tym on nazywa się Armstrong
        • Gość: umo Re: a ja zakładam się, że wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:00
          a kolega ma dowody czy przypuszcza,ze Armstrong bierze sterdydy i inne srodki
          dopingujace ? Jakies 2-3 lata temu francuzi zrobili wielka afere,ze kolarze
          owczesnego teamu w ktorym byl Armstrong czyli U.S. Postal brali srodki
          dopingujace i dlatego wygrali Toure De France okazalo sie to falszem.
      • jkm8 Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France 04.07.05, 21:37
        Trzeba byc kompletnym "ciekim bolkiem", zeby wierzyc, ze da sie osiagnac
        swiatowy poziom be koksu we szystkich konkurencjach sportowych; naeet szachisci
        koksuja. Problem polega na tym czy cie zlapia czy nie. Jesli masz dobrych
        lekarzy to tak przeplucza ci oprganizm, ze sladu nie bedzie... Wiec albo wygra
        koksiarz Armstrong albo inny koksiarz. Innych nie ma.
        • Gość: kutach Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.welnowiec.net 04.07.05, 22:42
          sport profesjonalny opiera sie na koksie.Amerykanie i botae kraje maja kase zeby
          finansowac laboratori takie co specjalizuja sie w wynajdywaniu i ukrywaniu
          srodkow wspomagajacych.Jestem za zalegalizowaniem wszelkiego dopingu.Wtedy i tak
          wygra najlepszy.ten organizm ktry wytrzyma najwieksza ilosc koksu.Jek chca to
          niech sie truja.Piertole sport.zaszlo to zadaleko.Zbyt duze kwoty i jest o co
          walczyc.Abiedni kibice i komentatorzy prawia bujdy o wspanialej sportowej
          rywalizacjii:))
          buahahahaha:)))))))))))
        • Gość: sadura1 Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:42
          A ty czym się żywisz? Strychniną, że takie bzdury wypisujesz? Znasz się tylko
          na kolarstwie czy generalnie na wszystkim?
          • Gość: Hubertus macie blade pojecie o tym koksowaniu IP: *.wirtualny.dzierzoniow.pl 04.07.05, 22:58
            wypłukanie z orgamizmu jakies srodka do od 6 go 48 godzin minimum (stezenie
            które trudno ustalic) do tego sprwdzaja sportowcu o niezapowiadanej porze i bez
            uprzedzenia (masz tu słoi i lej inaczej oskarzymy cię o koks) dlaczego o
            ibdurainie nie pisano ze koksiarz ? przeciez 5 razy z rządu wygrał a mimo to
            nie mówiono o nim tak - amerykanin jest poprostu piekielnie dobrze przygotowany
            a jego organizm niezwykle sie dosytosował (2 razy wieksze płuca dotleniaja
            organizm i 1,5 raza wieksze serce pompuje 30% wiecej krwi) wg mnie ja bym
            powiedział ze amerykanin jest poprostu chory z tym ze ta choroba jest mu na
            reke i nie przeszkadza mu w osiaganiu swietnych wyniów - pewnie dlatego konczy
            kariere bo idzie na rente :)
            • Gość: Neolit Re: macie blade pojecie o tym koksowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:58
              Popieram w calej rozciaglosci. Niektorzy maja chyba mozgi skoksowane do
              8potegi. Szlak czlowieka trafia jak czyta takie bzdety. Cuda na kiju koksuja
              sie chyba pylem kosmicznym ze nikt tego jeszcze nie wykryl jak np u Armstronga.
              Wezcie kupcie sobie szare komorki na allegro bo zarzucac komus lamanie
              przepisow jest latwo ale jakos "ZADNEGO!" dowodu nie widzialem jak dotad. Nie
              mozecie przezyc ze ktos jest dobry? To pewnie dlatego ze bierze. Szarmach,
              Lato, Boniek, Szewinska, Kozakiewicz, Jedrzejczak, Korzeniowski, Mauer, Kulej
              tez pewnie waszym zdaniem sie szprycowali bo przeciez "NIE MOZNA" byc swietnym
              jesli sie nie koksuje. Jestescie normalnie szmieszni jak budyn
      • Gość: wuuj wygra, wygra i milo pomyslec, jak tacy skurwle jak IP: *.227.130.228.Dial1.Denver1.Level3.net 05.07.05, 02:14
        ty, beda sie krztusili piana z ryja.
      • Gość: Pan tygrys Re: Boonen najlepszy na 3. etapie Tour de France IP: *.kapelusz.pl / 217.153.85.* 05.07.05, 08:11
        Mnie tylko zastanawia jedno - pierwszy teap i co? I oczywiście trzech koksiarzy US Koksal w pierwszej 10. To mówi samo za siebie. Oczywiście wiadomo kto wygra wyścig , to niepodlega żadnej dyskusji , tylko że to już jest tak nudne że nie da się tego powoli oglądać.Od siedmiu lat to samo. Kokstrong przygotował szczyt koksowania jak zawsze na czas. Pozdrawiam jego tępych i zaślepionych fanów.
      • Gość: Zed Boonen- mój ulubiony zespół wygrywa !!! IP: 194.204.164.* 05.07.05, 08:58
        Pewnie śpiewają na trasie "Dady cool" i "Ramaja":) i to dodaje im sił w
        wyścigu. Oby tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka