drazig 02.08.02, 21:23 KUPIŁ KTÓRYŚ TEGO PISKUŁE Z LECHA POZNAŃ. QRWA MAĆ DLACZEGO JA GO NIE QPIŁEM? BHEBHEHEHEEBE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drazig Re: KUPIŁ KTOŚ TEGO PISKUŁE?????????????? 02.08.02, 21:26 KURWA MAĆ ALE BŁĄD NIE PISKUŁE TYLKO PRZYSIUDE KUPIŁ GO KTOŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: KUPIŁ KTOŚ TEGO PISKUŁE?????????????? IP: *.conex.net.pl 02.08.02, 22:18 hehehe no tak, też się zastanawiam, czemu go nie kupiłem, ale nie marudzę, Madeja i Tyrajskiego mam w drużynie, więc już jakieś punkty wpadły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Kupiłam Tyrajskiego 03.08.02, 08:47 Do swojej drużyny kupiłam z Lecha tylko Tyrajskiego i w pierwszym meczu z KSZO zagrał b.dobrze. Obroniony karny - to już wg regulaminu 5 pkt. a dodatkowo udział w meczu, + w całym meczu, wygrana zespołu + jeszcze inne pkt - to na dzisiaj naliczyłam już 12 pkt. Ale nie wiem jakie miejsce Lech zajmie po pierwszej kolejce - może będą dodatkowe punkty. Niecierpliwie czekam. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Kupiłam Tyrajskiego 03.08.02, 14:46 Heh .. mi sie fuksło strasznie..: Tyrajski, Piskula i Bosacki w skladzie.. Zobaczymy, co reszta chlopakow pokaze dzisiaj... :) cheers Odpowiedz Link Zgłoś