Gość: Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:42 Za 10 dni rusza liga. Oczywiście, o ile PZPN dopuści Arkę do rozgrywek, co nie wydaje sie pewne. To będzie bardzo ciekawy sezon... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyliszek4 Re: 10 14.07.05, 01:49 Gość portalu: Porter napisał(a): > Za 10 dni rusza liga. Oczywiście, o ile PZPN dopuści Arkę do rozgrywek, co > nie wydaje sie pewne. Skomplikowana jest sprawa z Arką Gdynia. W jednej z wersji klubowi grozi nawet degradacja za przekupienie za 25 tys. zł sędziego w meczu Arki z MKS Mława. Po doniesieniu wiceprezesa PZPN Eugeniusza Kolatora prokuratura w Gdyni prowadzi dochodzenie w tej sprawie i wiele zależy od dowodów, jakie zdołała zgromadzić. W wersji łagodniejszej Arka będzie ukarana odjęciem kilku punktów. sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2818778.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:35 Ja nie wiem kto wam te Arkę zgotował na inaugurację. Beniaminka a dlaczego? Głupota się jednak utrwala na podatnym gruncie... Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: 10 14.07.05, 04:36 Do tej pory byłem daleki z wypowiedziami na temat korupcji w polskiej piłce nożnej. Jednak po przeczytaniu Twojej sugestii zastanawiam się czy kara odebrania kilku punków nie będzie zbyt łagodna. Bo jak inaczej wyjaśnić możliwość odrobienia ujemnych punktów za pośrednictwem środków płatniczych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: 10 IP: *.pke.pl 14.07.05, 07:01 a g...o im zrobią. dziś w "Sporcie" piszą , ze ci złożyli zeznania w prokoraturze, bądź dali cynk, ze coś nie tak, mają w dupie dziesiejsze zebranie pzpn i takie tam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 0 24.07.05, 16:59 No to jazda. Martwi mnie, że nie zapewniłem sobie zapasu koniaku La Fayette, którego konsumpcja przeze mnie spowodowała gwałtowne podniesienie poziomu gry Legii. Problem w tym, że to kiepski koniak. Wróciłem do testowania Curvoisier, który jak dotąd nie bardzo się sprawdzał. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś