adriano_2005 Re: co w na to??oneńcie... 07.08.05, 17:02 No to teraz ja:) Fabiniak Choto Cios Vranjes Goliński Uche Paulista Szałachowski Frankowski (c) Edi Piechna Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
bobulow PROSZĘ! WPISZCIE SIĘ DO LIGI MEXICANA -6582000017 08.08.05, 08:43 www.ligamexicana.republika.pl !!! Mucias Gracias za wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Oceny Składów 08.08.05, 09:00 W tej lidze mogą grać wszyscy. Zapraszam serdecznie do Ligi Gigantów Liga Gigantów KOD 3549008466 Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gojski1 Re: Oceny Składów 08.08.05, 09:58 Mój skład: Przyrowski (Fabiański) Golański T.Kłos R.Kłos M.Iwański S.Gorząd M.Zieńczuk L.Sedlacek S.Szałachowski T.Frankowski (c) M.Klatt (Pilch,Piechna) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekpiechota Ocencie 08.08.05, 10:13 Skład nr 1 Lech Piotr Julcimar Hernani Sninsky Dusan Choto Dickson Cantoro Mauro Grzelak Rafał Dźwigała Dariusz Batata Milar Claudio Chifon Ferdinad Skład nr 2 Fabiniak Bartosz /za Lecha (Słaba obrona Górnika Z.) Sninsky Dusan Julcimar Choto Dickson Cios Jan / za Hernaniego(kartki) Cantoro Mauro Grzelak Rafał Dźwigała Dariusz Baran Arkadiusz /za Batate (kontuzja) Milar Claudio Chifon Ferdinad Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: Oceny Składów 14.09.05, 22:05 Oceńcie mój skład Krzysztof Kotorowski, Piotr Lech Arkadiusz Czarnecki, Marcin Kuś, Dariusz Dudka, Robert Górski(właśnie chce go wywalić ale nie wiem za kogo), Radek Mynar, Błażej Radler Paweł Sasin, Piotr Świerczewski, Bartosz Ława, Sedlaćek Lumir, Iwański Maciej (teraz niestety nie będzia grał :(), Zając Marcin(narazie nez nie gra bo ma kontuzje :/) Klatt Marcin, Gajtkowski Krzysztof, Chałbiński Michał, Gregorek Karol Składu na 7 kolejke jeszcze nie podam bo jeszcze nie wiem :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sanoczanin1 MKH Sanok 15.09.05, 08:14 br: fabianski, fabiniak ob: Jao Paulo heidemann,dudka dariusz,prokop artur,telichowski blazej,belada zarko, kowalski lukasz pom:liczka marcel,bonin grzegorz,gesior dariusz,bąk krzysztof,sedlacek lumir,bukalski krzystof nap:brozek pawel,andradina edi,piechna grzegorz,krol kamil PS. sory za pisowanie, ale sie spiesyzlem:) Druzyna nie zagrala ani jednej kolejki:( prosze oceniac:) Odpowiedz Link Zgłoś