Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co mnie wkurza...???

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 00:13
    ...ten gosciu co drze sie przez mikrofon. Wybaczcie, ale od malolata
    chodzilem na Bulgarska. I bylo zajebiscie. Kazdy sie rozumial i dopala z
    dopingiem byla niepotrzebna. Po jaka cholere on tak morde drze??? Jako do
    osoby- nie mam mu nic za zle- ale powinien dac sobie na wstrzymanie. Sami
    umiemy dopingowac co juz nieraz pokazalismy. Apel jest krotki( ALE
    SUBIEKTYWNY I MOJ WLASNY)- spokoj naszym uszom od mikrofonowego wrzasku
    wodzireja!!!
    Pozdro dla Hogo, Mix'a, Cietego i ...Slonka
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee w takim razie sam poprowadź doping... IP: *.cgs.poznan.pl 10.08.02, 00:18
        20 tys kibiców. ciekawe jak to zrobisz. na migi? znakami dymnymi?

vivacee
        • Gość: Goldi Re: w takim razie sam poprowadź doping... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 18:30
          Gość portalu: vivacee napisał(a):

> 20 tys kibiców. ciekawe jak to zrobisz. na migi? znakami dymnymi?
          >
          > vivacee

a pamietacie Kibicow Korei,bylo ich 50000 a doping byl:rowny,sztysty,glosny i
          wyrazny
      • jacniew Re: Co mnie wkurza...??? 10.08.02, 11:07
        To Kolega chyba był po raz pierwszy na meczu od kilku sezonów. Nie zauważył
        Kolega że właśnie wprowadzenie Pyry było jednym z pierwszych kroków do
        zaprowadzenia porządku na trybunach i przyciągnięciu tłumów kibiców na stadion.
        Kibiców którzy wcześniej z różnych przyczyn bali się przychodzić... Doping jest
        kierowany od kilku sezonów i nikomu (oprócz kibiców Legii czy Pogoni) jeszcze
        nie przeszkadzał. też chodzę na mecze od dzieciaka i uważam że tak jest
        lepiej...
        • Gość: lechita2 Re: Co mnie wkurza...??? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 11:50
          właśnie ten koleś jest zarombisty. bardzo dobrze moim zdaniem, że on w jakimś
          stopniu kieruje dopingiem na stadionie. najlepsze jest to jego
          KOOOLLLLEEEEJJORZZ!!!
        • jabo1 Re: Co mnie wkurza...??? 10.08.02, 14:21
          jacniew napisał:

ciach

>Doping jest kierowany od kilku sezonów i nikomu (oprócz kibiców Legii czy
          Pogoni) jeszcze nie przeszkadzał.

ciach

i tu się z Kolegą nie zgodzę:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=249&w=1612885&a=1612885
          Wg mnie Pyra zabija spontaniczność: może przez chwilę jest głośno, wszyscy
          śpiewają, ale potem zalega cisza i wszyscy czekają na Pyrę (młyn też).
          Najlepiej jest gdy dopingiem kieruje grupowo młyn, piątka mu wtóruje i podnosi
          doping gdy młyn słabnie, a pikników (czyli mnie też) podrywają do dopingu
          piłkarze swoją grą - nie zawsze musi być piękna, nie zawsze muszą padac bramki -
          tylko niech walczą...
        • Gość: Alchem Re: Co mnie wkurza...??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 18:59
          jacniew napisał:

> nikomu (oprócz kibiców Legii czy Pogoni) jeszcze
          > nie przeszkadzał

przeszkadzal bodajze IFK Goeteborg - zlozyli skarge do bedacego na meczu
          przedstawiciela UEFA i Pyra musial zamilknac jeszcze podczas meczu

pozdro
        • feelgood Re: Co mnie wkurza...??? 12.08.02, 14:32
          jacniew napisał:

> To Kolega chyba był po raz pierwszy na meczu od kilku sezonów. Nie zauważył
          > Kolega że właśnie wprowadzenie Pyry było jednym z pierwszych kroków do
          > zaprowadzenia porządku na trybunach i przyciągnięciu tłumów kibiców na
          stadion.
          >
          > Kibiców którzy wcześniej z różnych przyczyn bali się przychodzić... Doping
          jest
          >
          > kierowany od kilku sezonów i nikomu (oprócz kibiców Legii czy Pogoni) jeszcze
          > nie przeszkadzał. też chodzę na mecze od dzieciaka i uważam że tak jest
          > lepiej...

Tak jest najlepiej. Człowiek, który z wyczuciem potrafi poderwać stadion
          dokładnie wtedy, kiedy trzeba. Duża sztuka.

Poza tym temat wraca jak bumerang.
          nARKA
      • Gość: Bimba Re: Co mnie wkurza...??? IP: 194.204.191.* 10.08.02, 13:54
        Pyra jest The Best i tak trzymać a nawet jeszcze częściej powinien wkraczać do
        akcji , wtedy wszystkie nawet pikniki śpiewają.
        • Gość: Goldi Re: Co mnie wkurza...??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 18:32
          tak samo do akcji jak po meczu Łks- Lech ?
          • Gość: apcio Re: Co mnie wkurza...??? IP: *.icpnet.pl 11.08.02, 20:21
            pyra poki co jest potrzebny ale juz widac ze caly stadion "idzie" za mlynem i
            jest coraz lepiej ...
      • Gość: budi Re: Co mnie wkurza...??? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.08.02, 22:47
        Wg mnie Pyra zabija spontaniczność: może przez chwilę jest głośno, wszyscy
        śpiewają, ale potem zalega cisza i wszyscy czekają na Pyrę (młyn
        też).
        Najlepiej jest gdy dopingiem kieruje grupowo młyn, piątka mu
        wtóruje i podnosi
        doping gdy młyn słabnie, a pikników (czyli mnie też) podrywają do
        dopingu
        piłkarze swoją grą - nie zawsze musi być piękna, nie zawsze muszą
        padac bramki -
        tylko niech walczą...

bzdury! przeciez tak jest! mlyn jedzie przez caly czas i pomaga mu piatka! a
        Pyra jest potrzebny! gosc ma mocny glos i potrafi w chwilach totalnego
        zwatpienia i piknikowej atmosfery wycisnac coz z trybun. przyklad?
        "wszyscy szale do gory, ale wszyscy, nawet VIP'y (hehe)- MOJA JEDYNA MILOSC..."
        bez Pyry tylko kociol i 5 podniasa lapy do gory.
        Zreszta jak ktos tu trafnie zauwazyl... od kiedy jest Pyra jest tez jakby
        troche bezpieczniej- sami wiecie jak w zeszlym sezonie na jednym z meczow (nie
        pamietam ktorym) ktos rzucil z trybun jakis przedmiot. Pyra odrazu zareagowal
        slowami w stylu: "jesli takie cos zauwazycie to wyprowadzcie jegomoscia" i
        wiara bila mu bravo. dla mnie Pyra narazie jest potrzebny. czesto gdy jest
        kicha slysze dookola na trybunach.. "no dalej Pyra.. no dalej..."
        pozdro all
        • Gość: kolumb Re: Co mnie wkurza...??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 12:30
          tak jak mowisz .

POZDR
          • Gość: antoni p Re: Co mnie wkurza...??? IP: 213.25.168.* 12.08.02, 12:45
            Precz z Pyrę!!! Na meczu z KSZO byka super atmosfera dopoki on sie nie
            wlaczyl...On tlumi spontanicznosc!
            • feelgood Re: Co mnie wkurza...??? 12.08.02, 14:26
              Zastanów się, kto tłumi Twoją ortografię i gramatykę i zwalcz go.
              • Gość: vivacee dobre... :) bt. IP: *.cgs.poznan.pl 14.08.02, 00:11
                .
      • Gość: budi Re: Co mnie wkurza...??? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 17:17
        ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka