tak_zwany 24.05.04, 00:28 czy jesteś opętany? musisz patrzeć na ten obrazek przez ok. 40 s. (z bliska!), no i warto podkręcić głosniki, bo podobno tam jakiś szum sie emituje. skup sie, a ujrzysz oblicze bestii cynisk.net/whatswrong.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: Opętanie!!! 24.05.04, 00:40 Szlag by cie trafil....mnie sie tak chcialo siku...chcialo..... ;-) Pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Opętanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 09:58 O jasna...!!! Ataku serca dostałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: Opętanie!!! 24.05.04, 10:16 niezłe!!!!!! mało co z krzesa nie spadłem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Opętanie!!! 24.05.04, 10:25 No! Teraz można powiedzieć, że jestem pobudzona do życia! To lepsze niż poranna kawa...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Opętanie!!! 25.05.04, 22:40 wiedziałem że to będzie coś tego typu, ale i tak się przestyraszyłem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ania Re: Opętanie!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:12 Proszę mi więcej tego nie robić! Ale dałam się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyk Re: Opętanie!!! IP: *.telpol.net.pl 04.06.04, 17:53 Czy ktoś tu jest głupi\??????????!!!!!!!!!?????????????????????????? Jak można takie cuś pokazywać ludziom?????????!!!!!!!!!! Przez to można dostać zawału serca... Pati - zamorduję Cię! Nigdy więcej tego nie rób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucrecia Re: Opętanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:46 Nieeeeeeeeee! Jak mogłeś mi to zrobić!!!!!? *powoli otrząsa się z szoku* Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Opętanie!!! 04.06.04, 18:54 Po dłuższym namyśle, doszedłem do wniosku, że dowcip był rzeczywiście głupi. Kajam się. Tylko po co wyciągacie ten wątek do góry? Powinien spaść. Czy jest tu jakiś moderator? Niech skasuje ten wątek będcący efektem mojego chorego poczucia humoru. Wszystkich przerażonych przepraszam. Na usprawiedliwienie chciałbym tylko dodać, że sam to przeżyłem - wpuszczono mnie dokładnie w tejs samej formie jak Was. Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Nie oglądajcie tego!!! To podpucha!!! 04.06.04, 18:56 Mam nadzieję, że ktoś zauważy tego posta, zanim to włączy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opętanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:59 mimo ze mam 21 lat to i tak boje sie poczekac te 40 sek. :) mozecie napisac co to jest,prosze... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Opętanie!!! 04.06.04, 19:02 Wyłącz głośniki i poczekaj. Wtedy może nie wykorkujesz. Z dźwiękiem to staje się naprawde niebezpieczne dla człowieka o słabym sercu. I bądź przygotowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opętanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:06 nie no ale napisz co sie stanie? bo pojecia nie mam,cos sie nagle pojawi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Ten link jest niebezpieczny!!! 04.06.04, 19:27 To Trudne do opisania... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Opis działania - ku przestrodze. 04.06.04, 19:40 Dobra, więc wygląda to tak: Mamy zwykły obrazek w który się wpatrujemy. Jednocześnie majstrujemy przy głośniku, próbując coś usłyszeć. Nic się nie dzieje, aż po ok 40s. nagle pojawia się upiorna facjata i słychać potworny wrzask. Nie muszę tłumaczyć, jak to działa na ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Opis działania - ku przestrodze. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 10:02 Eee tam, stary kawał, już dobre dwa lata krąży po sieci... Jest się czym podniecać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Opętanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:15 A już miałem zamykać stonę :)) myślę sobie jakaś kaszanka... aż tu nagle jak nie podskoczę:))) super. Ktoś napisał że lepsze niż poranna kawa i to jest prawda 100 razy lepsza :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: Opętanie!!! 04.06.04, 19:31 myslalam, ze to coś z rodzaju tych obrazków, co to od wpatrywania się się zmieniają - wiec siedze spokojnie i czekam na odpowiednią akomodację oka, a potem... kot wyrył mi zgrabną pięciolinię na udzie... Odpowiedz Link Zgłoś