Gość: Leon IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 18:42 Huuuuuuuuuuura! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rigel Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: 212.244.132.* 23.02.01, 18:45 Po pierwszej rundzie nie wierzyłem, ale radość tym większa. Znów jest najlepszy. Teraz już został tylko Puchar Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.02.01, 19:58 Stało się!!! Małysz udowodnił swoją dominację nad innymi kilkunasto punktową przewagą nad drugim Schmittem w ten sposób rewanżując się za wynik z dużej skoczni. Wspaniałe podsumowanie formy skoczka z Wisły. Zawody pasjonujące do ostatniej chwili. Zadowala również postawa Skupnia i Bachledy. Faworyzowani Finowie zajmowali miejsca poza pierwszą piątką, a konkurs drużynowy tuż tuż. Czekamy z niecierpliwością na dalsze konkursy Pucharu Świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 18:45 dla wszystkich niedowiarkow Malysz mistrzem i wyluzujcie sie bo niektorzy z was za mocno przesadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 18:49 Ale pokazał, że ma jaja!!!! Pokazał, że jest takim mistrzem jak Schmitt, który też wszystkich znokautował drugim skokiem w poprzednim konkursie. Ależ fenomenalny skok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 18:53 Bo dobrze to rozegrał. Nie przeskoczył Schmitta w pierwszej rundzie. Przeskoczyłw drugiej tak, że tamtemu pzoostało juz tylko spaść. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.KA1.srv.t-online.de 23.02.01, 19:24 do nicki: Jaj nie zauwazylam,pomimo ze mial rozpiety rozporek.Naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro złooooooooooooootooooooooooooooo! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 18:52 Na to czekaliśmy! Nawet po porażce na dużej skoczni robiliśmy dobrą minę do zlej gry. ALe liczy się tylko złooooooooooooootooooooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy37 Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 18:54 Pomyliłem się, Małysz mistrzem.Ma silne nerwy i niesamowity spokój.Brawo, Brawo po trzykroć Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 19:02 A może to prawda, że się ze Schmittem przed Lahti umówili - ty na dużej, ja na średniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 19:07 Małysz mówi po niemiecku czy Schmitt po polsku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picuś Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: 10.15.79.11, 212.76.33.* 23.02.01, 21:18 MAŁYSZ MISTRZEM ,a ja już nigdy nie kupię "Przeglądu Sportowego" za to porównanie z Gołotą po poniedziałkowym konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliver Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.pl 23.02.01, 19:05 cool!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla Adama!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.uni.lodz.pl 23.02.01, 19:10 I o to, kurczę, nam chodziłooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
dar Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! 23.02.01, 19:17 Na to wszystcy czekalismy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: 213.6.42.55, 62.104.212.* 23.02.01, 19:26 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 19:28 Moja prognoza,że Adam zdeklasuje wszystkich na średniej skoczni sprawdziła się.W drugim skoku pokazał kto w skokach narciarskich jest najlepszy.WIWAT ADAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsolen Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: 200.34.243.* 23.02.01, 19:40 Ktos ma jakas fajna tapete i/lub wygaszacz ekranu z Malyszem? Przeslijcie: wojciech.soleniec@mx.eyi.com Z gory dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rigel Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: 212.244.132.* 23.02.01, 20:51 tak punktowali sędziowie: Małysz 54 i 57 pkt, Schmitt 56 i 54 pkt. Niemiecki sędzia dał 0,5 pkt więcej Martinowi, a japoński 2 pkt Adamowi. Schmitt był 6 w drugiej serii i przegrał o 19 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srogi Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 21:22 Adam potwierdził,że jest wspaniały.Jego drugi skok kolejny raz zachęcił mnie do zastanowienia nad istnieniem grawitacji.Jak wystepował Michael Jordan też miałem taki dylemat.Teraz juz wiem,że niektórym sprzyja siła wyższa.Larry Bird powiedział po meczu w którym Jordan zdobył 69 punktów,że to sam Bóg zszedł na parkiet,a przecież ze skoczni jest jeszcze bliżej do nieba! Pozdrawiam Krzysztof Srogosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWEK Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.01, 22:06 Poniedzialek mam wolny,ale we wtorek ide do pracy z polska flaga i mam nadzieje ze utrzymam sie troche jak ci z Westerplatte w 1939. Gratulacje dla Adama Malysza i pozdrowienia dla wszystkich sympatyków skoków narciarskich w calej Polsce Slawek z Verden (BRD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Jesteśmy najlepsi! IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 22:35 To był nokaut - osiem metrów różnicy na średniej skoczni jest jak 15 metrów na dużej i 25 na mamuciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: !!! MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 22:49 ADAM, DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś