celni001 04.08.05, 16:19 Mam propozycję, aby w wiadomościach podawać nazwiska piłkarzy, którzy nie będą mogli zagrać w najbliższej kolejce z powodu kontuzji lub kartek. Z poważaniem J.Wojtasiak (prezes!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapichrust Re: Liberda i Bykowski 04.08.05, 18:51 bez przesady! za łatwo. ja siedze przy kompie codziennie po kilka godzin i sledze inormacje zeby byc na biezaco. tez mam dylemat bo w skladach kucharski , marek zajac a im cos boisko obce jak narazie .na tym to polega ze nie same nazwiska maja grac ale Ty musisz wiedziec(przewidziec) ja druzyne ustawic na dana kolejke 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
hala-6 Re: Liberda i Bykowski 05.08.05, 14:47 To byłoby bardo pomagające w grze,ale prowadzone być by musiało bardzo skrupulatnie.P Odpowiedz Link Zgłoś
hala-6 Re: Liberda i Bykowski 05.08.05, 14:50 To byłoby bardo pomocne w grze,ale prowadzone być by musiał skrupulatnie.Pomysł według mnie trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
aleccc1 Re: Liberda i Bykowski 05.08.05, 15:58 yhym i niech podadza kto bedzie bramki strzelal (listek pewno wie...) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtecky :))) dobre! a do "sikajacych z wiatrem"... 06.08.05, 15:37 ... najlepiej znikajcie z tej gry. moze ktos ma za was prowadzic wirtualne kluby? smiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś