Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włoski kur... arbiter

IP: *.aster.pl 11.08.05, 20:48
    ...ze Szwajcarii...
    Obserwuj wątek
      • Gość: m04 Re: Włoski kur... arbiter IP: *.chello.pl 11.08.05, 21:04
        Szwajcaria to jakas nowa dzielnica w Warszawie? Ciesz sie, ze nie przegrywacie
        0-1 (karny).
      • Gość: mmm Re: Włoski kur... arbiter IP: *.ucr.edu 11.08.05, 21:06
        > ...ze Szwajcarii...

... Kaszubskiej
        • Gość: mmm Re: Włoski kur... arbiter IP: *.ucr.edu 11.08.05, 21:07
          PS. Wisla Plock niestety 1 w plecy
          • Gość: bic Re: Włoski kur... arbiter IP: *.zamosc.mm.pl 11.08.05, 21:22
            I jeszcze nafciarze karnego nie wykorzystali :(
            • Gość: mmm Re: Włoski kur... arbiter IP: *.ucr.edu 11.08.05, 21:23
              EEEE kiła straszna :(
      • Gość: mmm Re: Włoski kur... arbiter IP: *.ucr.edu 11.08.05, 21:52
        O kur... ale Legia zje...la sprawe.
        • Gość: Porter Eeee tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:55
          Nie ma co pyskować na sędziego. Surma zasłużył na czerwień. A w
          niepodyktowanych karnych remis. Beznadzieja. Po prostu beznadzieja. Ja
          rozumiem, że można grać na 0-0, jeżeli gramy w dziesiątkę, ale jak można
          przegrać z takimi kelnerami?
          • berserk75 spokojnie. taki jest plan (n/t) 11.08.05, 22:01
            • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:22
              Nie wydaje mi się, żeby plan zakładał bańki z kelnerami z Curisiu.
              • Gość: majrix Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.08.05, 22:30
                Lepiej że dostaliśmy dziś bęcki zamiast jakiejś szczęśliwej bramki. Mam
                nadzieje że teraz "trenera" Jacusia wyp...olą na zbity pysk z ławki, a
                jednobramkowa strata jest jak najbardziej do odrobienia, ale mam nadzieję że
                już z prawdziwym szkoleniowcem.
                Zielek wyp...alaj, miej poczucie rzeczywistości...Ja nie proszę ja błagam.
                • berserk75 nie obrażaj Legendy!!! (n/t) 11.08.05, 22:34
                  • Gość: majrix Boniek też był legendą!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.08.05, 22:36
                    ale jako piłkarz, a trener z niego taka sama du...pa jak Jacuś.
              • berserk75 Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) 11.08.05, 22:31
                to nie realizują?
                • Gość: mmm Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.ucr.edu 11.08.05, 22:46
                  Mija okragly rok od porazki z Austria Wieden. Moze czas na pierwsze podsumowanie dzialanosci ITI w Legii?

Przypomnijcie mi na kiedy obiecywali LM?
                  • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:47
                    Mistrza i walke o LM w przyszłym sezonie.
                  • berserk75 Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) 11.08.05, 23:29
                    o, przepraszam. rok minie 1.10, więc dajmy Panu Jackowi spokojnie pracować. ma
                    jeszcze trochę do zrobienia
                  • berserk75 Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) 11.08.05, 23:30
                    LM w 2007 ROTLF
                • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:46
                  Plan nie odnosi sie do występów w poszczególnych meczach, bo jest planem
                  biznesowym. Przykro, że Legia przegrała, bo w rewanżu będzie trudno.
                  • berserk75 Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) 11.08.05, 23:27
                    wynik nieważny, chyba, że ten finansowy
                    • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:37
                      Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Nie bądźmy Pewexami.
                      • Gość: mmm Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.ucr.edu 11.08.05, 23:59
                        Autentycznie mi szkoda kibicow Legii, choc nawet przegana ze Szwajcarami nie bedzie rowna Tibilisi.
                        • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:09
                          Mnie też się jest autentycznie szkoda, chociaż mam nadzieję, że w rewanżu Legia
                          zagra o niebo lepiej i awansuje.
                          • Gość: calagan Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:26

Nadzieja matka glupich.

Nadzieja umiera ostatnia.

Itd, itd...
                            • Gość: Porter Re: spokojnie. taki jest plan (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:41
                              No, ale na tym polega kibicowanie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka