Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open - Kurnikowa odpadła

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 23:58
    Z siedmnastoletnią Indonezyjką Angeliną Widjaja po beznadziejnej grze (dawno
    nie widziałam tak słabej gry w porządnym turnieju) 6-3 6-0. Co się dzieje z
    tą dziewczyną?
    Obserwuj wątek
      • Gość: pibip Re: US Open - Kurnikowa odpadła IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.02, 00:37
        odkad ja posowam zapomina co to tenis
        :)
      • Gość: Geezoos Re: US Open - Kurnikowa odpadła IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:03
        Droga Kataryno, z Kurnikowa nic sie nie dzieje. Ona po prostu nigdy nie
        potrafila grac w tenisa na poziomie zawodowym. Media zrobily z niej krolowa
        kortow, choc poza (watpliwa) uroda nie wyroznia jej nic sposrod tysiaca innych
        zawodniczek. Trzeba uczciwie przyznac ze talentu nie ma za grosz, a i
        rzemieslniczka dobra sie nie zostanie kiedy sie bardziej dba o reklame niz o
        rakiete.
        • Gość: thedude Re: US Open - Kurnikowa odpadła IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 18:17
          Swiete słowa. Zawodniczka z niej zadna a co do urody to jest przykladem typowej
          ruskiej krowy.
      • Gość: KubaS Re: US Open - Kurnikowa odpadła IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.08.02, 21:28
        Ja uważam, że gdyby nie grała dobrze w tenisa (niestety było to pare lat temu)
        to uroda i tak by jej nie pomogła się wybić. Teraz niestety więcej czasu spędza
        na sesjach zdjęciowych niż na korcie i rezultaty, jakie są, każdy widzi.
      • kezlok Re: US Open - Kurnikowa odpadła 27.08.02, 22:42
        Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Z siedmnastoletnią Indonezyjką Angeliną Widjaja po beznadziejnej grze (dawno
        > nie widziałam tak słabej gry w porządnym turnieju) 6-3 6-0. Co się dzieje z
        > tą dziewczyną?

Kurnikova jest b.słaba, a jej porażka to żadna sensacja. Osobiście byłbym
        wielce zaskoczony, gdyby to ona przeszzła do II rundy. Dla niej wygranie meczu
        w turniejach typu Masters series to nie lada wyzwanie, a co dopiero Wielki
        Szlem.
      • Gość: Zenek Po co pisać o Kurnikowej? IP: *.chello.pl 27.08.02, 22:46
        Po co w ogóle pisać o Kurnikowej?
        Nie wygrała nawet żadnego turnieju ATP.
        Jest po prostu przeciętną tenisitką - jedną z wielu.
        Jest znacznie więcej lepszych tenisitek od niej, na które warto zwrócić uwagę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka