Gość: Palej IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:34 Po 20 minutach juz 3:0. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 21:37 Też żałuję, że tylko tyle wygrywają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaS Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.08.02, 21:49 Wolałbyś pewnie oglądać póżniej w fazie grupowej mecze np. Real-Zalacośtam ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palej Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 22:19 Gość portalu: KubaS napisał(a): > Wolałbyś pewnie oglądać póżniej w fazie grupowej mecze np. Real- Zalacośtam ...? Oczywiscie, ze nie, ale nie cierpie Manchesteru i lubie gdy ktos im dokopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.pl 27.08.02, 22:19 Tak samo będzie w meczu z Arsenalem po 20 minutach, tylko że dla Arsenalu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos Re: Manchester-Zalaegerszeg 27.08.02, 22:34 No co wy, Kubasy... Nie jesteście za teoretycznie słabszym? A biorąc pod uwagę aktualną siłę Realu i MU, to też nie będzie jakieś bardzo wyrównane spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 23:12 prof.chaos napisał: > No co wy, Kubasy... Nie jesteście za teoretycznie słabszym? A biorąc pod uwagę > aktualną siłę Realu i MU, to też nie będzie jakieś bardzo wyrównane spotkanie.. > . Zawsze jestem za teoretycznie słabszym, ale nie gdy gra Manchster United. Gdyby z Węgrami grał Arsenal, kibicowałbym oczywiście Zaelegerszegi. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos Re: Manchester-Zalaegerszeg 27.08.02, 23:21 Heh, gdyby z Węgrami grał Arsenal, to ja z kolei bym nie kibicował słabszemu... Ale, wiesz, Arsenal jest najlepszy i nie musi grać w eliminacjach ;)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united32 Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.5.* 28.08.02, 08:56 Faktycznie szkoda..... tylko 5-0 MANCHESTER UNITED !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Olewam Ligę Mistrzów IP: *.chorzow.pik-net.pl 28.08.02, 15:18 Po raz 100-tysięczny mecze Real-Bayern i tp. Kibicować MU czy Milanowi można,ale po co? Bogaci stają się jeszcze bogatsi,biedni wogóle przestają pretendować do gry o poważną stawkę. Wschodnioeuropejskie ligi są tym dla lig zachodnich, czym np. liga Eire dla ligi angielskiej.My razem z Japończykami i Malezyjczykami możemy sobie pokibicować drużynie FC Liverpool.Już wolę naszą przaśną "ekstraklasę" jako podkład Ligi Chuliganów i coś w rodzaju "turnieju miast". Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Manchester-Zalaegerszeg 28.08.02, 16:56 Bez obaw. MU w tym roku w LM nic nie zwojuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.02, 17:05 a ja mam w dupie calą,pie...ną Lige mistrzow i wszystkir te pierniczone spektakle urzadzane przez te same kluby rok w rok,mam dosc meczy MU z Bayrenem,Realem albo Arsenalem-DOSC!!!-ta impreza jest juz tak zdegenerowana i skomercjalizowana ze nie ma co tego nawet ogladac.Idea LM jest prosta-nie masz kasy=nie ma cie.Wloskie kluby nie maja kasy i ich nie ma,mimo ze sa wciaz niezle.mam w dupie calą UEFE i jej posrana polityke niszczenia klubow z krajow dawnych socjalistycznych.Co ma znaczyc np to ze kilka lat temu,mistrz POLSKI 40 mln kraju w cwentrum europy,gral z mistrzem RUMUNII o prawo do walki z mistrzem,po zal sie Boze GRECJi o wejscie do pojebanej LM!?!?!?-to jest skandal co do MU-odpadna w 1 rundzie grupowej-powod ten sam co rok temu-za duzo gwaizdorstwa,za malo pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.warynski.net 28.08.02, 19:10 To niestety prawda. LM jest coraz nudniejsza. Kluby bogate uciekaja biednym coraz bardziej i to nie tylko na arenie miedzynarodowej, ale rowniez w rywalizacji krajowej. Arsenal, ManU, Liverpool dzieli przepasc od takich druzyn jak np Southampton, Sunderland, choc jeszcze 3, 4 lata temu w takich meczach bardzo czesto wygrywali ci drudzy. Podobnie rzecz ma sie w innych ligach. Moze rzeczywiscie czas stworzyc Eurolige, Superlige, Extralige itp itd i niech ogladaja ci, ktorym ta rywalizacja sie jeszcze nie znudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
kshyhooad1 Re: Manchester-Zalaegerszeg 28.08.02, 22:00 Arsenal? ani razu nie wyszedł z grupy, może w tym roku będzie lepiej. te same kluby? a Sparta Praga,a w tym roku Genk czy Gent z Belgii to co? Premiership jest bardzo wyrównana, nawet teoretycznie najsłabszy w lidze West Bromwich powalczył wczoraj na Highbury, przegrywając co prawda 2-5. Manchester w zeszłym sezonie na początku też przegrywał albo remisował ze wszystkimi. W lidze angielskiej nikt nie jest nie do pokonania, a mówienie, że Sunderland czy Southampton nazwałbym szaleństwem (patrz mecze West Ham-Arsenal 2-2, Man utd-West Brom 1-0 - mecze z tego sezonu0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.warynski.net 28.08.02, 22:40 Jasne, ze czasem zdarzy sie jakas niespodzianka, ale chodzilo mi o to, ze takich meczow jest ostatnio coraz mniej. Zwroc uwage na liczbe punktow trzech czolowych druzyn w zeszlym sezonie: Arsenal 87, Liverpool 81, Man Utd 77. Dla kontrastu: sezon 96/97: Man Utd 75, Newcastle 68, Arsenal 68. Ta tendencja niestety sie utrzymuje. Kolejnym dobitnym przykladem jest seria Arsenalu, ktory w zeszlym sezonie nie przegral ani jednego meczu na wyjezdzie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kshyhooad1 Re: Manchester-Zalaegerszeg 29.08.02, 00:42 Ta seria świadczy tylko o tym, jak dobry jest Arsenal. To naprawdę wielki wyczyn osiągnąć coś takiego w Premiership.Różnice w zdobyczach punktowych być może są, ale zawsze lider może przegrać z autsajderem i niekoniecznie musi zostac to uznane za niespodziankę. Poziom jest w miarę wyrównany, choć wydaje się że np. West Bromwich bedzie w tym sezonie nieco odstawac. Pozdrowienia od fana Arsenalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Manchester-Zalaegerszeg IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.08.02, 10:38 no musze przyznac ze Liga angielska jest w sumie najbardziej emocjonujaca liga w europie,mimo ze nie jestem fanem angielskiej piłki.Mecze sa ciekawe,klima na stadionach zawsze jest,poza tym sa zajebiste stadiony,nie to co np w Niemczech czy Francji.Nudzi jednka to ze co roku w walce o mistrzostwao licza sie te same klubu-MU,Arsenal,LVPL,Leeds czy Newcastle-choc mimo wszystko prowazi to do tego ze bezposrednia rywalizacja tych klubow jest bardzo emocjonujaca a kazdy mecz tych druzyn z outsiderami to tzw walka korespondencyjna. Mysle ze w tym sezonie walka bedzie znacznie bardzej wyrownana i zwyciezca ligi bedzie mial ponizej 80 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
kshyhooad1 Re: Manchester-Zalaegerszeg 30.08.02, 00:49 No, wreszcie ktoś mnie poparł. dzięki, Remi! Odpowiedz Link Zgłoś