Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Malysz nie Katolik

IP: 62.137.155.18, 195.92.168.* 25.02.01, 11:34
    Jak Polacy moga popierac Malysza, przeciez to nie Katolik
    Obserwuj wątek
      • Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 25.02.01, 11:41
        Właśnie! Powinni mu zabronić reprezentować nasz wspaniały, czysto katolicki kraj! Zamiast tego jeszcze go wychwalają! Ukrzyzować! Powiesić! Inkwizycjaaaaaaa!!!
        • Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:20
          Nie jesteś katolikiem, tylko debilem!!!!!
        • Gość: WALDEK Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 10.03.01, 22:46
          JESTEM SAM KATOLIK. ALE COS MI SIE WYDAJE,ZE Z TAKIEJ OSOBOWOSCI MUSIMY BRAC
          PRZYKLAD
      • Gość: txt Re: Malysz nie Katolik IP: *.uwm.edu.pl 25.02.01, 11:48
        Pewnie tegom nie zauwarzyles, ale nie kazdy porzadny czlowiek jest katolikiem,co jednak nie znaczy, ze wsrod katolikow nie ma porzadnych ludzi.Moze Duch sw nie dal mu laski wiary, ktorej czasem trzeba szukac.
        • Gość: txt Re: Malysz nie Katolik IP: *.uwm.edu.pl 25.02.01, 11:50
          sorry literowka zauwazyles
        • Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 25.02.01, 11:54
          Ty to bierzesz na serio?!!!
      • Gość: sonia Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 17:53
        jest ewangelikiem jak premier buzek.podobno kwachu dlatego go tak promuje i dal
        mu helikopter.wszytko ta polityka i juz
        • Gość: S04 Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 28.02.01, 19:44
          Kwachu dlatego go promuje, bo dzieki niemu ma znowu okazje do wypicia...
      • Gość: norbel Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 23:37
        a moze malysz to zyd z milicyjnym wasem z prl i
        kolczykiem???
        • Gość: Maul Re: Malysz nie Katolik IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 17:33
          Uwazam wszystkich, którzy pisali cos przeciwko Malyszowi("to nie katolik..." i
          temu podobne) za bande wymózdżonych idiotów, szowinistów, ksenofobów oraz
          antysemitów. Niech was Bóg ma w swojej opiece, wy pseudokatolicy i faszysci.
          Nie jestescie warci miana Chrześcijanina, szwule pieprzone. Brak mi slów, żeby
          opisac waszą ignorancję, impertynencję oraz zgniłe mózgi. Wyjdżcie w końcu z
          wieków średnich!!!!!!!!!!

Święty Inkwizytor......
        • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:32
          Pozamykajcie swoje zasmarkane oczy,skonczcie ta
          dyskusje palanty niechrzczone,bo przynosicie wstyd
          ksiedzu w swojej zasniezonej,niedostepnej wiosce.A
          wegla do konca zimy wam wystarczy,aby ogrzac swoje
          ziemianki?Za duzo ,glupole wydajecie pieniedzy na
          internet,czy wam starczy jutro na P.K.S.,aby na saksy
          dojechac? Szlomcio
      • Gość: zbyszko Re: Malysz nie Katolik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:58
        zabić lutra!!!!! polak=katolik
        • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:36
          Polak tak,ale ty nie jestes Polakiem,jestes
          swiniakiem zasranym.HAHAHAHA,Szlomcio.
        • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:41
          Nie dla obsranego chama,dyskusja na tych lamach.Dla
          chama -WILCZA JAMA.HAHAHAHA.Szlomcio.
      • Gość: jok Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 01:12
        Brandy - nie pij !
      • Gość: jok Re: Malysz nie Katolik IP: 212.160.23.* 01.03.01, 01:12
        Brandy - nie pij !
      • Gość: Maul Re: Malysz nie Katolik IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 17:42
        No co łotry niemyte, nie macie odwagi cywilnej odpowiedzieć. Niech się ktoś
        odezwie z waszej bandy ignorantów. Poprosimy pierwszego z brzegu "tak zwanego
        katolika" do zabrania głosu. W średniowiecznych czasach nie zajelibyście uwagi
        nawet karczemnych rzezimieszków.
        • Gość: S04 Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 01.03.01, 18:16
          Maul w zasadzie sie z toba zgadzam, tylko czemu piszesz "szwule", zamiast
          swojsko: pedaly?
      • Gość: Brandy Re: Malysz nie Katolik IP: 62.137.152.57, 195.92.168.* 01.03.01, 19:33
        Chcialem sie tylko przekonac jaki to wywola respons,
        od czytelnikow FORUM, juz prawie ze wiem.
        ps. Sam jestem ateista.Dzieki postepowaniu kleru,
        otworzyly mi sie oczy i zerwalem z kosciolem
        katolickim.
        Jezeli obrazilem czyjes uczucia, najmocniej
        przepraszam.
        Za malysza skoczylbym w ogien !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jarek Re: Malysz nie Katolik IP: *.unregistered.formus.pl 01.03.01, 20:01
        BRANDY Jak ka˝dy po˝adny katolik chyba za du˝o
        wypi?e?. (pseudonim)????. Chcesz tej jego s?awy co?
        Mo˝esz j? osi?gn?ç, wskrzeszaj?c ?wi´?? inkwizycj´.
        Bo dz´ki wpajanej przez ksi´?y tolerancji, b´d?
        skakaç tylko katolicy. Reszta b´dzie siedzieç w
        obozach podobnych do Auschwitz-Birkenau.
        • Gość: Brandy Re: Malysz nie Katolik IP: 62.137.108.135, 195.92.168.* 01.03.01, 20:31
          Jurku, piszesz bardze nie czytelnie, szkoda, moze bym sie czegos dowiedzial.
          Nie uzywaj polskich czcionek.
          • Gość: K***a x Re: Malysz nie Katolik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 21:44
            ??? Szczyt hamstwa!!!
            • Gość: moron Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 10.03.01, 18:12
              das polnishe juden!!
              • Gość: abc Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:36
                Ludzie, trochę dystansu! To miała być twórcza (?)
                prowokacja... tak sądzę. A może przeceniam autora
                wątku?
                • Gość: Narvik Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.01, 21:40
                  Nawet gdyby byl Zydem to co z tego. Czlowiek sie liczy a nie wiara.
                  • Gość: abc Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:58
                    Gość portalu: Narvik napisał(a):

> Nawet gdyby byl Zydem to co z tego. (...)
                    O, tu niestety mógłby być problem. Część zawodów o PŚ rozgrywana była w
                    sobotę :). Brandy rzucił prowokacyjne hasło i teraz ma zabawę (tak Brandy?).
                    Ponawiam apel o dystans!
                    • Gość: Szlomcio Re: do abc IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:23
                      abc,widze,ze jestes kilkakrotnie madrzejszy od
                      durnego Brandy.Mam tylko problem jak go po polsku
                      opierd...c?Chodzi mi o dwa slowa;huj czy chuj? Ham
                      czy cham?Ja wiem.ze piszac do niego z bledami,znowu
                      bedzie sie do Szlomcia pszypierdalal,on to
                      potrafi.Dzieki Ci z gory za pomoc,Szlomcio.
              • Gość: Mike Re: Malysz nie Katolik IP: 213.6.55.24, 62.104.212.* 10.03.01, 22:11
                Gość portalu: moron napisał(a):

> das polnishe juden!!

A ty glupku nie prowokuj, pojecia nie masz o jezyku
                niemieckim, a chcesz cos zlosliwego powidziec. Do nauki
                osle, anie erwowac po internecie.
                • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Mike-A IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:42
                  Masz racje Mike w 100%.Szlomcio.
              • Gość: WALDEMAR Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 10.03.01, 23:05
                W NIAMCZECH MIESZKAM OD 11-TU LAT ,ALE TAKIEJ
                NIEMCZYZNY NIE ZNAM SPRUBÖJ ZE SLOWNICZKIAM
                • Gość: Jacek Dobrze ze nie Jehowa IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.01, 23:30
                  Dobrze, ze nie "kocik", bo w Wisle ich mnogo.
              • Gość: abc Re: moron vel rebus itd IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 23:35
                Ten prymitywny styl, moron (rebus), jest nie do podrobienia.
                Wiedziałam, że gdzieś już widziałam Twoje "głębokie
                przemyślenia". Wykopali z jednego forum, to pojawiłeś
                się z kolejnym? Ciekawe, czy to geny, czy też
                nieszczęśliwy wypadek? (A może jedno i drugie :)
                • Gość: Szlomcio Re: moron vel rebus itd-do abc IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 05:59
                  To geny,temu nikt nie zaprzeczy,znam jego
                  rodzicieli,matka-Hilda,ojciec-poszukiwany przez CIA
                  listem gonczym.Ot i cala sprawa,Szlomcio.
              • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Morona IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 00:32
                Najpierw do szkoly kolego,a kiedy zdobedziesz jakikolwiek fakultet,bedziesz
                mial prawo zabierac glos.Znajac takich tepakow jak ty,zabierze ci to conajmniej
                23 lata,a tu sie temat znowu zmieni,bo Adam bedzie juz trenerem i .....znowu
                beda nowe tematy do dyskusji wytwarzane przez ludzi uposledzonych umyslowo
                pokroju Slodkiego,Thor-a itd.
              • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-Moron nie czlowiek IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:33
                Du Eisel,robisz bledy ortograficzne.Pisze sie:DIESE
                DEUTSCHE JUDEN!Szlomcio.
      • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Brandy IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 06:32
        A ty kto taki?Czy znasz 10 przykazan OBSRANCU?Ludzi
        nalezy szanowac,bo kiedys i tak wszyscy bedziemy
        zlozeni w podobnych skrzynkach,a bedzie juz za pozno
        na dyskusje,czyja bogatsza.Co o tym myslisz madralo?
      • Gość: TYGRYS Re: Malysz nie Katolik IP: *.oho.com.pl 11.03.01, 09:32
        A gówno Ci do tego chamie zbuntowany !!!
      • Gość: spocko Re: Malysz nie Katolik - Brawo abc! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.01, 00:09
        Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że mądrych ludzi w
        Polsce jest procentowo tylu ilu dobrych skoczków narciarskich (niezależnie od
        tego w co i jak wierzą). Jedyny sensowny gość tutaj to abc. Jesteś OK!
      • Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Brandy IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:51
        A ty kto jestes?Zocha Kropidelna,najblizsza twojej mamusi kolezanka z lat tych
        pieknych mlodzienczych,dookola papla,ze twoja ruda mamusia cie z niejakim
        Osmanem splodzila.Na to jest duzo swiadkow.,poniewaz wszyscy znali jej
        umiejetnosci.Ot i cala prawda o Brandy wyszla na jaw.Szlomcio.
      • susie Re: Malysz nie Katolik 16.03.01, 16:28
        Wiesz co, chyba jesteś jakaś nie normalna. Przecież kościół katolicki nie
        krytykuje innych wierzeń. Owszem, uważa, że powinno się wierzyć tylko w jednego
        Boga, ale nie może przecież nawracać na katolicyzm ludzi, którzy są wyznawcami
        innych religii. Po za tym ani nasz prezydent, ani premier nie są katolikami, a
        jakoś rządzą tym niby katolickim krajem. W końcu nigdzie nie ma napisane, że
        Polska to kraj tylko katolików. Każdy ma prawo do wiary w to co jest dla niego
        najważniejsze i nie może być za to potępiany. Ja osobiście jestem katoliczką i
        nic mi to nie przeszkadza, że Małysz jest innego wyznania. Myślę, że bardziej
        liczy się to co robi, a nie to w co wierzy.
      • Gość: Raw Re: Malysz nie Katolik IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.01, 18:37
        Boże,chroń przed katolikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka