Gość: Brandy IP: 62.137.155.18, 195.92.168.* 25.02.01, 11:34 Jak Polacy moga popierac Malysza, przeciez to nie Katolik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 25.02.01, 11:41 Właśnie! Powinni mu zabronić reprezentować nasz wspaniały, czysto katolicki kraj! Zamiast tego jeszcze go wychwalają! Ukrzyzować! Powiesić! Inkwizycjaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:20 Nie jesteś katolikiem, tylko debilem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDEK Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 10.03.01, 22:46 JESTEM SAM KATOLIK. ALE COS MI SIE WYDAJE,ZE Z TAKIEJ OSOBOWOSCI MUSIMY BRAC PRZYKLAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: Malysz nie Katolik IP: *.uwm.edu.pl 25.02.01, 11:48 Pewnie tegom nie zauwarzyles, ale nie kazdy porzadny czlowiek jest katolikiem,co jednak nie znaczy, ze wsrod katolikow nie ma porzadnych ludzi.Moze Duch sw nie dal mu laski wiary, ktorej czasem trzeba szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: Malysz nie Katolik IP: *.uwm.edu.pl 25.02.01, 11:50 sorry literowka zauwazyles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 25.02.01, 11:54 Ty to bierzesz na serio?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 17:53 jest ewangelikiem jak premier buzek.podobno kwachu dlatego go tak promuje i dal mu helikopter.wszytko ta polityka i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 28.02.01, 19:44 Kwachu dlatego go promuje, bo dzieki niemu ma znowu okazje do wypicia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbel Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 28.02.01, 23:37 a moze malysz to zyd z milicyjnym wasem z prl i kolczykiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maul Re: Malysz nie Katolik IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 17:33 Uwazam wszystkich, którzy pisali cos przeciwko Malyszowi("to nie katolik..." i temu podobne) za bande wymózdżonych idiotów, szowinistów, ksenofobów oraz antysemitów. Niech was Bóg ma w swojej opiece, wy pseudokatolicy i faszysci. Nie jestescie warci miana Chrześcijanina, szwule pieprzone. Brak mi slów, żeby opisac waszą ignorancję, impertynencję oraz zgniłe mózgi. Wyjdżcie w końcu z wieków średnich!!!!!!!!!! Święty Inkwizytor...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:32 Pozamykajcie swoje zasmarkane oczy,skonczcie ta dyskusje palanty niechrzczone,bo przynosicie wstyd ksiedzu w swojej zasniezonej,niedostepnej wiosce.A wegla do konca zimy wam wystarczy,aby ogrzac swoje ziemianki?Za duzo ,glupole wydajecie pieniedzy na internet,czy wam starczy jutro na P.K.S.,aby na saksy dojechac? Szlomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Malysz nie Katolik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:58 zabić lutra!!!!! polak=katolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:36 Polak tak,ale ty nie jestes Polakiem,jestes swiniakiem zasranym.HAHAHAHA,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik IP: 64.12.105.* 08.03.01, 01:41 Nie dla obsranego chama,dyskusja na tych lamach.Dla chama -WILCZA JAMA.HAHAHAHA.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Malysz nie Katolik IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 01:12 Brandy - nie pij ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Malysz nie Katolik IP: 212.160.23.* 01.03.01, 01:12 Brandy - nie pij ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maul Re: Malysz nie Katolik IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 17:42 No co łotry niemyte, nie macie odwagi cywilnej odpowiedzieć. Niech się ktoś odezwie z waszej bandy ignorantów. Poprosimy pierwszego z brzegu "tak zwanego katolika" do zabrania głosu. W średniowiecznych czasach nie zajelibyście uwagi nawet karczemnych rzezimieszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 01.03.01, 18:16 Maul w zasadzie sie z toba zgadzam, tylko czemu piszesz "szwule", zamiast swojsko: pedaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandy Re: Malysz nie Katolik IP: 62.137.152.57, 195.92.168.* 01.03.01, 19:33 Chcialem sie tylko przekonac jaki to wywola respons, od czytelnikow FORUM, juz prawie ze wiem. ps. Sam jestem ateista.Dzieki postepowaniu kleru, otworzyly mi sie oczy i zerwalem z kosciolem katolickim. Jezeli obrazilem czyjes uczucia, najmocniej przepraszam. Za malysza skoczylbym w ogien !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Malysz nie Katolik IP: *.unregistered.formus.pl 01.03.01, 20:01 BRANDY Jak ka˝dy po˝adny katolik chyba za du˝o wypi?e?. (pseudonim)????. Chcesz tej jego s?awy co? Mo˝esz j? osi?gn?ç, wskrzeszaj?c ?wi´?? inkwizycj´. Bo dz´ki wpajanej przez ksi´?y tolerancji, b´d? skakaç tylko katolicy. Reszta b´dzie siedzieç w obozach podobnych do Auschwitz-Birkenau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandy Re: Malysz nie Katolik IP: 62.137.108.135, 195.92.168.* 01.03.01, 20:31 Jurku, piszesz bardze nie czytelnie, szkoda, moze bym sie czegos dowiedzial. Nie uzywaj polskich czcionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K***a x Re: Malysz nie Katolik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 21:44 ??? Szczyt hamstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moron Re: Malysz nie Katolik IP: *.65wack-echat.corecomm.net 10.03.01, 18:12 das polnishe juden!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:36 Ludzie, trochę dystansu! To miała być twórcza (?) prowokacja... tak sądzę. A może przeceniam autora wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narvik Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.W1.srv.t-online.de 10.03.01, 21:40 Nawet gdyby byl Zydem to co z tego. Czlowiek sie liczy a nie wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Do szanownych dyskutantów IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:58 Gość portalu: Narvik napisał(a): > Nawet gdyby byl Zydem to co z tego. (...) O, tu niestety mógłby być problem. Część zawodów o PŚ rozgrywana była w sobotę :). Brandy rzucił prowokacyjne hasło i teraz ma zabawę (tak Brandy?). Ponawiam apel o dystans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do abc IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:23 abc,widze,ze jestes kilkakrotnie madrzejszy od durnego Brandy.Mam tylko problem jak go po polsku opierd...c?Chodzi mi o dwa slowa;huj czy chuj? Ham czy cham?Ja wiem.ze piszac do niego z bledami,znowu bedzie sie do Szlomcia pszypierdalal,on to potrafi.Dzieki Ci z gory za pomoc,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Malysz nie Katolik IP: 213.6.55.24, 62.104.212.* 10.03.01, 22:11 Gość portalu: moron napisał(a): > das polnishe juden!! A ty glupku nie prowokuj, pojecia nie masz o jezyku niemieckim, a chcesz cos zlosliwego powidziec. Do nauki osle, anie erwowac po internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Mike-A IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:42 Masz racje Mike w 100%.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDEMAR Re: Malysz nie Katolik IP: *.proxy.aol.com 10.03.01, 23:05 W NIAMCZECH MIESZKAM OD 11-TU LAT ,ALE TAKIEJ NIEMCZYZNY NIE ZNAM SPRUBÖJ ZE SLOWNICZKIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Dobrze ze nie Jehowa IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.01, 23:30 Dobrze, ze nie "kocik", bo w Wisle ich mnogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: moron vel rebus itd IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 23:35 Ten prymitywny styl, moron (rebus), jest nie do podrobienia. Wiedziałam, że gdzieś już widziałam Twoje "głębokie przemyślenia". Wykopali z jednego forum, to pojawiłeś się z kolejnym? Ciekawe, czy to geny, czy też nieszczęśliwy wypadek? (A może jedno i drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: moron vel rebus itd-do abc IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 05:59 To geny,temu nikt nie zaprzeczy,znam jego rodzicieli,matka-Hilda,ojciec-poszukiwany przez CIA listem gonczym.Ot i cala sprawa,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Morona IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 00:32 Najpierw do szkoly kolego,a kiedy zdobedziesz jakikolwiek fakultet,bedziesz mial prawo zabierac glos.Znajac takich tepakow jak ty,zabierze ci to conajmniej 23 lata,a tu sie temat znowu zmieni,bo Adam bedzie juz trenerem i .....znowu beda nowe tematy do dyskusji wytwarzane przez ludzi uposledzonych umyslowo pokroju Slodkiego,Thor-a itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-Moron nie czlowiek IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:33 Du Eisel,robisz bledy ortograficzne.Pisze sie:DIESE DEUTSCHE JUDEN!Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Brandy IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 06:32 A ty kto taki?Czy znasz 10 przykazan OBSRANCU?Ludzi nalezy szanowac,bo kiedys i tak wszyscy bedziemy zlozeni w podobnych skrzynkach,a bedzie juz za pozno na dyskusje,czyja bogatsza.Co o tym myslisz madralo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYS Re: Malysz nie Katolik IP: *.oho.com.pl 11.03.01, 09:32 A gówno Ci do tego chamie zbuntowany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spocko Re: Malysz nie Katolik - Brawo abc! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.03.01, 00:09 Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że mądrych ludzi w Polsce jest procentowo tylu ilu dobrych skoczków narciarskich (niezależnie od tego w co i jak wierzą). Jedyny sensowny gość tutaj to abc. Jesteś OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Malysz nie Katolik-do Brandy IP: *.proxy.aol.com 12.03.01, 02:51 A ty kto jestes?Zocha Kropidelna,najblizsza twojej mamusi kolezanka z lat tych pieknych mlodzienczych,dookola papla,ze twoja ruda mamusia cie z niejakim Osmanem splodzila.Na to jest duzo swiadkow.,poniewaz wszyscy znali jej umiejetnosci.Ot i cala prawda o Brandy wyszla na jaw.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
susie Re: Malysz nie Katolik 16.03.01, 16:28 Wiesz co, chyba jesteś jakaś nie normalna. Przecież kościół katolicki nie krytykuje innych wierzeń. Owszem, uważa, że powinno się wierzyć tylko w jednego Boga, ale nie może przecież nawracać na katolicyzm ludzi, którzy są wyznawcami innych religii. Po za tym ani nasz prezydent, ani premier nie są katolikami, a jakoś rządzą tym niby katolickim krajem. W końcu nigdzie nie ma napisane, że Polska to kraj tylko katolików. Każdy ma prawo do wiary w to co jest dla niego najważniejsze i nie może być za to potępiany. Ja osobiście jestem katoliczką i nic mi to nie przeszkadza, że Małysz jest innego wyznania. Myślę, że bardziej liczy się to co robi, a nie to w co wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raw Re: Malysz nie Katolik IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.01, 18:37 Boże,chroń przed katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś