Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.demo.pl 09.03.01, 08:39
    Ludzie, chodźcie wszyscy jedziemy do Planicy. Zgotujmy Adamowi to co mu się
    należy za to co osiągnął, za jego skromność, pogodę ducha i za to że my wszyscy
    możemy się czuć dumni, że jesteśmy Polakami. Ja już mam kupiony bilet ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: anita Re: Planica IP: 195.94.207.* 09.03.01, 11:27
        a przy okazji wygwizdzemy schmitta i innych niemcow,
        a takze wszystkich innych ktorych nie lubimy?
        narobimy kaszany i malysz znowu sie bedzie musial
        wstydzic i przepraszac?
        przynam szczerze, ze troche sie boje tego pomysly, by
        wszyscy tam jechali :)
        • Gość: Tom Re: Planica IP: *.demo.pl 09.03.01, 11:43
          Sory! miałem na myśli kulturalny doping, skoro Małysz z Schmitem są kolegami,
          to dlaczego my kibice nie możemy współzawodniczyć z niemieckimi kibicami o
          zagrzewanie do boju na normalnych zasadach. Wiem, że będzie to trudne bo
          telewizja RTL i tak swoje pokaże, ale na to już nie mamy wpływu.
          • Gość: Raff Re: Planica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 11:49
            Duzo pijanych polskich kiboli, ktorzy pomylili dyscypliny sportowe. To moze
            siee tak skonczyc. Ja chyba wole obejrzec konkurs w jakims pubie w W-wie
          • Gość: anita Re: Planica IP: 195.94.207.* 09.03.01, 12:16
            a jesli tak to zazdroszcze wyjazdu i zycze dobrej zabawy! mam nadzieje, ze
            motloch sie nie pojawi :)
            a tak poza tym co w "rzepie" jest krotki artykul o skoczkach, polecam
        • Gość: Anka Re: Planica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 12:26
          Zgadzam się z toba . Niestety ni mgę jechac do Planicy ale też nie cierpię tego
          idioty Schmitta
          • Gość: anita Re: Planica IP: 195.94.207.* 09.03.01, 12:40
            1. ogromnie sie ciesze,ze nie mozesz jechac do planicy, bo tylko wstydu bys
            narobila sobie i nam, i wszystkim takim jak ty zycze by tam nie dojechali(bo
            np. ktos zablokuje przejscie graniczne!)
            2. czy moglabys mi wyjasnic, na jakiej podstawie twierdzisz, ze schmitt jest
            idiota, jezeli tylko na takiej,ze go nie lubisz, to nienajlepiej to o tobie
            swiadczy
          • Gość: AZJA Re: Planica IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 17:02
            UBIEŻ SIĘ WMUNDUR WERMAHTU I WEŻ KJI BEJZBOLOWY.
            • Gość: Basik Do Toma IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.03.01, 23:45
              Hej Tom. Do zobaczenia w Planicy, też tam jadę. Mamy fan-klub Małysza.
        • Gość: Eric Re: Planica IP: *.W1.srv.t-online.de 09.03.01, 23:46
          Gość portalu: anita napisał(a):

&#62 a przy okazji wygwizdzemy schmitta i innych niemcow,
          &#62 a takze wszystkich innych ktorych nie lubimy?
          &#62 narobimy kaszany i malysz znowu sie bedzie musial
          &#62 wstydzic i przepraszac?
          &#62 przynam szczerze, ze troche sie boje tego pomysly, by
          &#62 wszyscy tam jechali :)
          Masz racje, ja sie juz nie raz musialem za naszych rodakow wstydzic, szczegolnie tych zagranica, co po jednym
          dniu zapomnieli polskiego jezyka, ktorym mowili cale zycie i nagle zaczeli mowic lamana niemczyzna, bo dostali
          niemiecki paszport. Tutaj jest tak, ze lepiej nie liczyc na rodaka. Ten cie jako pierwszy wykorzysta lub oszuka.
          Inne narodowosci z reguly trzymaja ze soba i sie nie wstydza, ze sa nie rodowitymi mieszkancami danego kraju.
          Dlaczego tak jest? Mielismy juz zawsze komplexy, cos obcego jest zawsze lepsze. To nie jest zawsze prawda, ale
          jezeli jestesmy w czyms lepsi, to znowu popadamy w pysznosc i odpychamy przez to nam sympacznych ludzi. To
          jest smutne, bardzo, ale taka jest rzeczywistosc. Ja nie jestem juz na papierze Polakiem, ale zawsze bede sie
          cieszyc ze zwyciestw Polakow, tak aby nie ciagnac w gnoj innych, ktorzy akurat wtedy byli slabsi. Prawdziwy
          powod pozbycia sie obywatelstwa byl jednak ten, ze nienawidze slepej zazdrosci i niszczenia innych tylko za to,
          ze maja troche wiecej niz innii lub powiodlo sie im troche lepiej, i ze nie potrafia sie cieszyc z tego co maja.

Adam jest klasa. Ale mimo to nie powinno popadac sie fanatyzm.

Eric

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka