Gość: zdziwiony IP: *.os.kn.pl 26.05.04, 00:14 CO TO JEST ? 1 kwiecień to był ponad miesiąc temu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ed Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ar.wroc.pl 26.05.04, 00:23 Co!!!!!! Jak pojdzie tam grac to bedzie dla mnie kolejnym "myślącym tylko o kasie"!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.core.lanet.net.pl 26.05.04, 00:34 A co, ma grać dla Schetyny? Przykro mi z tego powodu, ale wogóle się nie dziwię. Śląsk dawno przestał być wrocławską drużyną, teraz to po prostu firma, która swoją siedzibę ma we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp I bardzo dobrze IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 26.05.04, 00:40 Panie Adamie takiego gracza przyjmiemy z otwartymi rękoma. Niestety dla was wrocławscy kibice, ale czasy grania za uśmiech a raczej uścisk dłoni prezesa się skończyły. Czasy sentymentów to nie ten wiek, taka jest smutna prawda, gracze już się nie przywiązują tak do barw klubowych jak kiedyś, myślę że jesteście na tyle inteligentni że podziękujęcie mu w kulturalny sposób za tyle pięknych sezonów, w dużej mierze dzięki niemu byliście wielokrotnie Mistrzami Polski, teraz nadszedł czas Prokomu Trefl Sopot. Ma szanse sobie dorobić do sportowej emerytury, jeszcze pokazać się w Europie więc wcale mu się nie dziwię że chce przyjśc do najlepszej drużyny w Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Re: I bardzo dobrze IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.04, 03:04 tylko że jeszcze nikt nie powiedział że to prokom bedzie grać w eurolidze.... Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: I bardzo dobrze 26.05.04, 17:49 Ciesz się póki móżesz, na was też przyjdzie pora pożegnać się z tytułem mistrza i Wójcik znowu do nas wróci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 09:30 wierzysz w to co napisales? czyz mozliwa jest tak sladowa ilosc inteligencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemmon Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 00:57 nie no z jednej strony to dobrze wie ze juz w tym wieku nie bedzie super graczem to idzie sobie dorobic do prokomu brawo adam madra decyzja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR7 Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.04, 03:06 a co do Ignerskiego to czy nie ma on obowiązującego jeszcze kontraktu z Ideą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burzum głowy pod kran!!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.05.04, 12:35 gdy ja przeczytalem ten artykuł krew sie we mnie wburzyła bardzo...gdy sie jednak nad tym zastanowic to nic dziwnego ze Wojcik chce grac w lepszym klubie i mysle ze nie chodzi tu nawet o kase bo kokosow prokomie, duzo wiekszych niz we wrocku, nie dostanie. spojrzmy prawdzie w oczy nasz klub nie jest "idealny" przypomnijcie sobie jak został potraktowany McNull albo Krzykała??!! Wojcik pojdzie tam gdzie beda go szanowac bo koszykowka to jego zawod ,a opoznienia w wyplatach to brak szacunku dla pracownika!!!a inni kibice niech sie nie dziwia ze Wojcik zostal zbluzgany, gdy sie komus kibicuje z calego serca to zlosc i rozczarowanie po odejsciu tego kogos do druzyny przeciwnej jest rowniez szczera!!!oczywiscie nie mozna przesadzac a niektorzy wypowiadajacy sie przegieli maksymalnie!!!!!! HEJ ŚLĄSK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 00:45 Brawa Adam ;-) Powodzenia w rozgrywkach Euroligi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisha Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 01:33 Wójcik zawsze myslał tylko o kasie nigdy nie byl zawodnikiem który wierzy i ma szacunek dla klubu...moim zdaniem niech wypie........a . SLASK zawsze da sobie rade bez niego. TYLKO WKS!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie 26.05.04, 01:37 "ale Prokom - który w przyszłym sezonie chce mieć w swoim składzie trzech, a nawet czterech wartościowych Polaków" Genialne zdanie - we wrześniu nasi pod przewodnictwem Eliotta rozniosą Francuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk makabryczny zart?NIE..groteskowa wypowiedz..smutna IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 26.05.04, 02:08 makabryczny zart.NIE..groteskowa wypowiedz..smutna wypowiedz..pewnikiem przeklamana troche przez redaktorów, poniewaz wojcik wypowiedzial sie bardzo nonszalancko ...fuj...<rzyga> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Szok!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 03:28 Nie, no tego się nie spodziewałem. Sądziłem, ze Wójcik wrócił do Polski, do Śląska dla sentymentu....i że tylko Śląsk.....to smutne...dla mnie bardzo. Nie dlatego,że może odejść do Sopotu, bo jaka różnica gdzie. Boli mnie, że tak łatwo może machnąć ręką na klub, który współtworzył wiele lat..... naprawdę mnie ta wiadomość zaszokowała. Po prostu mi przykro... Tak się zastanawiam- może ta wypowiedź Teina...i te decyzje-Wójcika, Ignerskiego....może jest to spowodowane tym, że klub rzeczywiście zalega bardzo z pieniędzmi. Wtedy to już mniej dziwne dla mnie, bo jeżeli klub sie nie wywiązuje, to co to za klub.... Kiedyś tworzyliśmy we Wrocławiu taki fajny, zgrany zespół, w którym każy z zawodników był częścią klubu- Zieliński, Wójcik ,Miglinieks, McNaull, Zyskowski, Krzykała, Kościuk...Tomczyk to może więcej w Pruszkowie przesiedział, ale też się kojarzy.... I co się stało? Komentarza nie trzeba, wszystko się sypie. Jak pan Schetyna wypnie sie teraz na Zielińskiego, to ten klub jest stracony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 03:31 kur.......... to chyba zart???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Adam nie rob tego :>> IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.05.04, 04:15 Mysle ze ta wypowiedz jest po to rzeby przyspieszyc wyplate zaleglosci dla niego i zaproponowanie kontraktu na b.dobrych warunkach.Jesli sie mysle to nei wyobrazam sobie Wojciora w innych niz Slaska barwach... smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 80.55.196.* 26.05.04, 04:40 Zdrajca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemano Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.05.04, 05:50 Ja wiedziałem że tak będzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Trójmiasta Adam ! Zapraszamy ! IP: 212.244.198.* 26.05.04, 07:12 Adam ! Zapraszamy Cię do Sopotu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_Śląsk Re: Adam ! wypier..... ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:41 Adam, Michał wyp....ać z Sopotu w Sląsku wasze miejsce. Staniecie się tam ciotami jak wszyscy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudonim Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 07:57 A niech ucieka !!! PseudoWroclawianinom mowimy nie !!! Turysci klubowi nad morze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki najlepszego polskiego zawodnika miejsce jest IP: *.chello.pl 26.05.04, 08:38 w najlepszym polskim zespole, fajnie, że Adam ma jeszcze jakieś sportowe ambicje przed emeryturą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz... Re: Adam Wójcik - zapraszamy IP: *.ministry.se / *.ministry.se 26.05.04, 08:55 Dlugo na to czekalismy! Nigdzie nie ma takiej atmosfery jak w Prokomie! Pozdrowienia z Sopotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.wrzos.wroc.pl 26.05.04, 09:06 Jeśli spełnią się te przepowiednie, jeśli Prezes WKS-u i działacze nie postawią zdecydowanie na zwiększenie budżetu (wiecie wrocławianie, że od 2 - 3 lat budżet bądź co bądź euroligowgo zespołu systematycznie spada) i nie skończą z korowodami z trenerami i zawodnikami w trakcie sezonu (dojścia zawodników - tak, ale w rozsądnych liczbach: 1, 2 - góra trzech i to nie na kluczowe pozycje w zespole)ze smutkiem - jestem kibicem Śląska i Wrocławianinem - konstatuję kryzys zespołu tak zasłużonego dla basketu w Polsce i już Europie i zejśćie do poziomu Ostrowa, Inowrocławia czy Bydgoszczy. Widoki rzeczywiście nie są najweselsze - np. dlaczego nie śćiągano utalentowanej młodzieży i nie dawano im szansy ? Teraz gdy generacja Zielińskiego, Wójcika i Tomczyka powoli schodzi z "piedestału" Śląsk, który dawniej słynął z pracy z młodzieżą , nie ma praktycznie ogranych wychowanków dla potrzeb extraklasy. Wypowiedź A.Wójcika jest charakterystyczna dla dzisiejszej sytuacji - wszyscy sportowcy są najemnikami i idą tam gdzie płacą...Takie jest życie. Działaczy i macherów klubowych rozlicza się jednak - my kibice - z przewidywalności i skutecznośći, a polityka (jako sztuka) jest działalnośćią "szachową" (na kilka ruchów do przodu). Powodzenia adamie w Sopocie, choć smutno...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.05.04, 09:14 No tak, tylko czy Wojcik jest Kijewskiemu potrzebny do skladu? Czy wlasnie nie lepiej wylozyc kase na mlodych i perspektywicznych. Starych i ogranych mamy juz przeciez full w Prokomie... Ja tam nie wiem czy nie lepiej sciagnac Ignerskiego i Frasunkiewicza zamiast jednego Wojcika. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liu Re: Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 26.05.04, 09:34 Dokładnie to jak pisze P, po co nam kolejny 35 letni zawodnik, zajmuje miejsce na ławce i bierze dużo kasy. Ignerski i Greer do Sopotu, a Wójcik (z całym szacunkiem) jest już za stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smieciem IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 09:28 bez krzty honoru. przypominj sobie swoje slowa sprzed kilku lat. sprobuj odejsc, a bedziesz mial gebe jak cholewa kalosza Leppera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: 195.20.110.* 26.05.04, 09:42 zawsze są takie informacje. podpierdolki przed podpisaniem kontraktu, podbijanie ceny. ale w sumie to bym sie nawet za mocno nie zdziwil. pamietajcie ze adam wujcik to nie slask. on raczej sentymentu nie ma do tego klubu. he he he, zomowiec jeden. nie wiem czy pamietacie ale swego czasu rok w rok cala hl pelna kibicow wksu krzyczala "wujcik ch*j". i chyba byl wrogiem wroclawia nr1 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 11:35 Judeowcy nie wytrzymuja cisnienia rotfl Adam i tak duzo zrobil dla Wroclawia a jak mu sie nie placi to nic dziwnego ze chce pracowac gdzie pieniadze dostaje sie na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.05.04, 14:03 No tak.Żałosny komentarz zakompleksionego wieśniaka. Po za tym to Prokom nie płaci na czas i to juz od dawna... EOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 23:40 moze by tak podsumowac ile to ten biedny, przymierajacy glodem wojcik wydoil z kasy Slaska? ile razy na tyle uszczuplil budzet ze reszte zawodnikow kompletowalo sie za grosze, bo gwiazdor wojcik musial swoje dostac i reszte mial gleboko w d.upie? z reszta badzmy realistami, gosc jest stary i sie konczy. jesli by mial zostac w Slasku to za duzo mniejsza kase, a jak nie to krzyz mu na droge, niech go bierze sopot, beda mieli drugiego einikisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawszm Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 09:32 Oj Adam, Adam. Wrocław dzięki któremu zostałeś taką gwiazd Ci tego nie wybaczy... Nie rób tego. Jesteś nam potrzebny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melasa Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wrzos.wroc.pl 26.05.04, 09:41 Ale Wroclaw i kibice wrocławscy są już nie potrzebni a.Wojcikowi. UYbi patria ibi bene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godley Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 09:36 No coz panstwo drodzy.Ja jestem bardzo wdzieczny za to co Adam zrobil dla Wroclawia i dla nas-kibcow z tego miasta,ale takie sa realia.KASA RZADZI.No coz Adamowi moge zyczyc tylko powodzenia,takiej formy jak w tym sezonie i mimo wszystko powrotu do Wroclawia:)(na ten sezon oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaT mięczak IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.05.04, 09:51 oby nie zatrudnili tego mięczak ana Euroligę statsy ma nienajlepsze i serce do walki żadne oby byli mądrzy i złapali kogoś wartościowego na centra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_de Nie wierze. IP: *.URZ.Uni-Magdeburg.DE 26.05.04, 09:52 Dlaczego, Adam ? Czy tylko dla pieniedzy czy sa jakies inne powody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udione Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 10:02 Juudaasz !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:19 Troche sie wam dziwie, najpierw go kochacie a nastepnie wyzywacie!!! Co z was za kibice? Taka jest kolej rzeczy. Wiadomo ze w tych czasach co zyjemy bardzo istotna role odgrywa kasa. A jesli do tego dodamy to ze zaleglosci wobec niego sa bardzo duze to niema sie co dziwic. Witamy Cie Adam w Sopocie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie 26.05.04, 18:01 Ja sie za to nie dziwie ze Ty to tak spokojnie przyjales. Poczekaj i wy spadniecie z piedestalu to zobaczysz, ze pomimo zaslug danego zawodnika w danej druzynie - tez bedziesz wsciekly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 11:44 Gdy sie gra w judeii to sie jest juz judaszem ?;P NIezly z tego wyszedl pasztet ... "Najlepsza" w Polsce publicznosc obrzuca Wojcika stekiem wyzwisk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasso Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:37 Co ty k***a erazmus z tą "judeą" cały czas wyjeżdżasz, jakbyś mi wytłumaczył to byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewazne Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.man.rsk.pl 26.05.04, 10:14 Wojcik ! Jesli odejdziesz do Sopotu we Wroclawiu nie masz poco sie pokazywac !!! Urzadzimy CI pieklo JUDASZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gab Kibice z wro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:52 Nie, no co ja czytam.. on dla nas tyle zrobil, a wy mu takie cos na ew koniec ?!?!, jak Adas to przeczyta, to sie wachac juz wogoole nie bedzie... Zamiast wyzywac od zdrajcow i takich tam.. pozegnalibysmy go z takimi laurami na jakie sobie zasluzyl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYDGOSZCZ CIPA ADAŚ ZAWSZE BEDZIE CIPĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 26.05.04, 11:22 TAK NIE UMIEJETNIE PODBIJAC CENE NA NEW SEZON!PROSTAK JAKICH MAŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 212.244.211.* 26.05.04, 11:35 Pisze jako osoba postronna, gdyż ani nie kibicuje Prokomowi ani Idei, i musze powiedziec ze wiekszosc kibicow Śląska zachowuje sie jak wieśniaki, którym słoma z butów wystaje. Za to co do tej pory zrobił Śląskowi jest obrzucany błotem. Szkoda gadać. Mam nadzieję że jak już bedzie grał w Prokomie, przyjedzie do Wrocka i temu czubowi co mu chce zrobić piekło zamnknie jadaczkę rzucając 40pkt w jednym meczu. Respekt dla Adama - najlepszego polskiego koszykarza ostatnich 10 lat. Na pohybel głąbom wszelakiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARGO Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 62.87.136.* 26.05.04, 12:05 ADAM NO CO TY, przecież my WROCŁAWIANIE CIĘ KOCHAMY... ZOSTAŃ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Śląska Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 12:13 widzę jeszcze jedną szansę dla Śląska- a mianowicie ściągnięcie Urlepa to moim zdaniem jedyna szansa na powrót mistrza do Wrocławia.Ten koleś może to zdziałać i myśle że Schetyna o tym wie.a to że teraz liczy się kasa to nie jest nic nowego, myślicie że obcokrajowcy grają w polskich klubach bo są do nich emocjonalnie przywiązani? bzdura kasa i tylko kasa (może poza kilkoma wyjątkami).Ijeszcze jedno dlaczego nie potraficie docenić tego że Śląsk zdobył wicemistrza? jak słyszę tych"proroków" że to koniec Śląska to rzygać mi się chce.Takich kibiców ten klub nie potrzebuje.Może pokibicujcie teraz Prokomowi przecierz to taka dobra drużyna nieważne że z drugiego końca Polski ale za to ma mistrza.Pozdro dla wszyskich wiernych kibiców Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś z Wrocka Adam Wójcik - ASPRO Wrocław... IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.05.04, 12:27 Takie małe przypomnienie dla młodszych fanów koszykówki, żądających przywiązania graczy do barw klubowych. Pierwszy mecz w życiu w "Kosynierce" jaki zobaczyłem to spotkanie Śląska z ASPRO w '93 r. W klubie powstałym na bazie byłej milicyjnej Gwardii grali m.in.: A.Wójcik, D.Tomczyk i J. Bińkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amizo Re: Adam Wójcik - ASPRO Wrocław... IP: *.amuz.wroc.pl 26.05.04, 12:47 tu chyba nie tyle chodzi o to czy Adam odejdzie czy nie. Bardziej razi ton i sposob wypowiedzi w tej konkretnej sytuacji. Ale coz , nie wymagajmy od koszykarza elokwencji i taktu. Zreszta sam Wojcik nie zdobedzie mistrzostwa, tu trzeba budowac zespol z dobrym trenerem.. Odpowiedz Link Zgłoś