Dodaj do ulubionych

Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie

IP: *.os.kn.pl 26.05.04, 00:14
CO TO JEST ? 1 kwiecień to był ponad miesiąc temu !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ar.wroc.pl 26.05.04, 00:23
      Co!!!!!! Jak pojdzie tam grac to bedzie dla mnie kolejnym "myślącym tylko o
      kasie"!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.core.lanet.net.pl 26.05.04, 00:34
        A co, ma grać dla Schetyny?
        Przykro mi z tego powodu, ale wogóle się nie dziwię.
        Śląsk dawno przestał być wrocławską drużyną, teraz
        to po prostu firma, która swoją siedzibę ma we Wrocławiu.
        • Gość: danp I bardzo dobrze IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 26.05.04, 00:40
          Panie Adamie takiego gracza przyjmiemy z otwartymi rękoma. Niestety dla was
          wrocławscy kibice, ale czasy grania za uśmiech a raczej uścisk dłoni prezesa
          się skończyły. Czasy sentymentów to nie ten wiek, taka jest smutna prawda,
          gracze już się nie przywiązują tak do barw klubowych jak kiedyś, myślę że
          jesteście na tyle inteligentni że podziękujęcie mu w kulturalny sposób za tyle
          pięknych sezonów, w dużej mierze dzięki niemu byliście wielokrotnie Mistrzami
          Polski, teraz nadszedł czas Prokomu Trefl Sopot. Ma szanse sobie dorobić do
          sportowej emerytury, jeszcze pokazać się w Europie więc wcale mu się nie dziwię
          że chce przyjśc do najlepszej drużyny w Polsce. Pozdrawiam
          • Gość: Raf30 Re: I bardzo dobrze IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.04, 03:04
            tylko że jeszcze nikt nie powiedział że to prokom bedzie grać w eurolidze....
          • buffetka Re: I bardzo dobrze 26.05.04, 17:49
            Ciesz się póki móżesz, na was też przyjdzie pora pożegnać się z tytułem mistrza
            i Wójcik znowu do nas wróci:)
        • Gość: unclefucker Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 09:30
          wierzysz w to co napisales? czyz mozliwa jest tak sladowa ilosc inteligencji?
      • Gość: lemmon Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 00:57
        nie no z jednej strony to dobrze wie ze juz w tym wieku nie bedzie super
        graczem to idzie sobie dorobic do prokomu brawo adam madra decyzja hehe
      • Gość: BR7 Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.04, 03:06
        a co do Ignerskiego to czy nie ma on obowiązującego jeszcze kontraktu z Ideą?
      • Gość: burzum głowy pod kran!!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.05.04, 12:35
        gdy ja przeczytalem ten artykuł krew sie we mnie wburzyła bardzo...gdy sie
        jednak nad tym zastanowic to nic dziwnego ze Wojcik chce grac w lepszym klubie
        i mysle ze nie chodzi tu nawet o kase bo kokosow prokomie, duzo wiekszych niz
        we wrocku, nie dostanie. spojrzmy prawdzie w oczy nasz klub nie jest "idealny"
        przypomnijcie sobie jak został potraktowany McNull albo Krzykała??!! Wojcik
        pojdzie tam gdzie beda go szanowac bo koszykowka to jego zawod ,a opoznienia w
        wyplatach to brak szacunku dla pracownika!!!a inni kibice niech sie nie dziwia
        ze Wojcik zostal zbluzgany, gdy sie komus kibicuje z calego serca to zlosc i
        rozczarowanie po odejsciu tego kogos do druzyny przeciwnej jest rowniez
        szczera!!!oczywiscie nie mozna przesadzac a niektorzy wypowiadajacy sie
        przegieli maksymalnie!!!!!! HEJ ŚLĄSK!!!!
    • Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 00:45
      Brawa Adam ;-) Powodzenia w rozgrywkach Euroligi ...
    • Gość: grisha Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 01:33
      Wójcik zawsze myslał tylko o kasie nigdy nie byl zawodnikiem który wierzy i ma
      szacunek dla klubu...moim zdaniem niech wypie........a . SLASK zawsze da sobie
      rade bez niego. TYLKO WKS!!!!!!!!!!!
    • a.adas Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie 26.05.04, 01:37
      "ale Prokom - który w przyszłym sezonie chce mieć w swoim składzie trzech, a
      nawet czterech wartościowych Polaków"

Genialne zdanie - we wrześniu nasi pod przewodnictwem Eliotta rozniosą
      Francuzów.
    • Gość: Borsuk makabryczny zart?NIE..groteskowa wypowiedz..smutna IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 26.05.04, 02:08
      makabryczny zart.NIE..groteskowa wypowiedz..smutna wypowiedz..pewnikiem
      przeklamana troche przez redaktorów, poniewaz wojcik wypowiedzial sie bardzo
      nonszalancko ...fuj...<rzyga>
      • Gość: Yeti Szok!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 03:28
        Nie, no tego się nie spodziewałem. Sądziłem, ze Wójcik wrócił do Polski, do
        Śląska dla sentymentu....i że tylko Śląsk.....to smutne...dla mnie bardzo. Nie
        dlatego,że może odejść do Sopotu, bo jaka różnica gdzie. Boli mnie, że tak łatwo
        może machnąć ręką na klub, który współtworzył wiele lat..... naprawdę mnie ta
        wiadomość zaszokowała. Po prostu mi przykro...
        Tak się zastanawiam- może ta wypowiedź Teina...i te decyzje-Wójcika,
        Ignerskiego....może jest to spowodowane tym, że klub rzeczywiście zalega bardzo
        z pieniędzmi. Wtedy to już mniej dziwne dla mnie, bo jeżeli klub sie nie
        wywiązuje, to co to za klub.... Kiedyś tworzyliśmy we Wrocławiu taki fajny,
        zgrany zespół, w którym każy z zawodników był częścią klubu- Zieliński, Wójcik
        ,Miglinieks, McNaull, Zyskowski, Krzykała, Kościuk...Tomczyk to może więcej w
        Pruszkowie przesiedział, ale też się kojarzy.... I co się stało? Komentarza nie
        trzeba, wszystko się sypie. Jak pan Schetyna wypnie sie teraz na Zielińskiego,
        to ten klub jest stracony.....
    • Gość: mumin Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 03:31
      kur.......... to chyba zart????????????????
      • Gość: booo Adam nie rob tego :>> IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 26.05.04, 04:15
        Mysle ze ta wypowiedz jest po to rzeby przyspieszyc wyplate zaleglosci dla
        niego i zaproponowanie kontraktu na b.dobrych warunkach.Jesli sie mysle to nei
        wyobrazam sobie Wojciora w innych niz Slaska barwach...
        smutne...
    • Gość: Gość Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 80.55.196.* 26.05.04, 04:40
      Zdrajca!
    • Gość: lemano Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.05.04, 05:50
      Ja wiedziałem że tak będzie!!!!!
    • Gość: Kibic z Trójmiasta Adam ! Zapraszamy ! IP: 212.244.198.* 26.05.04, 07:12
      Adam ! Zapraszamy Cię do Sopotu !

• Gość: Fan_Śląsk Re: Adam ! wypier..... ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:41

Adam, Michał wyp....ać z Sopotu w Sląsku wasze miejsce.
        Staniecie się tam ciotami jak wszyscy tam.
    • Gość: pseudonim Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 07:57
      A niech ucieka !!! PseudoWroclawianinom mowimy nie !!! Turysci klubowi nad morze !!!
      • Gość: miki najlepszego polskiego zawodnika miejsce jest IP: *.chello.pl 26.05.04, 08:38
        w najlepszym polskim zespole, fajnie, że Adam ma jeszcze jakieś sportowe
        ambicje przed emeryturą,
    • Gość: zzz... Re: Adam Wójcik - zapraszamy IP: *.ministry.se / *.ministry.se 26.05.04, 08:55
      Dlugo na to czekalismy! Nigdzie nie ma takiej atmosfery jak w Prokomie!
      Pozdrowienia z Sopotu!
      • Gość: Melasa Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.wrzos.wroc.pl 26.05.04, 09:06
        Jeśli spełnią się te przepowiednie, jeśli Prezes WKS-u i działacze nie postawią
        zdecydowanie na zwiększenie budżetu (wiecie wrocławianie, że od 2 - 3 lat
        budżet bądź co bądź euroligowgo zespołu systematycznie spada) i nie skończą z
        korowodami z trenerami i zawodnikami w trakcie sezonu (dojścia zawodników -
        tak, ale w rozsądnych liczbach: 1, 2 - góra trzech i to nie na kluczowe pozycje
        w zespole)ze smutkiem - jestem kibicem Śląska i Wrocławianinem - konstatuję
        kryzys zespołu tak zasłużonego dla basketu w Polsce i już Europie i zejśćie do
        poziomu Ostrowa, Inowrocławia czy Bydgoszczy. Widoki rzeczywiście nie są
        najweselsze - np. dlaczego nie śćiągano utalentowanej młodzieży i nie dawano im
        szansy ? Teraz gdy generacja Zielińskiego, Wójcika i Tomczyka powoli schodzi
        z "piedestału" Śląsk, który dawniej słynął z pracy z młodzieżą , nie ma
        praktycznie ogranych wychowanków dla potrzeb extraklasy. Wypowiedź A.Wójcika
        jest charakterystyczna dla dzisiejszej sytuacji - wszyscy sportowcy są
        najemnikami i idą tam gdzie płacą...Takie jest życie. Działaczy i macherów
        klubowych rozlicza się jednak - my kibice - z przewidywalności i skutecznośći,
        a polityka (jako sztuka) jest działalnośćią "szachową" (na kilka ruchów do
        przodu). Powodzenia adamie w Sopocie, choć smutno......
        • Gość: p Re: Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.05.04, 09:14
          No tak, tylko czy Wojcik jest Kijewskiemu potrzebny do skladu?
          Czy wlasnie nie lepiej wylozyc kase na mlodych i perspektywicznych. Starych i
          ogranych mamy juz przeciez full w Prokomie...
          Ja tam nie wiem czy nie lepiej sciagnac Ignerskiego i Frasunkiewicza zamiast
          jednego Wojcika.
          Pawel
          • Gość: liu Re: Adam Wójcik w Prokomie !!!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 26.05.04, 09:34
            Dokładnie to jak pisze P, po co nam kolejny 35 letni zawodnik, zajmuje miejsce
            na ławce i bierze dużo kasy. Ignerski i Greer do Sopotu, a Wójcik (z całym
            szacunkiem) jest już za stary.
    • Gość: unclefucker Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smieciem IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 09:28
      bez krzty honoru. przypominj sobie swoje slowa sprzed kilku lat.

sprobuj odejsc, a bedziesz mial gebe jak cholewa kalosza Leppera!!
      • Gość: eric Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: 195.20.110.* 26.05.04, 09:42
        zawsze są takie informacje. podpierdolki przed podpisaniem kontraktu,
        podbijanie ceny. ale w sumie to bym sie nawet za mocno nie zdziwil. pamietajcie
        ze adam wujcik to nie slask. on raczej sentymentu nie ma do tego klubu. he he
        he, zomowiec jeden. nie wiem czy pamietacie ale swego czasu rok w rok cala hl
        pelna kibicow wksu krzyczala "wujcik ch*j". i chyba byl wrogiem wroclawia
        nr1 ...
      • Gość: Erazmus Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 11:35
        Judeowcy nie wytrzymuja cisnienia rotfl

Adam i tak duzo zrobil dla Wroclawia a jak mu sie nie placi to nic dziwnego ze
        chce pracowac gdzie pieniadze dostaje sie na czas.
        • Gość: fatality Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.05.04, 14:03
          No tak.Żałosny komentarz zakompleksionego wieśniaka. Po za tym to Prokom nie
          płaci na czas i to juz od dawna... EOT!
        • Gość: unclefucker Re: Wojcik, odejdz a udowodnisz ze jestes smiecie IP: *.visnet.pl / *.visnet.pl 26.05.04, 23:40
          moze by tak podsumowac ile to ten biedny, przymierajacy glodem wojcik wydoil z
          kasy Slaska? ile razy na tyle uszczuplil budzet ze reszte zawodnikow
          kompletowalo sie za grosze, bo gwiazdor wojcik musial swoje dostac i reszte
          mial gleboko w d.upie?

z reszta badzmy realistami, gosc jest stary i sie konczy. jesli by mial zostac
          w Slasku to za duzo mniejsza kase, a jak nie to krzyz mu na droge, niech go
          bierze sopot, beda mieli drugiego einikisa.
    • Gość: pawszm Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 09:32
      Oj Adam, Adam. Wrocław dzięki któremu zostałeś taką gwiazd Ci tego nie
      wybaczy... Nie rób tego. Jesteś nam potrzebny !!!
      • Gość: melasa Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wrzos.wroc.pl 26.05.04, 09:41
        Ale Wroclaw i kibice wrocławscy są już nie potrzebni a.Wojcikowi. UYbi patria
        ibi bene.
    • Gość: godley Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 09:36
      No coz panstwo drodzy.Ja jestem bardzo wdzieczny za to co Adam zrobil dla
      Wroclawia i dla nas-kibcow z tego miasta,ale takie sa realia.KASA RZADZI.No coz
      Adamowi moge zyczyc tylko powodzenia,takiej formy jak w tym sezonie i mimo
      wszystko powrotu do Wroclawia:)(na ten sezon oczywiscie)
    • Gość: HaT mięczak IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.05.04, 09:51
      oby nie zatrudnili tego mięczak ana Euroligę
      statsy ma nienajlepsze i serce do walki żadne
      oby byli mądrzy i złapali kogoś wartościowego na centra
    • Gość: tomek_de Nie wierze. IP: *.URZ.Uni-Magdeburg.DE 26.05.04, 09:52
      Dlaczego, Adam ?
      Czy tylko dla pieniedzy czy sa jakies inne powody?
    • Gość: udione Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 10:02
      Juudaasz !!!!!!!!!
      • Gość: grisza Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:19
        Troche sie wam dziwie, najpierw go kochacie a nastepnie wyzywacie!!! Co z was
        za kibice? Taka jest kolej rzeczy. Wiadomo ze w tych czasach co zyjemy bardzo
        istotna role odgrywa kasa. A jesli do tego dodamy to ze zaleglosci wobec niego
        sa bardzo duze to niema sie co dziwic. Witamy Cie Adam w Sopocie! Pozdrawiam
        • buffetka Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie 26.05.04, 18:01
          Ja sie za to nie dziwie ze Ty to tak spokojnie przyjales. Poczekaj i wy
          spadniecie z piedestalu to zobaczysz, ze pomimo zaslug danego zawodnika w danej
          druzynie - tez bedziesz wsciekly.
      • Gość: Erazmus Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 11:44
        Gdy sie gra w judeii to sie jest juz judaszem ?;P NIezly z tego wyszedl
        pasztet ... "Najlepsza" w Polsce publicznosc obrzuca Wojcika stekiem wyzwisk ;)
        • Gość: Tomasso Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:37
          Co ty k***a erazmus z tą "judeą" cały czas wyjeżdżasz, jakbyś mi wytłumaczył to
          byłbym wdzięczny.
    • Gość: Niewazne Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.man.rsk.pl 26.05.04, 10:14
      Wojcik ! Jesli odejdziesz do Sopotu we Wroclawiu nie masz poco sie
      pokazywac !!! Urzadzimy CI pieklo JUDASZU
      • Gość: Gab Kibice z wro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:52
        Nie, no co ja czytam.. on dla nas tyle zrobil, a wy mu takie cos na ew
        koniec ?!?!, jak Adas to przeczyta, to sie wachac juz wogoole nie bedzie...
        Zamiast wyzywac od zdrajcow i takich tam.. pozegnalibysmy go z takimi laurami
        na jakie sobie zasluzyl..
    • Gość: BYDGOSZCZ CIPA ADAŚ ZAWSZE BEDZIE CIPĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 26.05.04, 11:22
      TAK NIE UMIEJETNIE PODBIJAC CENE NA NEW SEZON!PROSTAK JAKICH MAŁO!
    • Gość: majrix Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 212.244.211.* 26.05.04, 11:35
      Pisze jako osoba postronna, gdyż ani nie kibicuje Prokomowi ani Idei, i musze
      powiedziec ze wiekszosc kibicow Śląska zachowuje sie jak wieśniaki, którym
      słoma z butów wystaje. Za to co do tej pory zrobił Śląskowi jest obrzucany
      błotem. Szkoda gadać. Mam nadzieję że jak już bedzie grał w Prokomie,
      przyjedzie do Wrocka i temu czubowi co mu chce zrobić piekło zamnknie jadaczkę
      rzucając 40pkt w jednym meczu.
      Respekt dla Adama - najlepszego polskiego koszykarza ostatnich 10 lat. Na
      pohybel głąbom wszelakiej maści.
    • Gość: bd Krzyz na droge najemnikom.... IP: *.core.lanet.net.pl 26.05.04, 11:48
    • Gość: MARGO Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: 62.87.136.* 26.05.04, 12:05
      ADAM NO CO TY, przecież my WROCŁAWIANIE CIĘ KOCHAMY... ZOSTAŃ!!!
    • Gość: kibic Śląska Re: Adam Wójcik: Chcę grać w Prokomie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 12:13
      widzę jeszcze jedną szansę dla Śląska- a mianowicie ściągnięcie Urlepa to moim
      zdaniem jedyna szansa na powrót mistrza do Wrocławia.Ten koleś może to zdziałać
      i myśle że Schetyna o tym wie.a to że teraz liczy się kasa to nie jest nic
      nowego, myślicie że obcokrajowcy grają w polskich klubach bo są do nich
      emocjonalnie przywiązani? bzdura kasa i tylko kasa (może poza kilkoma
      wyjątkami).Ijeszcze jedno dlaczego nie potraficie docenić tego że Śląsk zdobył
      wicemistrza? jak słyszę tych"proroków" że to koniec Śląska to rzygać mi się
      chce.Takich kibiców ten klub nie potrzebuje.Może pokibicujcie teraz Prokomowi
      przecierz to taka dobra drużyna nieważne że z drugiego końca Polski ale za to
      ma mistrza.Pozdro dla wszyskich wiernych kibiców Śląska.
    • Gość: Koleś z Wrocka Adam Wójcik - ASPRO Wrocław... IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.05.04, 12:27
      Takie małe przypomnienie dla młodszych fanów koszykówki, żądających
      przywiązania graczy do barw klubowych. Pierwszy mecz w życiu w "Kosynierce"
      jaki zobaczyłem to spotkanie Śląska z ASPRO w '93 r. W klubie powstałym na
      bazie byłej milicyjnej Gwardii grali m.in.: A.Wójcik, D.Tomczyk i J. Bińkowski.
      • Gość: amizo Re: Adam Wójcik - ASPRO Wrocław... IP: *.amuz.wroc.pl 26.05.04, 12:47
        tu chyba nie tyle chodzi o to czy Adam odejdzie czy nie. Bardziej razi ton i sposob wypowiedzi w tej
        konkretnej sytuacji. Ale coz , nie wymagajmy od koszykarza elokwencji i taktu. Zreszta sam Wojcik nie
        zdobedzie mistrzostwa, tu trzeba budowac zespol z dobrym trenerem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka