mirekmil 29.08.02, 07:38 tzn mam takie pytanie: Czy czerwona kartka z meczu leg:bar z 28.08.2002 bedzie rzutowała na grę w Lidze? Mam Magierę w składzie i nie wiem czy go wystawiać. czy będzie pauzował czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
austria Re: MAGIERA - co dalej? 29.08.02, 08:36 Liga liga a europejskie puchary pucharami. Czerowna kartka Magiery nie ma zadnego znaczenia w Lidze Polskiej ani w Pilkarzyakch > tzn mam takie pytanie: > Czy czerwona kartka z meczu leg:bar z 28.08.2002 bedzie rzutowała na grę w > Lidze? Mam Magierę w składzie i nie wiem czy go wystawiać. czy będzie > pauzował czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmil Re: MAGIERA - co dalej? 29.08.02, 11:05 austria napisał: > Liga liga a europejskie puchary pucharami. Czerowna kartka Magiery nie ma > zadnego znaczenia w Lidze Polskiej ani w Pilkarzyakch > ...i bardzo się cieszę z tego powodu:) Na pocieszenie zrobię Magierę kapitanem w swojej drużynie. pzdr i dzięki za odpowiedź ! Odpowiedz Link Zgłoś