Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia: A miało być tak pięknie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:47
    i czemu się dziwić? skoro, każdy piłkarzyna po przyjściu do legii ma wszystko
    co chciał - fura, skóra i komóra. o co się spinać jeszcze? ano o nic... szafa
    gra, a że wyników nie ma... ;P
    Obserwuj wątek
      • Gość: Semafor Ząbkowanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:48
        Jak rozumiem, nowi właściciele klubu chcą zacząć od stworzenia nowoczesnej (i
        dochodowej dla klubu!) infrastruktury, a potem przejść do kwestii sportowych.
        To dla mnie zrozumiałe - z zachowaniem proporcji, Arsenal też teraz zaciska
        pasa na spłatę kredytu za nowy, wspaniały stadion, następcę Highbury.
        Dlaczego więc Legia miałaby stawiać kolejność tych spraw na głowie? Na duże
        inwestycje w skład trzeba zaczekać.

Inna rzecz to fakt, że dyrektorzy klubu sobie nie radzą - serce kibica boli,
        ale to nie do końca odpowiedzialność właściciela... Cóż, może zostaną
        wymienieni na lepszych.
        • Gość: KSP KSP KSP "niestety" na końcu artykułu IP: *.jjs.pl 31.08.05, 10:56
          dla kogo ono? Tak jak niekiedy się widzi w różnych niszowo-militarnych pisemkach
          "Niestety ofensywa Rommla się załamała". Może wreszcie derby się udadzą?
          • Gość: darnell-klin_cwks Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:18
            Ehh dlaczego ja nie lubie czytac takich art ano dlatego ze napisana jest w nim
            prawda ... smutno mi Boze !!!
            • Gość: stary qfwfq Re: "niestety" na końcu artykułu IP: 5.5R* / 193.194.132.* 31.08.05, 11:28
              No niestety polityka ITI jest zenujaca. Narzekaja na dlugi ze nie inwestuja bo
              byly dlugi. To po co kupowali klub - zeby z czolowego w kraju zrobić
              średniaka???

Dlaczego wyciagniety z kapelusza Zygo rządzi firmą, przecież to absurd. Nie ma
              pojecia o pilce noznej, a jak sie wydaje, także o podstawach biznesu. A
              historia z trenerami pokaz głupoty i nieudolności na skalę światową. I
              niekompetencji, bo co sie dzieje, kazdy widzi.

Rację maja co do gruntów/stadionu, bo to blokuje inwestycje, ale i tak nie
              usprawiedliwa glupoty w innych dziedzinach.
              • Gość: mk Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:40
                proste - chcieli załapać się na atrakcyjne grunty za pół darmo - klub ich nie
                interesuje.
                Ale artykuł mógłby być mniej tendencyjny i nie pisać o przypadkowej porażce z
                Wiedniem, bo były 2 wtopy - u siebie i na wyjeździe, poza tym uśmiałem się gdy
                poczytałem o tej legendarnej kiełbasce - żenada.
            • Gość: (L)egionista Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:00
              Tak to jest jak zamiast porządnego trenera sie daje kumpla z boiska, sprzedaje
              dobrych piłkarzy, a kupuje się albo słabych, albo nikogo.

• Gość: Łódź Będzie dobrze. IP: 217.153.38.* 03.09.05, 11:02
                Nie martwcie się. legia (małą literą ze względu na brak szcunku)nie spadnie do
                drugiej ligii. W razie czego PZPN zwiększy ekstraklasę o tyle zespołów by legia
                się utrzymała.
          • mr.yez POWIŚLE 31.08.05, 17:55
            Legia powinna zmienić nazwę na "Powiśle". Kibice skandowaliby na meczach "PO - WIŚLE!", co na pewno deprymowałoby drużynę Wisły Kraków, a może i Wisły Płock. I Legia miała by psychologiczną przewagę ;-)
      • Gość: jasiek Tylko Jagiellonia Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:53
        i tyle
        • Gość: zen Re: Tylko Jagiellonia Białystok IP: 198.155.189.* 31.08.05, 11:22

www.bet24.com

25 EUR w prezencie na dobry poczatek !!!
        • Gość: wisła Jaga Jaga Jaga Jagielonia ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 12:00
          mimo wszystko "braci się nie traci"
      • liquido Re: Legia: A miało być tak pięknie 31.08.05, 11:24
        Porażająca jest arogancja Waltera...
      • Gość: KSP-fan Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:28
        TYLKO POLONIA!!!
      • Gość: pav(L)oos cóż tendencyjny artukuł... IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 31.08.05, 11:37
        "Rz" zamieściła kawałek pro o Legii, więc "GW" dała contra.
        A czemu redaktor wymienia same wpadki, a czy zapomniał o plusach???
      • Gość: gw-ladacznica legi Kówa mać ! znowu ! ileż można o tym burdelu pisać? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 11:58
        dejciesz spoku ! tak was boli , że gra piach ? bo mnie nie i nie mam
        najmniejszej ochoty czytać tej propagandy ! jak i zapewne 99% Polskich kibiców !
      • Gość: Koneser futbolu Ograniczyć tę pisaninę o Wiśle i Legii. IP: *.zacisze.zgora.pl 31.08.05, 12:09
        Ciągle tylko Wisła i Legia, Wisła i Legia. Przypominam, że w polskiej
        ekstraklasie jest 16 potraw i nie wiem dlaczego Wyborcza serwuje czytelnikom
        ciągle 2 te same. Zwymiotować można.
      • Gość: bla Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.rozgadana.pl 31.08.05, 12:28
        w bogatych ligach też mają wszystko i grają. pseudo-socjologia
      • Gość: behemot A juz się bałem, że dzis nic o legii nie napiszą IP: *.promax.media.pl 31.08.05, 12:46
        Walter wam płaci wierszówkę? Łajzy?!
      • Gość: finanse korporacji Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.09.05, 01:12
        Popularnosc Legii i wiernosc kibicow - to problem. Przyrost wartosci zwrotu z
        inwesycji (zakup gwiazd) jest nieduza. Legia SSA - spolka ma przynosic zysk.
        Dlatego prorokuje mizernote Legii przez jeszcze jakis czas az jej wizerunek sie
        zalamie. Pomyslcie ze jestescie wlascicielami i zalezy wam na zysku wtedy
        latwiej to bedzie pojac.
      • sir_fred fatastyczny właściciel 01.09.05, 11:19
        który nawet nie chce pokazywać pucharowego meczu swojej drużyny w swojej
        telewizji. To chyba mówi wszystko o tym, gdzie piłkę ma pan Walter. Było się
        sprzedać Gmochowi.
        • Gość: Karaluch Sabotaz Waltera IP: *.mactelecom.net 01.09.05, 15:22
          Ludzie, przeciez wiadomo, ze Walter kupil Legie, zeby ja utopic i zrobic
          monopol Wisly. A cudaki co teraz sa w klubie, to pojecia o biznesie nie maja i
          nie beda mieli. a moze wrocimy do wojskowych tradycji klubu ?
          • Gość: Alo Re: Sabotaz Waltera IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 02.09.05, 02:44
            Tragedia sie dopiero zacznie.To nie sabotaz Waltera ale.......Jacusia Gmocha
            • Gość: Porter Re: Sabotaz Waltera IP: *.orion.pl 02.09.05, 09:54
              Gmoch nie ma w Legii nic do powiedzenia.
      • Gość: gp no i czego się czepiacie? IP: 212.244.195.* 01.09.05, 12:06
        W tak krótkim czasie spłacić większość z 20 mln długów po poprzednim
        właścicielu to i tak wielkie osiągnięcie.
        • Gość: xxxca Dlaczego Wisła-Legia ???? IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:24
          Ano dlatego Ze są to 2 - najlepsze kluby w Polsce w jakiej formie by nie były.
          Dlatego że ściągają komplety publiczności na
          swoje mecze. Dlatego że nigdy nie wiadomo jaki będzie
          wynik meczu. Dlatego że obydwa kluby nie dażą się
          sympatią i kibice też. CZEKAM NA DALSZE " DLATEGO"
      • Gość: mirco Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: 217.96.36.* 02.09.05, 17:05
        Najbardziej śmieszne są opinie włodarzy Legii jak to będzie pięknie za dwa-
        trzy lata.Jak to budują nową wielką Legię. Za dwa-trzy lata to kibice ich
        przepędzą na wszystkie strony świata. Niech dalej sprzedają zawodników klasy
        Boruca czy Saganowskiego, a kupują Chmiestów, Klattów itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka