Gość: KOPACZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:47 i czemu się dziwić? skoro, każdy piłkarzyna po przyjściu do legii ma wszystko co chciał - fura, skóra i komóra. o co się spinać jeszcze? ano o nic... szafa gra, a że wyników nie ma... ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Semafor Ząbkowanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:48 Jak rozumiem, nowi właściciele klubu chcą zacząć od stworzenia nowoczesnej (i dochodowej dla klubu!) infrastruktury, a potem przejść do kwestii sportowych. To dla mnie zrozumiałe - z zachowaniem proporcji, Arsenal też teraz zaciska pasa na spłatę kredytu za nowy, wspaniały stadion, następcę Highbury. Dlaczego więc Legia miałaby stawiać kolejność tych spraw na głowie? Na duże inwestycje w skład trzeba zaczekać. Inna rzecz to fakt, że dyrektorzy klubu sobie nie radzą - serce kibica boli, ale to nie do końca odpowiedzialność właściciela... Cóż, może zostaną wymienieni na lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP KSP KSP "niestety" na końcu artykułu IP: *.jjs.pl 31.08.05, 10:56 dla kogo ono? Tak jak niekiedy się widzi w różnych niszowo-militarnych pisemkach "Niestety ofensywa Rommla się załamała". Może wreszcie derby się udadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell-klin_cwks Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:18 Ehh dlaczego ja nie lubie czytac takich art ano dlatego ze napisana jest w nim prawda ... smutno mi Boze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary qfwfq Re: "niestety" na końcu artykułu IP: 5.5R* / 193.194.132.* 31.08.05, 11:28 No niestety polityka ITI jest zenujaca. Narzekaja na dlugi ze nie inwestuja bo byly dlugi. To po co kupowali klub - zeby z czolowego w kraju zrobić średniaka??? Dlaczego wyciagniety z kapelusza Zygo rządzi firmą, przecież to absurd. Nie ma pojecia o pilce noznej, a jak sie wydaje, także o podstawach biznesu. A historia z trenerami pokaz głupoty i nieudolności na skalę światową. I niekompetencji, bo co sie dzieje, kazdy widzi. Rację maja co do gruntów/stadionu, bo to blokuje inwestycje, ale i tak nie usprawiedliwa glupoty w innych dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:40 proste - chcieli załapać się na atrakcyjne grunty za pół darmo - klub ich nie interesuje. Ale artykuł mógłby być mniej tendencyjny i nie pisać o przypadkowej porażce z Wiedniem, bo były 2 wtopy - u siebie i na wyjeździe, poza tym uśmiałem się gdy poczytałem o tej legendarnej kiełbasce - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista Re: "niestety" na końcu artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:00 Tak to jest jak zamiast porządnego trenera sie daje kumpla z boiska, sprzedaje dobrych piłkarzy, a kupuje się albo słabych, albo nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Będzie dobrze. IP: 217.153.38.* 03.09.05, 11:02 Nie martwcie się. legia (małą literą ze względu na brak szcunku)nie spadnie do drugiej ligii. W razie czego PZPN zwiększy ekstraklasę o tyle zespołów by legia się utrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez POWIŚLE 31.08.05, 17:55 Legia powinna zmienić nazwę na "Powiśle". Kibice skandowaliby na meczach "PO - WIŚLE!", co na pewno deprymowałoby drużynę Wisły Kraków, a może i Wisły Płock. I Legia miała by psychologiczną przewagę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Tylko Jagiellonia Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:53 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Tylko Jagiellonia Białystok IP: 198.155.189.* 31.08.05, 11:22 www.bet24.com 25 EUR w prezencie na dobry poczatek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Jaga Jaga Jaga Jagielonia ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 12:00 mimo wszystko "braci się nie traci" Odpowiedz Link Zgłoś
liquido Re: Legia: A miało być tak pięknie 31.08.05, 11:24 Porażająca jest arogancja Waltera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP-fan Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:28 TYLKO POLONIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav(L)oos cóż tendencyjny artukuł... IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 31.08.05, 11:37 "Rz" zamieściła kawałek pro o Legii, więc "GW" dała contra. A czemu redaktor wymienia same wpadki, a czy zapomniał o plusach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw-ladacznica legi Kówa mać ! znowu ! ileż można o tym burdelu pisać? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 11:58 dejciesz spoku ! tak was boli , że gra piach ? bo mnie nie i nie mam najmniejszej ochoty czytać tej propagandy ! jak i zapewne 99% Polskich kibiców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser futbolu Ograniczyć tę pisaninę o Wiśle i Legii. IP: *.zacisze.zgora.pl 31.08.05, 12:09 Ciągle tylko Wisła i Legia, Wisła i Legia. Przypominam, że w polskiej ekstraklasie jest 16 potraw i nie wiem dlaczego Wyborcza serwuje czytelnikom ciągle 2 te same. Zwymiotować można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.rozgadana.pl 31.08.05, 12:28 w bogatych ligach też mają wszystko i grają. pseudo-socjologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot A juz się bałem, że dzis nic o legii nie napiszą IP: *.promax.media.pl 31.08.05, 12:46 Walter wam płaci wierszówkę? Łajzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finanse korporacji Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.09.05, 01:12 Popularnosc Legii i wiernosc kibicow - to problem. Przyrost wartosci zwrotu z inwesycji (zakup gwiazd) jest nieduza. Legia SSA - spolka ma przynosic zysk. Dlatego prorokuje mizernote Legii przez jeszcze jakis czas az jej wizerunek sie zalamie. Pomyslcie ze jestescie wlascicielami i zalezy wam na zysku wtedy latwiej to bedzie pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred fatastyczny właściciel 01.09.05, 11:19 który nawet nie chce pokazywać pucharowego meczu swojej drużyny w swojej telewizji. To chyba mówi wszystko o tym, gdzie piłkę ma pan Walter. Było się sprzedać Gmochowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaluch Sabotaz Waltera IP: *.mactelecom.net 01.09.05, 15:22 Ludzie, przeciez wiadomo, ze Walter kupil Legie, zeby ja utopic i zrobic monopol Wisly. A cudaki co teraz sa w klubie, to pojecia o biznesie nie maja i nie beda mieli. a moze wrocimy do wojskowych tradycji klubu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Sabotaz Waltera IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 02.09.05, 02:44 Tragedia sie dopiero zacznie.To nie sabotaz Waltera ale.......Jacusia Gmocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sabotaz Waltera IP: *.orion.pl 02.09.05, 09:54 Gmoch nie ma w Legii nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp no i czego się czepiacie? IP: 212.244.195.* 01.09.05, 12:06 W tak krótkim czasie spłacić większość z 20 mln długów po poprzednim właścicielu to i tak wielkie osiągnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Dlaczego Wisła-Legia ???? IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:24 Ano dlatego Ze są to 2 - najlepsze kluby w Polsce w jakiej formie by nie były. Dlatego że ściągają komplety publiczności na swoje mecze. Dlatego że nigdy nie wiadomo jaki będzie wynik meczu. Dlatego że obydwa kluby nie dażą się sympatią i kibice też. CZEKAM NA DALSZE " DLATEGO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirco Re: Legia: A miało być tak pięknie IP: 217.96.36.* 02.09.05, 17:05 Najbardziej śmieszne są opinie włodarzy Legii jak to będzie pięknie za dwa- trzy lata.Jak to budują nową wielką Legię. Za dwa-trzy lata to kibice ich przepędzą na wszystkie strony świata. Niech dalej sprzedają zawodników klasy Boruca czy Saganowskiego, a kupują Chmiestów, Klattów itp. Odpowiedz Link Zgłoś