mufan 01.09.02, 00:19 Tu możemy powymieniać się opiniami o piłkarzykach i naszej lidze.Padł pomysł,aby zdradzić kto z jakiego miasta.Pozdrawiam,Wasz prezes!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mufan Re: Piłkarski Poker!!! 03.09.02, 00:31 Pewnie spadamy w klasyfikacji,bo jesteście na wakacjach.....Mnie też nie było 2 tyg. i nie wyszło to mojej drużynie na dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
ubocz Re: Piłkarski Poker!!! 03.09.02, 07:53 : Odczepcie się od prezes Anny!!!!!!!!!!!!!! Autor: ubocz@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-09-2002 07:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Uczestnicy prywatnej ligi Wielkopolska !! Odczepcie się od pani Anny wyraznie widać że to wy i prezes Cyklona? Lebork Lewandowski robicie tą nagonkę.Jak wam sie watek nie podoba to go nie czytajcie.Jest od was lepsza to was krew i żółć zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Piłkarski Poker!!! 03.09.02, 12:21 Oświadczam,że bardzo polubiłem prezes Annę,a moja drużyna jest lepsza od jej teamu.Powodem nagonki jest tylko agitacja polityczna w tej lidze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś