Gość: lpo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.05, 19:50 Idealny pomysl!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polo Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.05, 22:54 Wracaj. Dzięki niemu zacząłem jeździć mocniej na rowerze i tylko dla niego oglądam Francuski Tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: 194.126.165.* 07.09.05, 23:48 Niech "koksy" będą z Lance'em! Odpowiedz Link Zgłoś
kijwlogingw Re: Powrót Lance'a Armstronga 08.09.05, 01:27 a psychiatra z kaftanem..z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.abhsia.telus.net 08.09.05, 09:14 Sluchaj Tygrys, jesli naprawde jestes po AWFie to zrob jakas analize tej sytuacji. Zinterpretuj to co sie stalo we Francji. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.chello.pl 08.09.05, 17:37 Lepiej niech Lance nie wraca. Jest sportowym geniuszem i ładnie się pożegnał z kolarstwem odchodząc niepokonanym. Jak teraz wróci to jestem pewna, że przegra a tego bym bardzo nie chciała. Lance, nie wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: Powrót Lance'a Armstronga 08.09.05, 20:00 on jest perfekcjonistą , jeśli zdecyduje się na start , to wygra poraz 8 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.chello.pl 08.09.05, 21:17 A sztab lekarzy wygra razem z nim po raz 8! Nie dajmy upaść koncernom farmaceutycznym ! Koks górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.icpnet.pl 09.09.05, 13:50 Może i nic nie udowodni, ale jak sam powiedział "rozdrażni ich". I bardzo dobrze, należy im się za te oskarżenia! Przyjedzie, przejedzie, wygra po raz ósmy i pokaże miejsce w szyku francuzom. Jak już kto napisał: Lamce jest perfekcjonalistą, jeśli wystartuje to nie ma możliwości żeby nie wygrał. Czekam z niecierpliwością na kolejny TdF. Pozdrawiam gorąco, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś