Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Powrót Lance'a Armstronga

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.05, 19:50
    Idealny pomysl!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Polo Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.05, 22:54
        Wracaj. Dzięki niemu zacząłem jeździć mocniej na rowerze i tylko dla niego
        oglądam Francuski Tour
      • Gość: Pan Tygrys Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: 194.126.165.* 07.09.05, 23:48
        Niech "koksy" będą z Lance'em!
        • kijwlogingw Re: Powrót Lance'a Armstronga 08.09.05, 01:27
          a psychiatra z kaftanem..z tobą
        • Gość: Jacek Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.abhsia.telus.net 08.09.05, 09:14
          Sluchaj Tygrys, jesli naprawde jestes po AWFie to zrob jakas analize tej
          sytuacji. Zinterpretuj to co sie stalo we Francji.
          Jacek
          • Gość: ja Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.chello.pl 08.09.05, 17:37
            Lepiej niech Lance nie wraca. Jest sportowym geniuszem i ładnie się pożegnał z
            kolarstwem odchodząc niepokonanym. Jak teraz wróci to jestem pewna, że przegra
            a tego bym bardzo nie chciała. Lance, nie wracaj!!!
            • tom1111 Re: Powrót Lance'a Armstronga 08.09.05, 20:00
              on jest perfekcjonistą , jeśli zdecyduje się na start , to wygra poraz 8 :-)
              • Gość: ccc Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.chello.pl 08.09.05, 21:17
                A sztab lekarzy wygra razem z nim po raz 8! Nie dajmy upaść koncernom
                farmaceutycznym ! Koks górą!
                • Gość: Magda Re: Powrót Lance'a Armstronga IP: *.icpnet.pl 09.09.05, 13:50
                  Może i nic nie udowodni, ale jak sam powiedział "rozdrażni ich". I bardzo
                  dobrze, należy im się za te oskarżenia! Przyjedzie, przejedzie, wygra po raz
                  ósmy i pokaże miejsce w szyku francuzom. Jak już kto napisał: Lamce jest
                  perfekcjonalistą, jeśli wystartuje to nie ma możliwości żeby nie wygrał. Czekam
                  z niecierpliwością na kolejny TdF. Pozdrawiam gorąco, Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka