Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

brońmy Szpaka!!!

04.09.02, 15:23
    z kogo wpadek będziemy się naśmiewać?
    Szpakowski nie odchodź!!!!!!
    :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wojtek Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.math.cas.cz / *.math.cas.cz 04.09.02, 19:08
        Widze przyszlosc Twojego postu.... albo ilosc wypowiedzi bedzie mozna policzyc
        na palcach jednej reki, ale zmieni tytul na "Szpaqu odejdz"

Generalnie to niech on sobie raz na jakis czas pokomentuje jakis mecz, tak zeby
        Ci co za nim tesknia nie tesknili tak bardzo a Ci co go nie lubia niech sobie
        przypominaja za co go nie lubia i nie tesknia :)
      • Gość: beast Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.09.02, 20:55
        gregus napisał:

> z kogo wpadek będziemy się naśmiewać?

Oj,nie martw się Dariusza S. ma zastapic niejaki Jasina,jest także
        Jońca,więc "zespół drużyny" komediantów w TVP trzyma się mocno.
        • Gość: flexx Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:04
          Już pisałem o tym:) Jasina jest denny wole Szpaka, a Jońca przy tym nedznym
          poziomie to calkiem przyzwoity komentator.
          • Gość: beast Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.09.02, 21:15
            Ja Jońcy zawsze będę pamietał jak nie potrafił się przygotowac do
            skomentowania skrótw LM jeszcze w panstwowej TV,raz nawet upracie twierdzil,
            ze jest rzut rozny,w tym czasie zawodnik wykorzystal juz karnego,a Jonca
            dalej...snuł swoją opowieśc do białego rana.
            To oczywiście historia-a uwagi na teraz to: słaby głos,rwany sposób mówienia
            (facet mówi czasami jakby na klopie siedział;)O tym,że jesli nie przygotuje
            się do meczu jak student na najwazniejszy egzamin w zyciu,to ze strona
            merytoryczna też jest słabo,nawet nie będę wspominał,bo to "typisch english
            weather" to jest chciałem powiedzieć -szkoła TVP.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka