gregus 04.09.02, 15:23 z kogo wpadek będziemy się naśmiewać? Szpakowski nie odchodź!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.math.cas.cz / *.math.cas.cz 04.09.02, 19:08 Widze przyszlosc Twojego postu.... albo ilosc wypowiedzi bedzie mozna policzyc na palcach jednej reki, ale zmieni tytul na "Szpaqu odejdz" Generalnie to niech on sobie raz na jakis czas pokomentuje jakis mecz, tak zeby Ci co za nim tesknia nie tesknili tak bardzo a Ci co go nie lubia niech sobie przypominaja za co go nie lubia i nie tesknia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.09.02, 20:55 gregus napisał: > z kogo wpadek będziemy się naśmiewać? Oj,nie martw się Dariusza S. ma zastapic niejaki Jasina,jest także Jońca,więc "zespół drużyny" komediantów w TVP trzyma się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:04 Już pisałem o tym:) Jasina jest denny wole Szpaka, a Jońca przy tym nedznym poziomie to calkiem przyzwoity komentator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: brońmy Szpaka!!! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.09.02, 21:15 Ja Jońcy zawsze będę pamietał jak nie potrafił się przygotowac do skomentowania skrótw LM jeszcze w panstwowej TV,raz nawet upracie twierdzil, ze jest rzut rozny,w tym czasie zawodnik wykorzystal juz karnego,a Jonca dalej...snuł swoją opowieśc do białego rana. To oczywiście historia-a uwagi na teraz to: słaby głos,rwany sposób mówienia (facet mówi czasami jakby na klopie siedział;)O tym,że jesli nie przygotuje się do meczu jak student na najwazniejszy egzamin w zyciu,to ze strona merytoryczna też jest słabo,nawet nie będę wspominał,bo to "typisch english weather" to jest chciałem powiedzieć -szkoła TVP. Odpowiedz Link Zgłoś