Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open: Agassi w półfinale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:47
    LET'S GO ANDRE!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: el lech Re: US Open: Agassi w półfinale IP: 150.254.101.* 08.09.05, 18:51
        wielki szacunek Andre...
        • Gość: Matti Allez Agassi!!! IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 08.09.05, 22:53
          Ogladalem ten mecz do stanu 2:0 dla Blake'a. Straciłem wiare w zwyciestwo Agassi'ego. Przepraszam Andre! Wielki Szacunek dla mistrza!
      • masaladosa Re: US Open: Agassi w półfinale 08.09.05, 18:58
        pieknie agassi
        a i mary pierce zadziwia
        powrot starych dobrych marek
        szkoda ze nie dorasta do nich redaktor z gazety
        ktos tu tepo pisze "tepa"...

mdosa
      • Gość: rzepka Re: US Open: Agassi w półfinale IP: 217.8.165.* 08.09.05, 20:00
        Znów zobaczyliśmy ryzykowne, szybkie, ale zarazem chirurgicznie precyzyjne returny i słynne rajdy wzdłuż linii końcowej, w których tępa nie dotrzymaliby mu sprinterzy.

tępa to jest zyletka do jasnej cholery

A Andre jest wielki
      • Gość: nordynek autor dyletant ortograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:06
        "...w których TĘPA nie dotrzymaliby mu sprinterzy".
        Gazeto, litości!!
        • Gość: virton Re: autor dyletant ortograficzny IP: *.compnet.com.pl 08.09.05, 21:07
          Musiał mieć szypkie tępo pisania żeby zdonżyć :-)
          • alterpars Re: autor dyletant ortograficzny 08.09.05, 21:19
            rzeby a nie zeby... a tak na marginesie ten mecz przeszedl do historii
            tenisa...byl cudowny w niem nie bylo przegranych. Zawsze kibicuje andre ale
            black pokazal fenomentalny tenis
            • Gość: zzzzZZZzzzz Re: autor dyletant ortograficzny IP: *.lodz.msk.pl 08.09.05, 21:26
              Hihi, to że jest czarny to nie znaczy, że tak się nazywa, poza tym nazwisko
              Black.. ci panowie są biali :D!

I kto tu się czepia redaktora, tyle, że jemu za to płacą ;), a tobie za tego
              blacka raczej nie:D!

Chyba, że jesteś taki przewrotny i napisałeś tak specjalnie ;o..
      • Gość: rychu fenomenalny mecz, brawo agassi, magnifico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:08
        po dwoch pierwszych setach myslalem ze jest po meczu. ale co to znaczy
        doswiadczenie. agassi wlaczyl 5 bieg i gral... cudownie, pieknie. brak mi slow.
        myslalem, ze mecz santoro vs federer byl niezly, ale to co widzialem w meczu
        agassi vs blake bilo na glowe. chyba tez poznalismy zwyciezce us open
      • Gość: :o) Ten gosc jest niesamowity! IP: *.server.ntli.net 08.09.05, 22:48
        Ten facet mnie po prostu rozbraja! slyszeliscie wrzask na trybunach przez caly
        5ty set? SZACUNEK!!! Boje sie tylko o jego nastepny mecz, on przeciez gral juz
        tyle 5cio setowek w tym turnieju, czy wytrzyma kondycyjnie? wiem, wiem, wiem...
        jest super przygotowany... tak czy inaczej ma 35 lat... chcialbym zeby wygral
        ten turniej, ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze bylby w stanie ograc Federera
        jezeli spotkaliby sie w finale...
      • forumowicz_pospolity Re: US Open: Agassi w półfinale 09.09.05, 00:51
        zdaje się że znowu redakcyjna sprzątaczka wzięła się za pisanie
        tekstów informacyjnych, bo chyba nie dziennikarz sportowy;)??

niesamowity ćwierćfinał Agassiego z Blakiem
        podobnie jak Ginepriego z Corią
        momentami szczęka opada, tak dobre są to widowiska
      • Gość: rychu (kw) us open 2005 final match: federer vs agassi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 01:24
        czyli mozna spodziewac sie finalu federer vs agassi. mam nadzieje :) ale trudno
        jednoznacznie wskazac faworyta w meczu federer vs hewitt. zwlaszcza federer nie
        blyszczy. mecz z santoro byl dotychczas najlepszym w jego wykonaniu na
        tegorocznym us open, pozniej juz nie zachwycal. jednak federer to federer - moze
        'znowu sie uda'? :) ciekawy jestem dyspozycji hewitta.
        co do drugiego polfinalu, jak agassi pokonal blake'a, to trudno sadzic, ze nie
        poradzi sobie z gineprim. no chyba, ze cwiercfinal bardzo go wymeczyl i nie
        zdazy odpaczac. ale nawet jesli zobaczymy 25% talentu agassiego, to ginepri jest
        ugotowany. no i cala arena (chyba bedzie to na arthur ashe stadium - najwieksza
        na swiecie)przeciez bedzie za agassim.
        god bless andre agassi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka