agk1 05.09.02, 17:35 Wykasowano mi lidera mojej ligi drużynę jakoni63-wicelidera klasyfikacji ogólnej- 328 pkt.Drużyna ta nadal istnieje.Proszę o odpowiedż jak to bylo możliwe ,gdyż ja sama napewno go nie skasowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agk1 Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 17:52 Zapomniałam dodać, że sprawa dotyczy ligi Kozanów. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Ośmiornica... 05.09.02, 18:05 agk1 napisała: > Zapomniałam dodać, że sprawa dotyczy ligi Kozanów. Prezesie Anno, czy zbieżność nazw coraz piękniejszej dzielnicy Wrocławia i Cosa Nostry jest jedynie przypadkowa? Komisarz Cattani... Odpowiedz Link Zgłoś
agk1 Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 19:11 Jakiś wesołek wyciął mi kolejne dwa zespoły z czołówki mojej ligi- 2 PEPE Szarmach 312 96, 3 seba7 Desperados 290 85 .Czy w tej sytuacji gra ma jakikolwiek sens? To może spotkać każdego z graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Wroga frakcja... 05.09.02, 19:44 agk1 napisała: > Jakiś wesołek wyciął mi kolejne dwa zespoły z czołówki mojej ligi- 2 PEPE > Szarmach 312 96, 3 seba7 Desperados 290 85 .Czy w tej sytuacji gra ma > jakikolwiek sens? To może spotkać każdego z graczy. Może jakiś fanatyk Ligi Polskich Rodzin? Kto mieczem wojuje od miecza ginie... P.S. A na serio to zatrważające... Niech redakcja to zbada... Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 20:09 Pewnie złośnico ktoś zna twoje hasło i buszuje w twoich ligach.bez pozdrowień Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 19:56 Tylko założyciel ligi (admininstrator) może usuwać członków ligi. Założyciel może też ponownie zaprosić usuniętych członków lub mogą oni nawet sami ponownie do niej przystąpić jeżeli administrator nie zmienił hasła po ich usunięciu. Proszę więc spróbować tych rozwiązań, by znów grać usuniętymi graczami. Odpowiedz Link Zgłoś
agk1 Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 20:09 Ja pytałam jak to jest możliwe, że ktoś ich usunął z mojej ligi.Ja tego nie zrobiłam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Hasło... 05.09.02, 20:24 gwiazdor1 napisał: > ale zapewne prawdziwe Tak to jest, gdy ktoś zawiera hasło w podpowiedzi... Tak, czy siak takie buszowanie jest wysoce niepoprawne politycznie, bezprawne i niesprawiedliwe... Życzę sukcesów w tropieniu żartownisiów... uGu Odpowiedz Link Zgłoś
agk1 Re: Hasło... 05.09.02, 20:40 Myślałam ,że do kont pocztowych nie ma aż tak łatwego dostępu.Niestety z przykrością stwierdzam, że się myliłam.A tropić nikogo nie zamierzam. Prezes Anna Odpowiedz Link Zgłoś
agk1 Re: Hasło... 05.09.02, 20:55 Już hasło zmieniłam - dziekuję za podpowiedż.Ja natomiast podpowiedzi już nie zamieszczałam przy haśle na koncie pocztowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: Do redakcji !!!! 05.09.02, 21:26 Szkoda,że Ci wszystkiego nie usuneli.Zapraszam rabusia na piwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś