Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jonsson w Bydgoszczy w 2006

IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.05, 16:57
    Jak podaje internetowe wydanie Przeglądu Sportowego, Andreas podpisze wkrótce
    kontrakt z Polonią na 2006 rok.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL YEAH...!! IP: *.wancom.pl 14.09.05, 17:08
        YEAH...!!
        Jeszcze niech zostanie Pepe [Piotrek bedzie na 100% bo podpisał kontrakt na 2
        lata (: ], Sawina [NIE pamiętam, ale CHYBA też na 2 lata], Klecha, Buczek no i
        Krzyżaniak albo Robak, i ktoś nowy, a mysle ze ktoś dojdzie dobry. Chociaż
        chciałbym aby został Krzyżaniak i Robak. Robak zaczynał w Bydgoszczy, a
        Krzyżaniak to jednak wie jak sie jeździ na żużlu i kto wie... w sezonie 06 moze
        być IMP i najlepszym w lidze. Ja bym osobiście nie chciał zmienić składu, nie
        zależy mi wielce na złocie. Byle by nie spać z ligi a osiągnąć jak najwięcej
        nawet w takim składzie jaki jest obecnie.
        • Gość: Mario Re: YEAH...!! IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:11
          Zapomniałeś że jak wycofa się rafineria z Tarnowa to wracają do was Gollobowie.
          Także jakby co musicie dwa miejsca (plus jeden) trzymać wolne :)
          • Gość: MAVERICK PL Re: YEAH...!! IP: *.wancom.pl 14.09.05, 22:28
            Nie, ja nie chce braci Gollobów. Bydgoszcz moze pokazac ze i bez nich jest
            lepsza! Zeby pokazac ze bez nich tez nas stac na DMP. Jak będą odchodzić z
            Tarnowa to bede trzymał kciuki jeśli ktoś bedzie chcial aby do jego klubu
            przeszli. Ja juz nie chce Gollobów w Bydgoszczy... wole bez. (;

• Gość: Szrek Re: YEAH...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:23
              Nie wiem Mario czy pisząc o ewentualnym powrocie Gollobów do Bydgoszczy
              chciałeś być zlośliwy czy dowcipny. Prawdą jest jednak, że po ich odejściu
              drużyna zyskała nową - prawdziwą wartość. Teraz nikt już nikomu nie wmawia, że
              zwycięstwo jest dziełem "Gollobów i reszty", a ewentualna porażka "przegraną
              drużyny, której nawet Gollobowie nie byli w stanie pomóc wygrać". Nawet za cenę
              utraty szans na złote medale wolę dzisiejszą Polonię. Lubię ten zespół i nie
              grozi mi utrata szacunku dla starszych ludzi. Czyli pełna kultura
              • kibic.zalogowany Re: YEAH...!! 23.09.05, 23:43
                Amen! :)
        • Gość: heart Re: YEAH...!! IP: *.eu.org 14.09.05, 17:55
          Sawina podpisał tylko na rok (2005), Buczek i Pepe na dwa lata (2005-2006).
          Klecha chyba kończy kontrakt ( w tym roku). Zatrzymać Adrenalinę (myslę, że
          będzie miał różne propozycje).
          Ogólnie to chyba jeszcze za wcześnie dywagować o składzie na 2006 rok.
      • Gość: fan Re: Jonsson w Bydgoszczy w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:48
        Byłem dzisiaj w parkingu i biegali ucieszeni mechanicy Adrenaliny ze zostają w
        bydgoszczy Jonsson 2006 100 Btz!!!!!!!!W niedziele podpisze !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka