Gość: wkub IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.05, 16:57 Jak podaje internetowe wydanie Przeglądu Sportowego, Andreas podpisze wkrótce kontrakt z Polonią na 2006 rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAVERICK PL YEAH...!! IP: *.wancom.pl 14.09.05, 17:08 YEAH...!! Jeszcze niech zostanie Pepe [Piotrek bedzie na 100% bo podpisał kontrakt na 2 lata (: ], Sawina [NIE pamiętam, ale CHYBA też na 2 lata], Klecha, Buczek no i Krzyżaniak albo Robak, i ktoś nowy, a mysle ze ktoś dojdzie dobry. Chociaż chciałbym aby został Krzyżaniak i Robak. Robak zaczynał w Bydgoszczy, a Krzyżaniak to jednak wie jak sie jeździ na żużlu i kto wie... w sezonie 06 moze być IMP i najlepszym w lidze. Ja bym osobiście nie chciał zmienić składu, nie zależy mi wielce na złocie. Byle by nie spać z ligi a osiągnąć jak najwięcej nawet w takim składzie jaki jest obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: YEAH...!! IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:11 Zapomniałeś że jak wycofa się rafineria z Tarnowa to wracają do was Gollobowie. Także jakby co musicie dwa miejsca (plus jeden) trzymać wolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: YEAH...!! IP: *.wancom.pl 14.09.05, 22:28 Nie, ja nie chce braci Gollobów. Bydgoszcz moze pokazac ze i bez nich jest lepsza! Zeby pokazac ze bez nich tez nas stac na DMP. Jak będą odchodzić z Tarnowa to bede trzymał kciuki jeśli ktoś bedzie chcial aby do jego klubu przeszli. Ja juz nie chce Gollobów w Bydgoszczy... wole bez. (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: YEAH...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:23 Nie wiem Mario czy pisząc o ewentualnym powrocie Gollobów do Bydgoszczy chciałeś być zlośliwy czy dowcipny. Prawdą jest jednak, że po ich odejściu drużyna zyskała nową - prawdziwą wartość. Teraz nikt już nikomu nie wmawia, że zwycięstwo jest dziełem "Gollobów i reszty", a ewentualna porażka "przegraną drużyny, której nawet Gollobowie nie byli w stanie pomóc wygrać". Nawet za cenę utraty szans na złote medale wolę dzisiejszą Polonię. Lubię ten zespół i nie grozi mi utrata szacunku dla starszych ludzi. Czyli pełna kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: YEAH...!! IP: *.eu.org 14.09.05, 17:55 Sawina podpisał tylko na rok (2005), Buczek i Pepe na dwa lata (2005-2006). Klecha chyba kończy kontrakt ( w tym roku). Zatrzymać Adrenalinę (myslę, że będzie miał różne propozycje). Ogólnie to chyba jeszcze za wcześnie dywagować o składzie na 2006 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Jonsson w Bydgoszczy w 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:48 Byłem dzisiaj w parkingu i biegali ucieszeni mechanicy Adrenaliny ze zostają w bydgoszczy Jonsson 2006 100 Btz!!!!!!!!W niedziele podpisze !! Odpowiedz Link Zgłoś