Gość: bb to nie mozliwe :((((((((((( IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 16.09.05, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she nie wierze... IP: 83.238.56.* 16.09.05, 14:05 nie..ja nie moge w to uwierzyc naprawde!!!! to jest ogromny szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee r.i.p...... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 14:04 straszne jaki los niesprawiedliwy .. dwa miesiące po ślubie, chłopak 24 lata ... żegnaj ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Boże dlaczego on? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:06 Panie, dlaczego nam go zabrales? chociaz taka Twoja wola, ja sie z nią nie pogodzę. mlody, zdolny, szcześliwy chlopak wieczny odpoczynek jego duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ri Re: Boże dlaczego on? IP: *.polskieradio.pl 16.09.05, 14:28 Szkoda bardzo szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shak Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: 80.48.21.* 16.09.05, 14:04 OMG..... wcielo mnie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bober Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:07 Jestem w szoku...coraz wiecej sportowcow ginie..odchodza za wczesnie...Nie wiem co pisac..Panie swiec nad jego dusza[*] :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi z Częstochowy Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:14 Szok, nie wierze, zamurowało mnie. Nie wiem co pisać. Widocznie był potrzebny tam w Niebie. Będzie teraz tam grać. ;-( ;-(. Arek dziękuje za wszystko co dla nas zrobiłeś, szczególnie dla AZS Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa254 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:10 Jestem w szoku. Wyrazy współczucia dla rodziny. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedd Niecałe 2 miesiące po ślubie... IP: 193.29.207.* 16.09.05, 14:06 Biedna dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:10 wieczny odpoczynek racz mu dac Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:08 Jak można wierzyć, że KTOŚ, tam w górze, pilnuje nas tutaj za dole..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombajski_boy Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:05 niesprawiedliwy jest ten swiat:(...zegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:12 panie czuwaj nad jego duszą zycie nakazuje cieszyc sie z kazdego dnia, ale jak sie tuaj cieszyc jak gina, mlodzi, zdolni. nasz reprezentatn jest juz w niebie. odszedl nasz aniolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek A co mnie teraz obchodzi zasięg jego ramion?? IP: *.bphleasing.pl 16.09.05, 14:12 Gazeto, pomyśl pliz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: signi KOCHAMY CIE "GOLASKU" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:15 Śpij spokojnie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Różańska [*] nie umiem sie z tym pogodzic :< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:12 nie moge. nie moge w to uwierzyc. mlody chlopak. swietny siatkarz. mlody maz. taki wesoly, pozytywny czlowiek. bylam na treningu siatkarzy. rozmawial z nami, pozowal do zdjec. zawsze usmiechniety i zyczliwy. swiat siatkowki poniosl wielka strate! Polska poniosla wielka strate :( bardzo wspolczuje i solidaryzuje sie z Jego Rodzina, Zona i Przyjaciolmi. straszna niesprawiedliwosc! moze to da ludziom do myslenia-na drodze odpowiadasz nie tylko za swoje zycie ale i za innych! wspomnijmy Arka Golasia i uczcijmy Go-jako wspanialego czlowieka i profesjonalnego siatkarza. Arku! Cala Polska mysli o Tobie! cala Polska Cie kocha. nie wiem co innego moge napisac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.nycmny.east.verizon.net 16.09.05, 14:14 tez nie wiem, co napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 16.09.05, 14:17 Cholera.Szlak człowieka niekiedy trafia jak odchodzą ludzie młodzi i coś warci, a tyle tałatajstwa ma się dobrze i ma w dupie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
gnawacki nie chce się wierzyć... 16.09.05, 14:15 w takie rzeczy zawsze ciężko uwierzyć.... wielka strata, ogromny ból... ciężko będzie się pozbierać braci siatkarskiej. Zapamiętamy piękne chwile... MKS MDK Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Wielki smutek 16.09.05, 14:15 Po prostu koszmar. Wielka tragedia i smutek. Żal mi jego rodzinny a zwłaszcza jego żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizaczek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:16 Skoda wielka wielka strata [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak mi slow Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.e-point.pl 16.09.05, 14:17 [']['][']['][']['][']['] brak mi slow - lubilem go i kibicowalem mu - bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:19 Boże daj ukojenie tej młodej kobiecie.........Świeć Panie nad jego duszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloix Dopiero co sie z nim widzialem ... IP: 195.8.101.* 16.09.05, 14:20 .. To moj dobry kumpel, byli u nas z Agnieszka, rozmawialismy i Wloszech i o przyszlosci ... Mam jego koszulki, kalendarze, zawsze zalatwial nam wejsciowki na mecze .. kuzwa i co po tym wszystkim teraz? ... ja pieprze to az niemozliwe .... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier powiem banalnie - to qu.. niesprawiedliwe!! IP: *.promax.media.pl 16.09.05, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooooooooooo Re: Dopiero co sie z nim widzialem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:50 juz nie bedziesz mial wejsciowewk na mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mady Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: 5.6.2D* / *.braun.de 16.09.05, 14:20 (***) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.veranet.pl 16.09.05, 14:25 ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 16.09.05, 14:26 Zaserwuj jeszcze tam pare asow u gory Arek. :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.aster.pl 16.09.05, 14:26 Cos strasznego. Az lza sie w oku kreci. Ogromna strata dla polskiej siatkowki. Lacze sie w bólu z jego rodzina. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:27 Najbardziej utalentowany reprezentant , co za strata :( uwielbialam ogladac mecze siatkowki wlasnie ze względu na niego. Głebokie wyrazy współczucia dla żony Agnieszki. On będzie nad Toba Agnieszko czuwał i zawsze Cie bedzie kochal !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To jest SZOK ! Jeszcze go widziłam w Rzeszowie !!! 16.09.05, 14:29 To jest SZOK ! Jeszcze go widziłam w Rzeszowie !!! Gość portalu: olo napisał(a): > Podali właśnie w radiu. Zginął w wypadku. Sam nie wiem co napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: To jest SZOK ! Jeszcze go widziłam w Rzeszowi IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 17.09.05, 06:53 SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przeciez on byl w moim wieku...niewyobrażalna tragedia...wspczuję rodzinie i trzymam za nich kciuki...straszna tragedia...RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Arkadiusz Gołaś zginął IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.05, 14:29 Arkadiusz Gołaś zginął w wypadku samochodowym lecz w naszych sercach nadal żyje i gra; Będziemy o TOBIE stale pamiętać, a duch TWóJ będzie z kadrą na zawsze. Fani siatkówki w smutku i żałobie Szczere wyrazy współczucia i otuchy dla rodziny oraz bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.pioneer.com.pl 16.09.05, 14:31 Wszystkie serwisy siatkarskie padly! Zadna strona sie nie odpala. Odpowiedz Link Zgłoś