Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

andrzej rusko

18.09.05, 20:27
    gdzie ten guru polskiego żuzla gdzie ma bandy Potrafi tylko opowiadac
    banialuki o żużlu o tym jak sie zna a nie potrafi załtwic bezpicznych band we
    Wrocławiu Ciagle tylko broni swojego osobistego interesu .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aga Re: andrzej rusko IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 22:58
        To fakt. Na dokładkę tv Polsat pokazywała z upodobaniem transparenty anty Marek
        K. przygłupich kiboli, rzecz jasna bez komentarza... Smutni oni są tam wszyscy.
        • Gość: Szrek Re: andrzej rusko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:18
          Ciekawe ile kapychy trzeba wysiać żeby telewizornia /ot choćby tak peryferyjana
          jak polsat/ pokazywała coś na "zamówienie"?
      • cancro Re: andrzej rusko 19.09.05, 20:48
        jedrek1111 napisał:

> gdzie ten guru polskiego żuzla gdzie ma bandy Potrafi tylko opowiadac
        > banialuki o żużlu o tym jak sie zna a nie potrafi załtwic bezpicznych band we
        > Wrocławiu

"Bezpicznych" band nie ma nie tylko we Wrocławiu. Inni guru (np największy guru
        z torunia, czy pomniejsi z Bydgoszczy) sa jeszcze na etapie niebezpiecznych band
        z siatek. Ale tam jest wszystko OK - wiadomo "swojacy" i nikt nawet nie margnie.
        Za rok finał MPPK będzie w Częstochowie albo w Toruniu. W związku z tym postem
        wyjątkowo życzę zwycięstwa Toruniowi. Zobaczymy te wasze dmuchane bandy!
        Przypomnę się!

> Ciagle tylko broni swojego osobistego interesu .
        A tak! Jest jego właścicielem i aspekt ekonomiczny musi brać pod uwagę. Poza tym
        człowieku - co ty możesz o tym wiedzieć? Skąd twoja troska o wrocławski klub?
        Czyżby pomorskie kluby nie miały już żadnych kłopotów?
        • Gość: Chris Re: andrzej rusko IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.09.05, 21:03
          Cancro a co powiesz na temat tych kretynskich transparentów przygłupich kibiców
          WTS?? Jeżeli prezes Rusko jest człowiekiem myślacym powinien zrobić coś z tym
          shitem wiszącym na płocie...??Nieuważasz??
          • cancro Balcerowicz musi odejść 19.09.05, 22:10
            Gość portalu: Chris napisał(a):

> Cancro a co powiesz na temat tych kretynskich transparentów przygłupich kibiców
            >
            > WTS?? Jeżeli prezes Rusko jest człowiekiem myślacym powinien zrobić coś z tym
            > shitem wiszącym na płocie...??Nieuważasz??
            A mianowicie co powinien zrobić? Zerwać te krtyńskie napisy, czy sam rzucić się
            z pięściami na kiboli? Buraków nie brakuje nigdzie. We Wrocławiu też nie! Poza
            tym co to ma wspólnego z bandami? Na razie pneumatyki są tylko w Tarnowie i
            Lesznie, czemu czepiliście się tylko Wrocławia? Bandy na olimpiku są z laminatów
            i zawieszone na specjalnych amortyzatorach. Takie same ma jeszcze Częstochowa.
            Jak było widać, mimo koszmarnych karamboli wszyscy żużlowcy poszli do parku o
            własnych siłach.
            Cóż jeszcze mógłbym napisać? Chyba tylko to, że naskakiwanie kibiców z
            Bydgoszczy i Torunia na prezesa naszego klubu, przypomina mi jak w tytule :-(
            • Gość: Aga Re: Balcerowicz musi odejść IP: *.petrus.com.pl 20.09.05, 18:42
              Dodam tylko że Puszak wylądowł w szpitalu z pęknięciem kręgu szyjnego, a co do
              kiboli - nie uważasz że telewizja nie powinna takich rzeczy pokazywać? Czy był
              to niemy protest przeciw buractwu czy też coś zgoła innego?
            • Gość: abcd Re: Balcerowicz musi odejść IP: *.torun.mm.pl 20.09.05, 19:17
              W jednym z Tobą się zgadzam ,że " b...... nie brakuje - też we
              Wrocławiu" .Pozdrawiam
              • cancro Re: Balcerowicz musi odejść 20.09.05, 19:42
                Gość portalu: abcd napisał(a):

> W jednym z Tobą się zgadzam ,że " b...... nie brakuje - też we
                > Wrocławiu" .Pozdrawiam

Musisz się na tym nieźle znać. Nic dziwnego, cała Polska wie, że u was tam, to
                "buraczane zagłębie" - buraki, jogurty i co tam jeszcze...
                Także pozdrawiam!
        • Gość: Aga Re: andrzej rusko IP: *.petrus.com.pl 20.09.05, 19:29
          Jakim cudem MPPK mają się odbyć w przyszłym roku w Toruniu lub Częstochowie?
          Jakiś nowy przepis???
          Po drugie nie jest naszym zmartwieniem klub wrocławski, tylko brednie jakie
          naogół wygaduje pan prezes smutny Rusko. Zanim będzie pouczał innych niech
          najpierw popatrzy na swoje podwórko, najwyraźniej tego jeszcze nie zrobił.
          • cancro Re: andrzej rusko 20.09.05, 19:39
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jakim cudem MPPK mają się odbyć w przyszłym roku w Toruniu lub Częstochowie?
            > Jakiś nowy przepis???
            Masz rację, zagalopowałem się. Najprawdopodobniej jednak w Bydgoszczy, ale to
            prawie to samo. Za to Toruń może jeszcze powalczyć o Złoty Kask - totakże niezła
            okazja do zamontowania pneumatycznych band. Już nie mogę się doczekać...

> Po drugie nie jest naszym zmartwieniem klub wrocławski, tylko brednie jakie
            > naogół wygaduje pan prezes smutny Rusko. Zanim będzie pouczał innych niech
            > najpierw popatrzy na swoje podwórko, najwyraźniej tego jeszcze nie zrobił.

O co ci kobieto chodzi? Byc może z budgosko-toruńskiego punktu widzenia kiedyś
            tam coś chlapnął, podobnie zreszta jak p. "wesoły Karwan". Od dłuższego jednak
            czasu o niczym takim nie słyszałem, a przynajmniej nie na finale MPPK.
            No chyba, że "Balcerowicz musi odejść"?
            • Gość: Aga Re: andrzej rusko IP: *.petrus.com.pl 20.09.05, 20:06
              być może z wrocławskiego punktu widzenia nie widzisz pewnych rzeczy jasno, to
              zrozumiałe....
              band nie ma i pewnie szybko nie bedzie (u nas także, wiem o tym) ale akurat ja
              "się czepiam" czegoś innego, jeśli wolno zaznaczyć ;)

nie czekam na odp
            • exces Re: andrzej rusko 20.09.05, 20:25
              Jak szczęśliwie "przezimujesz" to zobaczysz "Dmuchawce" na Kryterium Asów w
              Bydgoszczy w przyszłym roku !Pozdrowionka :)
              • Gość: Szrek Re: andrzej rusko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:21
                A ja protestuję przecifko rozgrywaniu turniejuf finałowych poza Tarnowem! Tylko
                ftedy poziom samozachwytu u różnej maści prezesów i menadżeróf osiągać będzie
                stan "przedorgazmowy".
                Sorki, zobaczyłem nowe ceny na stacji benzynowej i mi trochę ... zaszkodziło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka