Gość: Gucwa IP: 62.173.207.* 20.09.05, 11:10 własnie dostałem info że tvp pokazała pucharowy mecz wisełki ponieważ do korzenia zadzwonili kibole wisły i zapowiedzieli rozpierdychę imprezki "na rtnek marsz" jeśli tvp nie kupi tego spotkania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: zasłyszane... IP: *.pke.pl 20.09.05, 11:14 w tym kraju wszystko mozliwe, więc nie jestem zszokowany ... A co z rewanżem LOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:19 obudziles sie z letniego snu? Mialo byc palenie ksiazeczek abonamentowych, wykrzykiwanie roznych hasel przed kamerami TVP i inne takie... ekipa umawiala sie na kibicowskich forach Wisly... nie musieli nawet dzwonic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:54 Wystarczyło, że Korzeniowski wszedł do księgi gości na swej stronie. Tak się porobiło, że niektórym trzeba kuksańca żeby się ocknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: zasłyszane... 20.09.05, 12:17 on ma po prostu kompleks jakiś, bo jego dyscyplinę wszyscy mają w dupie, a najgorszy nawet występ polskich piłkarzy ogląda 2x większa widownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:29 a zupelnie inna sprawa jest to, ze wykorzystal - nie po raz pierwszy - swoje oplacane w koncu za publiczne pieniadze stanowisko do promowania wlasnej osoby i zarabiania kasy... i za to zabiore mu sie kiedys do dupy... howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: zasłyszane... 20.09.05, 13:37 skandalem jest to, że pojechał na jakieś zawody jako szef sportu w tvp, a na miejscu chodził w dresie Hiszpanii, bo trenuje jakiegoś hiszpańskiego chodziarza. kiedy spytali go czemu nie trenuje jakieś polskiego młodziaka, powiedział, że on to jeszcze przedszkole i jeszcze nic nie umie. a chłopak ma lepsze wyniki niż korzeniowski, kiedy był w jego wieku. dojeb mu porządnie duchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:30 no i wlasciwa obywatelska postawa . niektorym to trzeba kuksanca by cos zrozumieli fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:50 Kibice Wisły obecni na wyjeździe w Warszawie walneli wielkiego focha i nie prowadzili dopingu a gdy piłkarze mimo wszystko podbiegli podziękować za obecność to się odwrócili. zna szczęście za chwilę skandując Mauro Cantoro dali do zrozumienia, że ktoś jednak zasłużył na pamięć... A dlaczego? ... ja uważam, że jeżeli wyżyłowano formę na el. LM, ustawiono grę ofensywną pod Franka, Uche, Brożka i Zieńczuka to przy utratcie 2 podst piłkarzy, trzeba się liczyć ze spadkiem nie tylko formy ale i jakości gry. Przecież: Kryszał jest od tygodnia w Wiśle, Gołoś kompletnie bez jaj, Paulista nie kuma, że skrzydłowy ma tylko ograć jednego, dobiec do linii i celnie dośrodkować ew. dograć prostopadłą piłkę, (może mu trzeba jedną dać do domu?) a Kuźba się jeszcze nie zorientował, że już jest dawno w treningu a efektu brak. Głowacki nie był z powodu kontuzji na zadnym obozie w jakiej on ma być niby formie? A teraz, jest kapitanem co powinien dostać indywidualny trening, przykro powiedzieć ale w rezerwach. Nie podobają mi się takie akcje, jest dużo nowych i trzeba im pomóc się pozbierać. Jak się nie pozbierają to Lech na fali może nam wstydu w domu narobić a i (Vittoria)? blisko. Jak słyszę Wisła to MY to mi się niestety flaki przewracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 21:12 Vittoria jest bardzo slabym klubem. Jesli ich tylko torche nacisnac od razu sie gubia. Wielki foch nie wynika z tego, ze kibice domagaja sie wspanialych wystepow, tylko z tego, ze nie chca by Wisla zeszla ponizej pewnego (bardzo juz niskiego) poziomu. Wszyscy zdaja sobie sprawe z niedogodnosci wynikajacych z odejscia Franka i Uche, ale z Vitoria powinnismy na wyjezdzie przynajmniej zremisowac. Ten mecz to byl blamaz nawet jak na obecna Wisle. Nie podobaja mi sie jednak okrzyki 'Wisla to my'. Taki tekst to objaw slabosci. Tak jakby w klubie juz nic i nikogo nie bylo i pozostali jedynie kibice. A teraz przeciez nie jest gorzej niz bylo za Nawotczynskiego, Dubickiego i Patera. A nawet lepiej bo rywale ligowi wyjatkowo slabi. Kalendarz tez bardzo dobry, bo wszystkie "mocne" ekipy graja na Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:09 Gość portalu: mmm napisał(a): > Vittoria jest bardzo slabym klubem. Jesli ich tylko torche nacisnac od razu sie > gubia. Wielki foch nie wynika z tego, ze kibice domagaja sie wspanialych wyste > pow, tylko z tego, ze nie chca by Wisla zeszla ponizej pewnego (bardzo juz nisk > iego) poziomu. Wszyscy zdaja sobie sprawe z niedogodnosci wynikajacych z odejsc > ia Franka i Uche, ale z Vitoria powinnismy na wyjezdzie przynajmniej zremisowac > . Ten mecz to byl blamaz nawet jak na obecna Wisle. Owszem to był blamaż drużyny, ale: Trafia do mnie tłumaczenie Engela, że odejście Franka kompletnie zdezorganizowało ofensywę Wisły, bo od kogo mają się uczyć nowi gry w Wiśle i na poziome Wisły, od Zienia? Zienio jeszcze nie ustabilizował formy na poziomie na jakim grywa. W przedsezonowych typach tutaj na forum twierdziłem, że będzie odkryciem jest polowa rundy a Zienio gra w kratkę. Dawidowski był najlepszy w konkursie strzałów z 18 metrów na ostatnim treningu. To jest dopiero tragedia z którą się muszą zmierzyć kibice. Jak awansujemy z Vittorią to będzie cud. A ja już nigdy nie ominę żebraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo teraz pionta... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:18 Wszystkim w Wiśle tzn. właścicielowi, piłkarzom, zarządowi, kibicom, mnie też się zdawało, że w pomocy mamy nadmiar bogactwa. Wystarczyły 4 mecze i przed ligą i rewanżem w uefa nie mamy prawego pomocnika. A ja się pytamgdze jest młodzież z rezerw dlaczego tam nie ma szybkiego młodziaka chętnego do pokazania się w naszej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: teraz pionta... :) IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 22:32 Jakich rezerw? To Wisla ma rezerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 22:31 W 80-tej minucie meczu z Polonia mialem napisac na forum, ze zaoszczedzilem troche na biednych. Bo obiecalem sobie, ze cos dam jak Wisla wygra ;) O odejsciu Franka chodza juz legendy, tak ze moze nie bede wnikal w to czy to bylo planowane czy nie, i czy mozna bylo uniknac reki w nocniku. Z reszta ciarki mi po plecach przeszly gdy ktos (Engel?) oglosil, ze z ofensywa sobie damy rade bo tam mozna improwizowac. Toc to szkola Liczki jest, ktory oglaszal wszem i wobec ze za 70% boiska juz nie trzeba nic cwiczyc, bo tam tylko geniusz pilkarzy gra role. Jakie sa/byly tego efekty to widac. Od kogo sie maja uczyc to nie wiem, ale tez nie za bardzo wiem kto sie ma uczyc. Brozek nie zrobil zadnych postepow przez ostatnie 3 lata. Mam wrazenie, ze jemu to nawet Ronaldo za partnera by nie pomogl. Kryszalowicz juz nie ma sie czego uczyc (chyba, ze szybko biegac). To samo Penksa. Mozna by do ataku przesunac Zienczuka. Grywal tak w Amice z powodzeniem. Na lige by wystarczylo. A co do rewanzu to mysle, ze wygramy, ale nie awansujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:02 Nie, nie, nie kochany. Nie chodzilo mi o uczenie się fachu, gdyż zarówno Brożek a tym bardziej Płaczący potrafią grać w piłkę zajebiście. Brożek szansy zaistnienia nigdy nie dostał, bo był słabszy od Franka i Żurawia oraz Kuźby (a bywało od Sosina) na przestrzeni lat. Podstawowi napastnicy nie mieli kontuzji a Paweł Brozek nigdy nie był w Wiśle nawet pewny pierwszej jedenastki. Trudno teraz zaczynać od niego drużynę. Co nie znaczy, że się nie sprawdzi, jestem pewien, że da radę. Tym bardziej, że ma bardzo doświadczonych partnerów. Taki Kryszał czy Penksa mogą mu wiele przekazac. A brożek niech sie bierze do roboty, bo 23 lata to żaden junior tylko najlepsze zdrowie i lata do grania. Jeżeli po raz kolejny (3) nie przejdziemy do II rundy PU to będzie większy cios w rankingu niż wybryk pamiętnego misia. Cupiał mowi, że wzmocni... możliwe, bo jak odpadniemy z PU to za rok o LM możemy nie marzyć i przestać szykować formę na LM tylko na PU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 23:14 Nie bardzo rozumiem. O uczenie czego Ci zatem chodzilo? > Cupiał mowi, że wzmocni... Jak na razie to mowi to tylko Engel. A jak slusznie zauwazono na forum Wisly "nikt Ci nie da tyle ile Engel obieca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:30 Od zwolnienia Kaspra wolna amerykanka efekty sportowe nie powinny dziwić kibiców. Ale wciąż jesteśmy Mistrzami Polski i nie wypada sie obrażać na czynniki wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Brozek... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 23:29 Byc moze jestem zbyt wymagajacy, ale wg mnie Brozka nie powinno byc w Wisle. Ten chlopak jest po prostu za slaby. Szanse gry w pierwszej jedynastce powinny dostawac osoby, ktorym ta gra moze przyniesc korzysci. Takie jak Blaszczykowski. Jeszcze mu duzo brakuje do klasowego zawodnika, ale chlopak ma chec do pracy i nie marnuje czasu i miejsca na boisku. Brozek natomiast przeszedl juz okres w ktorym byl obiecujacym pilkarzem. Doszedl do momentu w ktorym z wielkiego talentu nic nie wyniknelo. Moze dlatego, ze nie dostal dotad powaznej szansy. Ja sie jednak coraz bardziej przekonuje do tego, ze za czasow Kasperczaka w Wisle po prostu graly osoby najlepsze. A ci co nie grali byli i sa slabi. I jest miedzy nimi Brozek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven chyba jakies nieporozumienie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:40 > Jeżeli po raz kolejny (3) nie przejdziemy do II rundy PU [...] nie wiem czemu, ale w gazetach i wypowiedziach kibicow (wisly i nie tylko) ciagle slyszy sie takie teksty. to juz wrecz obrasta w legende, a chcialbym zauwazyc, ze z valerenga odpadli w drugiej rundzie, wczesniej tlukac kolegow niedzielana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Też zasłyszane... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:31 Wasze problemy kibicowskie to nic przy naszych. Oj bedzie ciekawie na derbach choc zapewne dopingu nie bedzie bo juz zupelnie ultrasowcow rozbili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 20.09.05, 23:40 Ja wlasciwie nie uwazam, zebysmy mieli problemu kibicowskie. To sa raczej problemy zawodnikow. Nasz(e) zarzady wyjatkowo spokojnym okiem patrzyly zawsze n a poczynania kibicow. Nawet Basalaj nie wywolywal jakiejs szczegolnej wojny. Wszystko w zarodku lagodzi Jurczynski, ktory zyje z kibicami dosyc blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:28 Gość portalu: mmm napisał(a): > Nawet Basalaj nie wywolywal jakiejs szczegolnej wojny. Cekawa tweoria. SKWK była tak krytykowanna, że dziwi mnie w jaki sposób przetrwała? Buca najpiew przerosła sprawa Kasperczaka a potem jechal bez tzymanki. Ciekawy tylko jestem na co liczył pan JB gdy robił to co robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 21.09.05, 00:42 No tak, ale to byl raczej konflikt pomiedzy kibicami a nie zarzadem i kibicami, choc poszlo oczywiscie o dzialania prezesa. Jednak po meczu z Gornikiem nie podjeto jakichs nerwowych dzialan pt zakaz stadionowy itp. Byc moze dlatego, ze pozycja Basalaja juz byla bardzo slaba, ale, tak jak mowie, nie podjeto. Wg mnie w tamtym konflikcie chodzilo o to, ze SKWK obiecano czesc udzialow w Wisle. SKWK to lyknelo i o malo nie dalo sie za ta obietnice pociac przy okazji dzielac i rozbijajac kibicow. Oczywiscie mozna przypuszczac, ze tego szczura wrzucil miedzy nas Basalaj, ale to ze SKWK to lyknelo to juz nie wina Basalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 21.09.05, 00:47 Zeby wyjasnic do konca mialo byc > Nawet Basalaj nie wywolywal jakiejs szczegolnej wojny ... pomiedzy zarzadem i kibicami. Na co liczyl Basalaj? Nie mam pojecia. W pierwszej chwili pomyslalem, ze moze na to, ze jedynie jako 'egzekutor' rozkazow Cupiala zostanie szybko rozgrzeszony. Ale to by swiadczylo o tym, ze jest wiekszym imbecylem niz wszyscy mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Też zasłyszane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 01:49 Gość portalu: mmm napisał(a): > Jednak po meczu z Gornikiem nie podjeto jakichs nerwowych dzialan pt zakaz stadionowy itp. Byc moze dlatego, ze pozycja Basalaja juz byla bardzo slaba, ale, tak jak mowie, nie podjeto. > Błagam cię... :) Za co zakaz stadionowy za rymowankę z "Basałaj"? Czy przyśpiewkę z "Liczka"? Komu zakaz ludziom co karnety na cały sezon kupili po tak drakońskich cenach? I od kogo ten zakaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Też zasłyszane... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 21.09.05, 02:49 sardo... :) To nie komedia. Na Łazienkowskiej zarzad chce zainstalowac mikrofony. Nie wiem po co, zeby sluchac czy ktos nie mowi brzydko o tamtejszym prezesie? Ostatnio chyba dali tez zakaz stadionowy osobom, ktore robily oprawe meczowa :) Wiec w Polsce wszystko jest mozliwe, nawet ucinanie galezi na ktorej sie siedzi. No wiec wracajac do naszego watku Basalaj byl imbecylem ale nie az takim jakich maja w Wwie. Odpowiedz Link Zgłoś