Gość: fanka TKH IP: 83.238.165.* 20.09.05, 22:18 ł.kiedewicz nie ma co sie martwic :) a b.dąbkowski :> :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojti Tragedia !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:39 46 min. to katastrofa w wykonaniu Ł.Kiedewicza , który niestety dostosował się do antyformy brata. Ten ostatni plus Bomastek i Piotrowski na ławę. Trzeba dać szansę młodym. Jak Morawiecki nie będzie miał pomysłu na grę TKH to niestety musi odejść ! S.Kiedewicz i P.Bomastek to niestety całkowite dno. Przemek przestań palić i chlać piwo w Konmarku bo skończysz jak Fracho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka S.K. #12 Re: Tragedia !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:10 Nie zgadzam się z twoją opinią. Uważam, że gra Sławka Kiedewicza we wczorajszym meczu nie była zła, było wielu zawodników którzy grali znacznie gorzej, ale to już inna bajka, nie zamierzam nikogo krytykować. Pamiętajcie ludzie, że graliśmy przeciwko wielokrotnym mistrzom Polski. A to co robi Przemek po meczu nie powinno nikogo interesować!!! On sam wie najlepiej na co może sobie pozwolić w swoim czasie wolnym!!! A ty kochany wojti sam będziesz jeszcze klaskał gdy Sławek będzie bramki strzelał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz do fanki IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 21.09.05, 14:00 Moja droga Fanko ! Jeżeli tryb życia zawodnika nie wpływa na jego formę to faktycznie nic mi do tego. Ale ja płacę za bilet i oczekuję ,że zawodnik będzie grał w hokeja a nie słaniał się na lodzie bez rozumu. Gdzie ten Przemek z tamtych lat.....? A propos Sławka we wczorajszym meczu - 1 dobre zagranie (słownie: jedno) jak wybił loba na uwolnienie nic więcej i tak od początku sezonu. Słup na lodzie , który nikomu krzywdy nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka S.K. #12 Re: do fanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:14 Nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, ponieważ byłam wczoraj na meczu i widziałam dokładnie, że Sławek miał dwie sytuacje podbramkowe, które gdyby nie dobra dyspozycja Jaworskiego z pewnością skończyłyby się bramkami. Poza tym owszem tak jak słusznie zauważyłeś wybił krążek na uwolnienie. Nie wiem jednak, że przyszło Ci do głowy, że napastnik nie tylko strzela bramki, ale ma także za zadanie przeszkadzanie i zatrzymywanie przeciwnika :)) Na co jednak nie wszyscy kibice zwracają uwagę, a to nie dobrze. Niestety w dobie ogromnych braków w drużynie na pozycji obrony, napastnicy muszą tej nielicznej obronie, która jest na lodzie pomagać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzekanowski <lol> Re: Porażka toruńskich hokeistów z oświęcimską Un IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.09.05, 09:37 Takie piękne akcje tego Dołegi niby, a nawet nie ma go w składzie(na portalu internetowym www.hokej.net tez nie było go, a więc wszystko jasne). Tego pana na meczu nie było. Czy to pierwszy raz?? Niee. Najbardziej to jednak widać po meczach TKP, czy dany dziennikarz był na meczu. W tym sezonie jakos rzadko się to zdarzało:P Czy wy w tej Gazecie Wyborczej nie widzicie, ze przez takieg okreta jak Rzekan spada prestiż gazety????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan rzekana Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.09.05, 09:52 wtedy, gdy zacznie chodzić na mecze, a nie pisac relacje według portalu internetowego, na ktorym pomyłka z brakiem w skąłdzie Dołegi powtorzyła sie juz drugi raz:)) pozdrawiam normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35 Moze sami zaczniecie chodzic na mecze, bo Dolega gral wczoraj , i przeprowadzil ladna akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? 21.09.05, 10:51 Czy ty rozumiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan rzekana Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.09.05, 12:09 Oj kolejny nie kapujący człowiek:p Każdy wie, ze grał wczoraj Dołega. Chodzi o to, że w składzie przedstawionym poniżej go nie ma. Dlaczego?? A no dlatego, że tak było napisane na portalu o hokeju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKKKKKKK Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.tvk.torun.pl 21.09.05, 11:33 Oj pomylo mu sie Jarek z Chrzanom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:46 pomyłka ludzka rzecz :) kiedziu sie pomylił, rzekan nie chciał być gorszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Podsumowując............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:17 Jeżeli bramkarz wpuszcza jednego gola w meczu nie ma targedii nawet jesli byłby to straszny flak (jak wczorajszy gol) .Trzeba coś strzelic a z tym TKH ma kłopoty najwięcej strzelają Dąbkowski i Cinalski ,a gdzie napastnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:20 A pamiętacie jak napisał ze Fraszko w paly offach w gdańsku strzelił gola silnym strzałem z niebieskiej................ Odpowiedz Link Zgłoś
kocuur Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? 21.09.05, 16:56 niektórych rzeczy się nie zapomina ;] om om Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKKKKK Re: kiedy on zacznie podawać rzeczywiste składy?? IP: *.tvk.torun.pl 21.09.05, 17:33 I szmat Lukasza w Gdansku co krazek sie wturlal do bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo nigdy!!!heheh IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 18:37 myslisz ze stac go na to???zekanowski i łazowy to idioci.... szkoda gadac..... od jakiegos roku jestem ich fanem...szkoda ze nie spisywalem ich artykułów.... rece opadają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO RZEKANOWSKI I ŁAZOWY MUSZĄ ODEJŚĆ!!!! IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 18:38 JAK NAJSZYBCIEJ....BO DOSTANĘ KU...WICY JAK TAK DAEJ PÓJDZIE Odpowiedz Link Zgłoś