Gość: emka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:14 Witajcie... moja sytuacja nie jest za ciekawa... krótko mówiąc, mąż mnie zostawil dla innej... Jestem w totalnym dole, potrzebuję wsparcia i chocby chwili poczucia bezpieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:26 To może herbata albo kawka? Lubię słuchać i nawet czasem coś mądrego doradzę :) Pozdrawiam i siły życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:38 a jaki namiar na siebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzis Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.12, 15:43 Zapraszam na czat CIECHAN na portalu polchat: s1.polchat.pl/chat.php?_room=CIECHAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a.21 Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.cnow.pl 21.10.12, 17:01 a ja mam problem z wejściem na ten czat, od razu żąda ode mnie loginu i hasła a ja nawet tam nie jestem zarejestrowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.matcom.com.pl 21.10.12, 17:06 Blondynka? Hasło nie potrzebne. Wymyśl login. Zresztą ludzie gadają, że samotni i szukają rozmowy itp a jak jest czat to i tak nie wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a.21 Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.cnow.pl 21.10.12, 17:28 Nie, brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:44 może ja zadzwonię :) Twój telefon (chyba) mam. Jedno tylko pytanie - chociaż znam zasadę, że kobiet nie powinno się pytać o wiek, to chyba jest to istotne dla dialogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:53 To moze podaj najpierw swój wiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 16:09 34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 18:07 O to blisko nam do siebie... bo ja 32 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 18:14 Skoro nasze lata są zbieżne, to czekam na telefon. Ciekawe czy trafisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: 213.199.253.* 15.12.12, 20:28 x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:58 Tobie by się przydały korepetycje z ubierania w słówka pętaku. Nie masz niczego konstruktywnego do powiedzenia więc lepiej się nie udzielaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 16:06 A ja tam Cię emka rozumiem doskonale ;) głowa do góry i pokarz mu co stracił, jak Cię zobaczy z innym facetem to mu momentalnie olej do głowy wróci ;) Z resztą jeśli chcesz pogadać pisz śmiało mariusz_1987830@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 17:52 Ty jesteś kutas. Nie masz pojęcia czego potrzebuja kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maliniak Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 19:01 Chłopy.......emka was wpuszcza w maliny......ale taka dyskusja na tym forum jest lepsza od zapytania ......gdzie mogę tanio kupić znicze lub laptopa?????Kontynuujcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 21:50 Lepiej zrobisz jak kupisz sobie męskie ramię w sklepie ortopedycznym z protezami. I dobrze,gdyby było z koszulą,żebyś miała o co nos wycierać. "Pięknym za nadobne" to nie jest dobre wyjście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 22:43 Nie uprzedzajmy faktów. Emka nie napisała, że szuka faceta z którym pójdzie do łózka na złość mężowi. Oczywiście życie pisze różne scenariusze :) Skoro raz się nie udało to nie znaczy, że tak ma być zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 22:48 No właśnie... żeby było jasne: nie interesuje mnie w tej chwili seks... potrzebuję raczej przyjaźni, rozmowy i wsparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:02 Wolnego czasu nie mam zbyt dużo ale tym co mam chętnie się podzielę. Chyba oboje mamy nadzieję na rozmowy na poziomie. I takie też potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:11 Coś w tym jest... inteligentna rozmowa czy tez rozmowa na poziomie jest coraz bardziej w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:26 Nie pomyśl, że się wycofuję ale chciałbym wiedzieć dlaczego szukasz towarzystwa tutaj? Czy miałaś świadomość na co się narażasz? Idiotów i prostaków nie brakuje niestety. Nie próbowałaś rozmowy ze znajomymi, przyjaciółmi. Nie będziesz skrępowana rozmawiając o swoich problemach z obcą osobą? Ja wiem, że w internecie jest łatwo, ale spotkanie nie daje już tej anonimowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:27 Jak to ktoś ładnie ujął... to był krzyk rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:34 Mam nadzieję, że zaowocuje samymi pozytywami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:36 Została mi tylko nadzieja... choć i w nią w tej chwili mało wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:44 Rozumiem Cię bardzo dobrze. Kiedyś też przez to przechodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:48 To wszystko jest jakimś koszmarem i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:50 Na początku nigdy nie widzi się rozsądnego wyjścia z takiej sytuacji. Z czasem zmienia się punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:54 Wierz mi, że cały czas próbuję znaleźć rozsądne wyjście z sytuacji... Ale wszystko jest tak skomplikowane, że już nic nie wiem... I miotam się z tym wszystkim sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 00:11 Odezwę się niebawem. Liczę, że uda nam się spotkać. Póki co wiary i optymizmu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 11:55 Emka, Twój post pachnie chęcią odwetu na Facecie, który Cie skrzywdził. Ale szukanie na siłę pocieszenia (jak piszesz - męskiego ramienia doprzytulenia) to nie najlepszy pomysł. Z pewnością masz jakąś bliską przyjaciółkę, która w tej sytuacji będzie większym wsparciem dla Ciebie, niż jakiś tam świeżo poznany gość szukający zapewne wrażeń. W rozstaniach tak naprawdę tracą faceci, Ty nic nie straciłaś, skoro nie potrafił docenić tego, co Mu dawałaś i głowa do góry! Któregoś dnia szczęście samo zapuka do Twoich drzwii, przypadkiem, a nie szukane na siłę w sieci, a już napewno nie na tym forum. Spójrz w głąb siebie... zapytaj serca czego chcesz i kogo.... Teraz jesteś zła i sflustrowana, ale wciąż jesteś tą magiczną kobietką, którą coś wyjatkowego spotka za zakrętem i bez potrzeby konwersacji na forum z jakimiś amatorami ,,kwaśnych jabłek" Pozdro. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Szukam męskiego ramienia do przytulenia IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 17:38 a może znajomość z tym co szuka - normalnej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś