Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery 2005...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:17
    jak ktos ma jakies ciekawe wiesci na temat transferow w polskich klubach to
    porsze o wpisywanie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Transfery 2005... IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:22
        Poczekajmy chociaż do końca sezonu :) Inaczej będzie przesyt tematem transferów
        w okresie zimowym.
      • exces Re: Transfery 2005... 23.09.05, 20:32
        Mario ma całkowitą rację ! Narazie transfery to w większości: pobożne zyczenia,
        ćwierkanie "wróbelków", i inne PLOTY, albo tanie sensacje!!! Pozdrawiam ;)
        • Gość: Sugar Jay! Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:20
          to już jest pewne w 100% !!!

tomek gollob w bydgoszczy w przyszłym sezonie!!

serio serio chlopaki!
          • arius5 Re: Transfery 2005... 25.09.05, 23:55
            Tak, wiemy o Gollobie.
            Bedzie jezdzil w parze z Protasem.
      • Gość: cs Jonsson do Bydzi !!! IP: *.k102.webspeed.dk 25.09.05, 17:59
        aha, on juz jest w Bydzi...
        • Gość: mi Re: Jonsson do Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:55
          mam nadzieje, ze tylko tomek
      • Gość: kb Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:57
        powaznie chlopaki!!ma ktos jakies info??nawet takie co jak to mowia wrobelki
        cwierkaja:)
      • Gość: Brian Re: Transfery 2005... IP: *.k102.webspeed.dk 26.09.05, 02:42
        To sa tylko plotki, ale kto wie...

Klecha do Wroclawia
        Robacki do Torunia
        T. Gollob do Rzeszowa
        Crump do Rzeszowa
        Swist do Leszna
        Staszewski do Tarnowa
        Drabik do Zielonki
        Walasek do Bydzi
        Hlib do Bydzi
        Miskowiak do Gdanska, jak zostana w E-klasie
        • Gość: Szrek Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:39
          A Brian do wariatkowa.
          Sory chłopie, ale to co napisałem teraz jest tyle samo warte /czytaj: NIC/ jak
          twoje dywagacje.
          • Gość: Albercik Błyskotliwi IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.09.05, 09:37
            Co trzeba zrobić, żebyście zajarzyli, że Brian vel cs (mam rację? ;-)) robi
            sobie z was jaja? Mało kumaci jesteście wszyscy - przynajmniej po Szreku więcej
            bym się spodziewał...
            • Gość: Szrek Re: Błyskotliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:25
              Albert, chłopie: czy ty myślisz że dla mnie ma znaczenie ile nicków używa jeden
              czy drugi forumowicz? Ja używam 1go a dyskutuję z "tematem" a nie jego autorem.
              Sorki jeśli cię rozczarowałem.
              • czawez Składy 2005 26.09.05, 18:15
                Kościecha wczoraj na trybunie mówił, że jeśli Gollobowie przejdą do Gdańska to
                on z Chrzanowskim trafią do Bydgoszczy. Ciekwe czy robił sobie jaja z
                nagabujących go kibiców czy coś w tym jest?
                • Gość: sasiad Re: Składy 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:06
                  w zwiazku z tym ze "trzebinskie" zrodelko jeszcze nie wyschlo kostek z chrzanem do bydzi pewnie nie trafia :) zgodnie z tokiem rozumowania roberta ofkors...
            • Gość: cs Hi hi hi IP: *.k102.webspeed.dk 26.09.05, 21:19
              ach ten IP, moglem sobie zrobic nowe konto :o)

• kibic.zalogowany Re: Transfery 2005... 26.09.05, 18:46
        a ja chciałbym aby największym transferem w Polonii było wypie....nie Matuszaka!!!
        nawet wczoraj lizał dupska złodziejom Gollobom!!!
        • Gość: greg Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:51
          a ja proponuję ożenić Andreasa z jakąś sympatyczną bydgoszczanką (wtedy ma
          podwójne obywatelstwo) i ściągnąć jako zagranicznego Nickiego "killera"
          Pedersena i wtedy na Polonię nie ma mocnych... hehe
          • czawez Re: Transfery 2005... 26.09.05, 18:59
            mój skład na 2005:
            1. Protas
            2. Klecha/Kościecha
            3. Sawina
            4. Chrzanowski
            5. Jonsson
            6. Jędrzejewski
            7. Hlib( chciaż on raczej trafi do Wrocka lub Tarnowa)
            rez. Buczkowski
            • Gość: Szrek Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:04
              Wiesz Greg to niegłupi /haha/ pomysł z wysfataniem Andreasa z jakąś
              bydgoszczanką. Może oddać mu Brydzie w lizing?
              • kibic.zalogowany Re: Transfery 2005... 26.09.05, 19:11
                naprawde tak żle życzysz Adrenalinie? chcesz go zaraził kiłą albo innymi syfami?
                Andreas pewnie wolałby jakąś dziewicę, a nie przejechaną przez tłumy
                Brygidę-Algidę...
              • ja-gruby Re: Transfery 2005... 26.09.05, 20:21
                "Może oddać mu Brydzie w lizing?" oj Szrek, czy musisz stawiać Andreasa w tak
                kłopotliwym położeniu ?
                • Gość: Szrek Re: Transfery 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 07:36
                  No sory! Nie znam się chyba na biznesie bo myślałem, że lizing to bezpieczna
                  forma zakupu. Poza tym uważałem, że lepiej polecić Andreasowi sprawdzona markę
                  niż coś niepewnego. Wszystko z dobrego serca, a wy od razu że mu żle życzę.
                  Sory wiencej nie bendem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka