Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Barca ... out ! ))

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 12:09
    hm... można mieć mieszane uczucia. Zwycięstwa malutkich cieszą.
    Szkoda tylko że Ci malutcy grają w trzeciej lidze hiszpańskiej.
    Na zaś w czyms takim co zwie się "ekstraklasą" polską i plasują
    się w niej na pierwszym miejscu.
    Co więcej jak łatwo zauważyć, można Barce strzelić gola. )))

Obserwuj wątek
      • Gość: Gela Re: Barca ... out ! )) IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 12:12
        liczy się motywacja, co innego mecz o wejście do dobrze płatnej LM, a co innego
        mecz z rywalem krajowym

Pzdr

Ps.Życzę redagowania ciekawszych i mniej tendencyjnych wątków
        • Gość: (gentle)menel Re: Barca ... out ! )) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 14:24
          Tendencyjny zgoda. Że w stronę Legii sądzisz ? To jedynie wynika z faktu, że
          jest mistrzem polski i tak wyszło. Udało ci się za to napisać bardzo ważne
          słowo MOTYWACJA. Ja się tylko chciałem zapytać, czy gra z Barcą o ligę mistrzów
          nie jest motywacją ????. To ja się pytam dlaczego III ligowa drużyna hiszpańska
          może być zmotywowana grając o jakiś tam lokalny puchar jakiegoś króla, a mistrz
          polski grając o lige mistrzów (nie musi być legia, bo to nie pierwszy taki
          przypadek), wychodzi na gumowych nogach i modli się tylko o najniższy wymiar
          kary. (A Barca w tym roku cienka była straszliwie w Warszawie i na Camp Nou ).
          • Gość: Gela Re: Barca ... out ! )) IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 14:40
            z Małyszem poradził sobie psycholog
            a propo miękkich nóg,
            ładnych kilka lat temu graliśmy z Anglią na Wembley i przed meczem w tunelu
            Butcher zacząl wyć i szczekać w stronę naszych piłkarzy a im ze strachu im klapy
            opadły i tylko Wójcicki pisnął "na nich"
            no i było 0-3
            ..........
            Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka