Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lech -swit moje odczucie

IP: 213.77.112.* 23.09.01, 16:06
    moze i nie wygralismy tego meczu ale lepiej zremisowac w takim stylu gdzie
    bylismy drużyna o niebo lepsza niz jak bysmy mieli wygrywac fuksiarsko mecze i
    grac w takim stylu jak ci ze switu! to co ze nie mamy juz takiej przewagi nad
    pozostałymi ale gramy dobra piłke i to dobrze wrózy przed nastepnymi meczami!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sergio Re: lech -swit moje odczucie IP: 212.126.22.* 23.09.01, 19:30
        Z jednej strony martwi mnie ta nieskuteczność strzelecka, rzadko który strzał
        leciał w światło bramki. Z drugiej jednak cieszy mnie, że Kolejorz, pomimo
        murowania bramki Świtu, potrafił stwarzać sobie tyle okazji strzeleckich. I za
        to im chwała. Tak trzymać. Z drugiej strony Świt to nie jakaś tam byle jaka
        drużyna, potrafili rozegrać piłkę w polu, utrzymać ją, ale moim zdaniem Lech,
        szczególnie w drugiej połowie, był lepszy.
        • Gość: Maciej Re: lech -swit moje odczucie IP: *.unima.com.pl 24.09.01, 08:19
          Bramka musiała paść..... ale nie padła. Widząc akcje Lecha byłem wrecz pewien,
          że bramka padnie. Stało sie inaczej. Troche szkoda, ale juz napięcie spadło.
          LECH wciąż zaskakuje. Potrafi być niemal w 100% skuteczny w Gorzycach, by
          wkrótce wykazać sie brakiem umiejetności strzelenia bramki z kilku 100%
          sytuacjach. Ale nic to. LECH nadaj imponuje. Z obecbna walecznościa zawodników
          nie ma silnych na Lecha w II lidze. Zatem pożyjemy zobaczymy... Oby w Płocku
          było skuteczniej...
          Pozdrawiam
          • Gość: guerra Re: lech -swit moje odczucie IP: *.icpnet.pl 24.09.01, 09:48
            Panowie...taki football jest. Niekażdy mecz się wygrywa...Dotyczy to wszystkich
            zespołów. Tych z górnej półki także. Nie ma powodu do smutku - pozdrawiam -
            OPTYMISTA
            • Gość: pajko Re: lech -swit moje odczucie IP: 10.7.4.* / *.pf.com.pl 24.09.01, 10:30
              Nie ma co się martwić. Oby tak dalej stwarzali tyle sytuacji. W następnym meczu
              się odkujemy i jeżeli chłopaki poprawią skuteczność to "bójcie się chamy..."
              • Gość: Student Re: lech -swit moje odczucie IP: *.aktivist.pl 24.09.01, 10:42
                Właśnie. Raz się wygrywa, raz przegrywa. Czasem remisuje. Szkoda punktów, ale
                trudno. Ważne, że chłopaki chcą, walczą i gryzą trawę. Jeśli nadal będą grać z
                takim zaangażowaniem, to ja jestem optymistą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka