mufan Re: Puchar Polski fp--FORUM,tabela,plotki!!!!!!!! 18.10.02, 13:23 Powodzenia dla niezmordowanych prezesów.Zobaczymy komu przerwa wyszła na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.b Wyniki! 23.10.02, 10:29 Mój team zdobył 31 Pointsów a jak wm poszło prezesi walczący w ćwiercfinałach? prezes Adee Team Odpowiedz Link Zgłoś
mufan WYNIKI 1rundy półfinałowej!!!!!! 24.10.02, 13:13 Jak widać kolejka była z tych gorszych.Jedynie Bełchatowianie zaprezentowali się słabo,ale to wystarczyło na beznadziejnych.Pocieszam się tylko,że to pogromcy mojej drużyny w pucharach...Tak trzeba się jakoś pocieszyć,gdy się zdobywa 20 pointsów i wypada z 2 setki generalki.Oto wyniki!!! Adee Team(adee) 31 Beskidenland(Olo von Silesia) 25 Kowalowo(kowall) 22 AC Belchatow(bacikb1) 40 Powodzenia w rewanżach...i do zobaczenia na meczu finałowym!!!Jak chcecie to może też dojść do meczu o 3. miejsce.W końcu brązowy medal w pierwszym w historii Pucharze Polski forum piłkarzyków to też coś!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacikb1 Re: WYNIKI 1rundy półfinałowej!!!!!! 27.10.02, 15:17 Czesc Kowall! Jak tam u Ciebie,ja jeszcze nie liczylem pkt,ale wyglada niezle,oto moj sklad: Stanew Radostin Jop Mariusz Szala Wojciech Baszczyński Marcin Majewski Adam Kosowski Kamil Kalu Uche Svitlica Stanko Saganowski Marek Kuźba Marcin Żurawski Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: WYNIKI 1rundy półfinałowej!!!!!! 29.10.02, 11:55 No ladnie wybrales 7 takich samych pilkarzy jak ja. Poza tym wystawilem Rockiego (nie wiem dlaczego?) i Niedzielana. Tak wiec gratuluje wygranej bacikb1 napisała: > Czesc Kowall! > Jak tam u Ciebie,ja jeszcze nie liczylem pkt,ale wyglada niezle,oto moj sklad: > > Stanew Radostin > Jop Mariusz > Szala Wojciech > Baszczyński Marcin > Majewski Adam > Kosowski Kamil > Kalu Uche > Svitlica Stanko > Saganowski Marek > Kuźba Marcin > Żurawski Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
mufan FINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 14:34 No i stało się mamy finalistów: AdeeTeam pokonał Beskidenland 106-97,a Kowalowo uległo AC Belchatow 90-128. W wielkim finale Adee Team podejmuje AC Belchatow,a za tydzień dojdzie do rewanżu Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.b a czas leci i leci.... 10.11.02, 10:39 W pierwszym meczy zdobyłem 80 poinsów zespołem Adee Team. A z wstepnych wyliczen w drugi meczu koło 94. A jak ty mój drogi rywalu? Adee Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.b3 GRATKI!!!!!!!! 12.11.02, 16:27 Gratuluje zdobycia Pucharu Ligi AC Belchatow ,wedel moich wyliczeń mój Adee III Team przegrał finał 88:84. Za to w finale PP Adee Team w dwu meczu zwyciężył 175:173. A wiec remis 1:1. Wielki fianł w Superpucharze !!!!!! Pozdrawiam Adee PS. PROSZE ADMINA PUCHARU O POTWIERDZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
mufan THE WINNER IS!!!!! 14.11.02, 14:44 Wielkie sorki za nawalenie w ostatniej chwili,ale obsługuję ten puhar z kafejki od prau tygodni i nie dałem rady. przewidywania się sprawdziły... Zwyciężył Adee Team pokonując AC Belchatow 175-173.Wynik dwumeczu świadczy o klasie naszych finalistów i poziomie pucharu ;-)...Gratulacje dla Prezesa drużyny Adee Team... Z czasem nadejdzie jakiś dyplom;-)... Tak więc zwyciężcą pierwszej edycji Finału Pucharu Polski Forum Piłkarzyków została drużyna Adee Team Prezesa adee. P.S.Mam nadzieję,że pojawi się on na wiosnę i będzie bronił zdobytego trofeum.Równocześnie życzę powodzenia w Superpucharze. Dziękuję wszystkim uczestnikom za fajną zabawę i zapraszam na wiosnę!!! Pozdrowienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś