anna-dark 09.10.05, 23:05 Ten artykuł potwierdza tylko jedną rzecz - abonament RTV jest zbędny !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papa Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 09.10.05, 23:11 anna-dark napisała: > Ten artykuł potwierdza tylko jedną rzecz - abonament RTV jest zbędny !!! Czemu to jest zbędny? TVP to tylko sport? Poza tym pokazuje rozsądek negocujących, żeby nie przepłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:23 No właśnie TVP to nie tylko Sport, to także wysokiej jakości Kultura przez duże K: "Klan", "Złotopolscy", "Plebania", to tylko niektóre z powstających w tVP arcydzieł filmowych, bez których polska i światowa kultura wiele straciłaby. Przypomnijmy, że oprócz nowości w tVP można także obejrzeć wielką klasykę filmową (07 zgłoś się) oraz n.p. legendarną Marylę Lodowicz - choćby wczoraj podczas wyśmienitego szoł oraz słynne biesiady muzyczno - kabaretowe, cZy też wyśmienitą publicystykę i rozrywkę dla wymagających widzów ("Bezludna wyspa", "Bigosowa na tropie"). Tego typu oferty nie ma żadna telewizja na świecie ze słynną BBC włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie 10.10.05, 03:01 Ale BBC ma kilkadziesiąt razy większy budżet od TVP. Poza tym TVP każdego roku współfinansuje także najlepsze polskie filmy fabularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer a ty z TVP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:12 Obrońca się znalazł...mało pieniędzy z reklam mają ? bukmacherzy.250free.com Voucher na 5E - kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek negocjacje metoda na dziada IP: *.aster.pl 10.10.05, 09:40 stacje przyjely bardzo skuteczna metode negocjacji tzn. na dziada - nie zaplace bo nie mam. w ich przypadku to taktyka madra. mysle tez, ze stacje sa w zmowie i negocjuja razem co ogranicza drugiej stronie pole manewru. pewnie bedzie nerwowo do konca ale ostatecznie uda im sie wyrwac ten towar tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanin Re: negocjacje metoda na dziada IP: *.kdpw.com.pl 10.10.05, 10:47 TVP to wielki kołchoz – z którego żyją już kolejne pokolenia… tych samych rodzin…. dno kompletne teatr telewizji już praktycznie nie istnieje – za pół roku już go nie będzie… - to w związju z misją... poziom dziennikarstwa żenujący (komercyjne stacje już dawno ich przegoniły) to jeden z ostatnich bastionów PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 10.10.05, 09:53 czago napisał: > Poza tym TVP każdego roku > współfinansuje także najlepsze polskie filmy fabularne. Buahahahahahahahahahahahahaah zdechnę ze śmiechu!!! W Polsce powstaje średnio jeden przyzwoity film fabularny rocznie i to z reguły o budżecie wielkości miesięczych zarobków zarządu TVP... Abonament RTV to po prostu kolejny prymitywny sposób żeby wyciągnąć pieniądze od biednego polskiego podatnika - tak samo jak akcyza na paliwo, z której nie jest nic finansowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch25 Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.mtp.com.pl 10.10.05, 11:30 Gość portalu: LoRd QulaG napisał(a): > Abonament RTV to po prostu kolejny prymitywny sposób żeby wyciągnąć pieniądze o > d > biednego polskiego podatnika - tak samo jak akcyza na paliwo, z której nie jest > nic finansowane... Ja tam jestem za abonamentem tylko prosze nie na złotopolskich i na beznadziejne typu "bezludne wyspy". Co sie stało z programami Wołoszańskiego - ostanio wystepuje w blokach rekalowych, Teatrem Telewzji (dziś jest o 20 najnowszy Hit - Casablanka), a ostani ciekawy film produkcji TVP jaki widziałem to z cyklu "swieta polskie" czy jakoś tak ;/ acha i jak ktoś myśli ze TVP ma za mało pieniedzy... Może ma 10x mniej niz BBC, ale produkuje 100x razy gorszy chłam. Ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ergiel Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.acn.waw.pl 10.10.05, 10:41 TVP marzy o takim budżecie. Kilkadziesiąt razy więcej pieniędzy do zmarnowania i rozkradzenia między siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.chello.pl 10.10.05, 10:57 Tylko, ze "najlepsze polskie filmy finansowane prze tvp" to i tak sa kiepskie filmy, nieoszukujmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorf Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie 10.10.05, 11:26 e tam... ja mysle ze TVP jednak sie wzoruje na BBC... tam dopiero roi sie od produkcji ktore sa na wyzynach kultury, przepraszam Kultury. Wspomnijmy chocby o: East Enders, czy produkcjach takich jak: 'Homes Under the Hammer', 'Neighbours', 'Doctors', 'Bargain Hunt' i tym podobnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:03 eee, BBC ma już swoje płatne kanały tematyczne - też je możemy oglądać w kablówkach (Animal Planet, Travel itp.), ale przede wszystkim kojarzy mi się z produkcją filmów popularnonaukowaych, które ogląda cały świat. TVP nawet nie próbuje robić coś takiego. TVP to spółka z udziałem skarbu państwa, a rolą każdej takiej spółki jest osiągnięcie zysku, najprosztszą drogą do tego są seriale i telenowele, Finansowanie filmów fabularnych w PL będzie teraz odbywać się w inny sposób, TVP przez pewien czas coś tam na filmy fabularne wyłożyła, ale tak jak ktoś wspomniał - budżety tych filmów były śmiesznie niskie. BBC z tego co słyszałem jest w całości finansowana z abonamentu i z kasy państwowej i nie ma tam reklam, częściowo chyba też zarabia dzięki tej ich spółce, czy jakiejś podspółce komercyjnej z tymi programami tematycznymi - płatnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamy Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:24 mimo ze jestem wielkim fanem pilki noznej nie moge miec pretensji do tvp lub innej stacji telewizyjnej, ze nie pokaze mistrzost. Nigdy nie placilem zadnego abonamentu za telewizje czy kalbowke wiec nie moge ich winic ze nie maja pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Co tam futboll dla pieprzonych klęczonów z TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:22 gdyby Mundial był w Watykanie, to zupełnie coś innego. 25 godzin na dobę transmisji by było, cztery specjalne studia i setka wysłanników. A tak??? Mamy - Anglia-Polska na II programie, który do jakiejś części Polaków nie dociera. A na I w tym samym czasie stary, powtórkowy film sprzed 8 lat, program publicystyczny Debata i wiadomości. Skandal. Korzeniowski, w coś ty się wpieprzył aby ich uwiarygodnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: Bez TVP2 szerzy się ciemnota... 10.10.05, 03:07 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > gdyby Mundial był w Watykanie, to zupełnie coś innego. 25 godzin na dobę > transmisji by było, cztery specjalne studia i setka wysłanników. A tak??? Mamy > - > Anglia-Polska na II programie, który do jakiejś części Polaków nie dociera. A > na I w tym samym czasie stary, powtórkowy film sprzed 8 lat, program > publicystyczny Debata i wiadomości. Skandal. > Korzeniowski, w coś ty się wpieprzył aby ich uwiarygodnić??? Ciekawe gdzie Ty mieszkasz, że do Ciebie nie dociera Program 2 TVP. Chyba jedyna mozliwośc to na Śląsku, w kopalni. Dziwne tylko, że na tej głębokości odbierasz jedynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh kpina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:43 Co to ku.. znaczy "prowadzone sa rozmowy" Korzeniowski pajacu ? Albo sie kupuje albo nie. Place wam zlodzieje podatek od telewizora mimo ze kompletnie wykladam na wasze telenowele i inne gowna. Skoro z moich pieniedzy stac TVP na utrzymywanie miernot jakimi sa polscy aktorzy z bzdurnych telenowel a nie ma pieniedzy na pilke ktora bije na glowe malysza Adasia i inne mierne dyscypliny sportowe poczulkem to jako afrony i ch..a dostaniecie zlodzieje w przyszlym kwartale a nie pieniedze z mojej kieszeni. Sami finansujcie swoje bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurak Re: kpina !!! IP: *.icpnet.pl 09.10.05, 23:58 GAZETO!!! Proponuję napisać nie o tym, czy ktoś pokaże mecze Polaków na mundialu - bo to jest oczywiste, że je zobaczymy. Czy jednak ktoś pokaże mundial W CAŁOŚCI!? Ponoć TVP chce nam pokazac tylko Polaków i finał. Takie relacjonowanie mundialu niech sobie wsadzą głęboko. Po to sa mistrzostwa świata, żebyśmy mogli zobaczyć WSZYSTKIE mecze! W razie czego znów przyjdzie nam oglądać telewizję francuską, jak w 2002 r. Do dziś pamiętam, jak jest piłka po francusku - "le ballon". Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: kpina !!! 10.10.05, 03:12 Gość portalu: kurak napisał(a): > GAZETO!!! > Proponuję napisać nie o tym, czy ktoś pokaże mecze Polaków na mundialu - bo to > jest oczywiste, że je zobaczymy. Czy jednak ktoś pokaże mundial W CAŁOŚCI!? > Ponoć TVP chce nam pokazac tylko Polaków i finał. Takie relacjonowanie mundialu > niech sobie wsadzą głęboko. Po to sa mistrzostwa świata, żebyśmy mogli zobaczyć > WSZYSTKIE mecze! > W razie czego znów przyjdzie nam oglądać telewizję francuską, jak w 2002 r. Do > dziś pamiętam, jak jest piłka po francusku - "le ballon". Jeśli TVP lub Polsat nie kupi Mundialu to obawiam się, że ciężko będzie gzieś "złapać" mecze Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko Re: kpina !!! IP: *.polkomtel.com.pl 10.10.05, 09:46 Zgadzam się z przedmówcą. Mundial nie zdarza się codzień - to największe widowisko świata! W normalnym kraju KAŻDY powinien mieć możliwość obejrzenia WSZYSTKICH! meczów. Korzeniowski - kup cały mundial - bez rozdrabniania się - tak bym potem nie musiał się martwić co obejrzę (najlepiej wysyłając smsa!!!), kiedy (retransmisje to żenada!) i czy mam ten kanał (Polsat sport, Canal+Sport, Eurosport, DSF czy inne francuskie, włoskie itp) a potem zróbcie to dobrze - bez specjalnych udziwnień, ścierpię wszystkie rodzaje komentarzy, ale to co zrobiliście z meczem Holandia-Czechy - to... słów brakuje - skakanie Praga-Zagrzeb i szybkie powroty na karne itp, watolinowe studio i jej komentarze, śpiewy itp - skandal Mam nadzieję że spokojnie będę mógł oglądać dowolnie wybrane mecze - jak najdłużej z udziełem Polski! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: kpina ? 10.10.05, 03:17 Gość portalu: heh napisał(a): > Co to ku.. znaczy "prowadzone sa rozmowy" Korzeniowski pajacu ? Albo sie kupuje > albo nie. Place wam zlodzieje podatek od telewizora mimo ze kompletnie wykladam > na wasze telenowele i inne gowna. Skoro z moich pieniedzy stac TVP na > utrzymywanie miernot jakimi sa polscy aktorzy z bzdurnych telenowel a nie ma > pieniedzy na pilke ktora bije na glowe malysza Adasia i inne mierne dyscypliny > sportowe poczulkem to jako afrony i ch..a dostaniecie zlodzieje w przyszlym > kwartale a nie pieniedze z mojej kieszeni. Sami finansujcie swoje bagno. O rany, ale dureń... I po co to pisać byle co? Trzeba chyba być kompletnym idiotą, żeby nawoływać do niepłacenia abonamentu i jednocześnie wymagać zakupu Mistrzostw Świata za 20 mln dolarów. Że też się tacy mądrale rodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kpina ? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:24 to ty jesteś dureń - mistrzostwa świata i inne imprezy od zawsze sa pokazywane w telewizji czeskiej, też jest publiczna, i pewnie też zbiera kasę z abonamentu, ale przecież to są grosze, bo ich tam mieszka ze 3 razy mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozostaje satelita Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 23:57 Wyglada na to ze polskie stacje chca byc najbardziej cwane w calej Europie. Większość juz kupiła prawa, potrafiła się dogadać tylko nasi spece uważają że ktoś chce ich wyrolować dając wygórowaną cenę. A niestety teraz, po awansie Polaków Infront własnie utwardzi stanowisko w negocjacjach wiedząc że Korzeń nie ma wyjścia bo presja społeczna będzie coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFF Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 02:13 jak dobrze, ze najprawdopodobniej Czesi pokaza mundial. mieszkam we Wroclawiu i odbieram 3 czeskie stacje, w ktorych od zawsze ogladam w calosci mundial, mistrzostwa swiata w hokeju, olimpiade bez przerywania i skakania po kanalach i kilkanascie innych sportowych (ale nie tylko) pozycji. mam nadzieje, ze w przyszlym roku bedzie tak samo i spokojnie, bez nerwow, bez dariusza sz, mazania po monitorze, bez wioski i bez maryli rodowicz obejrze mundial. czego Wam drodzy kibice zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Smutna prawda o transmisjach. 10.10.05, 02:22 Na żywo - w płatnym polsacie cyfrowym. Retransmisje - w TVP. Nie zapomniejscie zapłacić abonamentu !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: Smutna prawda o transmisjach. 10.10.05, 03:29 splkm napisał: > Na żywo - w płatnym polsacie cyfrowym. > Retransmisje - w TVP. > > Nie zapomniejscie zapłacić abonamentu !!! :) Uważam, że abonament trzeba płacić właśnie chociażby po to żeby TVP mogła kupić Mistrzostwa Świata. Ponieważ ponad połowa Polaków nie płaci, to tych praw TVP jeszcze nie kupiła. Nawoływanie do niepłacenia abonamentu skończy się tym, że TVP w ogóle już nic nie kupi. Ostatnio zresztą kupuje coraz mniej meczów - patrz puchary europejskie. Jest to na pewno na ręke zwolennikom seriali tybu "Klan" czy "Plebania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bols Re: Smutna prawda o transmisjach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:15 A może zapłacić abonament żeby panowie z zarządu kupili sobie nowe samochodziki co? Takiego wała. Nie będzie mistrzostw w całości grosza ode mnie nie ujrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Smutna prawda o transmisjach. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:41 abonament się przyda na oprawę meczów - taką jak była ostatnio:) Przecież jak TVP kupi MŚ to znowu będą "gwiazdy" telenowel pierniczyły od rzeczy, pewnie łazuka czy rodowicz będą spiewali, mecze - jak już będą mieli kupione za ciężkie pieniądze polecą z opóźnieniem, a te na żywo to oczywiście od 3 minuty dopiero, bez hymnów - bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ "To kwota znacznie przesadzona" IP: *.cable.mindspring.com 10.10.05, 05:01 "Jaka jest cena praw telewizyjnych? Kilka miesięcy temu Infront zażądał za nie ok. 20 mln euro. - To kwota znacznie przesadzona - mówi tylko Pykel. Polsat od początku negocjacji traktował tą sumę jako zbyt wygórowaną." Mysla ze jak poczekaja to im spuszcza cene, bo i 10 milionow euro piechota nie chodzi, ale jezeli Infront wydal MILIARD, to jest to dla nich 1%, wiec moga tez machnac reka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen2 Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.aster.pl 10.10.05, 06:37 Jeżeli będę musiał coś zapłacić (np. Polsatowi) za oglądanie Mundialu - przestaję płacić abonament RTV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 06:43 Są kablówki.anteny satelitarne,w całkiem szerokich pasach przygranicznych można oglądać z anten naziemnych programy naszych sąsiadów.Spoko-tylko sobie zaoszczędzicie nerwów przy komentarzu Szpakowicza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Powinni podwyższyć cenę 3x to może nasi się obudzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: 80.48.251.* 10.10.05, 08:44 Pewne jest że stacja ZDF będzie transmitować przez satelitę mecze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:15 Zawsze zostaje radiowa jedynka i komentatorzy, przy których ma się wrażenie, że siedzi się na stadionie i wszystko widzi. W Korei oglądałem właśnie francuską TV z polkim komentarzem i było rewelacyjnie! A TVP niech się .... Chcemy Klanu, chcemy Klanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Jak ja lubie te polska TV,ojejku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 10:09 Mam w domu,a raczej ma moja polska dziewucha wasza cyfre + w pelnej ofercie. Jak ja te wasza TV lubie .Muppet-Show pierwszej klasy i to w KAZDEJ dziedzinie. Polityke zostawiam w spokoju , bo to tak i tak wasza , polska specjalnosc. Takich aparatow jak w waszym Sejmie trzeba dlugo na swiecie szukac.Sprawa jedynej slusznej religii panstwowej.Jezeli juz moja polska dziewucha twierdzi ,ze przesadzaja a wg mnie w tym zakresie robia powazna konkurencje telewizji ajatollachow- to o czyms to swiadczy. Tzw.programy spolecznie drazliwe i dyskusje na ten temat.Panie opusc na to zaslone milczenia.Reporterka, ktorej sposob wyslawiania sie ,gdy zamkne oczy, przypomina mi gdakanie kwoki broniacej swoich pisklat( chyba "Sprawa dla reportera").O malo co a chcialem isc po tasak i walic ja po szyji.Z tej calej gamy bzdur , jaka stawia ta cyfra + do dyspozycji jedynie w TV Kultura mozna wydrapac cos interesujacego no i oczywiscie jakies przedstawienia teatralne.Muzyki tam nie slucham , bo chlopski poziom wykonania.Mysle tu o klasyce.Na to mam inne o wiele lepsze mozliwosci u nas.No a audycje nt .sportu,polskiego sportu to juz ewenement na swiatowa skale. Takie PODPUSZCZANIE tego polactwa jak tylko polski zawodnik lepiej i glosnie pierdnie od innych przechodzi wszelkie DOZWOLONE granice. Czasem mam to wrazenie ,ze tym probuje sie usunac wszystkie kompleksy narodowe siedzace bardzo gleboko w tej waszej nacji.A PRZECIEZ NIE TEDY DROGA. Jak slysze ten bulgot tego szefredaktora od spraw tzw.malyszowskich, mam wrazenie ze on de facto uwaza chyba wszystkich go sluchajacych za debili.Ospecjalistach komentujacych wasza kopana juz nie wspomne. REASUMUJAC; za male pieniadze mam uciechy i radochy ,jakiej mi zaden ,najlepszy nawet cyrk swiata nie dostarczy. Fazit; Cyrk Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss Re:Jak ja lubie te polska TV,ojejku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.05, 10:46 Droga Schujo, ja też się nieźle ubawilem czytając twój elaboracik. Może tak pouczysz nas jeszcze malowiele i przedstawisz wizję idealną świata znaczy pozytywną zamiast ciągle krytykować. Bo na pewno jest gdzieś inny, lepszy świat, a ty go znasz, rozumiesz i czujesz się tam jak w paradyżu. Wspólczuję cierpienia na niegościnnej polskiej ziemi,a jeśli mogę coś doradzić to skorzystaj ze swobody przemieszczania się, może mieć to zbawienne skutki terapeutyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Jak ja lubie te polska TV,ojejku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 12:15 Drogi Criss`ie. Czemu od razu elabor-ACIK ? Po prostu skromne uwagi o was , Polakach od kogos z zewnatrz , ktory w gruncie rzechy bardzo , no powiedzmy juz DOBRZE wam zyczy . WIADOMO ,ze tylko w paradyzu jest idealnie .Ihurys jest do woli, od wyboru do koloru , i aniol bezplciowy sie toba opiekuje a w niektorych paradyzach to i nastepne , po odejsciu ,zycie masz gwarantowane.Jedyny minus tej ostatniej mozliwosci , nie wiesz kim w nim bedziesz.Mozesz zyc np jako zaba, waz , osiol , czlowiek a nawet jako Polak .Tak , tak . Jako Polak tez. Ja osobiscie nie zyje co prawda w raju ( choc podobno dla Dojczow jest Luxemburg RAJEM PODATKOWYM , albo byl jeszcze niedawno )ale nie narzekam.Oby wszyscy tak mogli w tym zyciu miec jak ja mam. Natomiast co do krytyki waszej polskiej rzeczywistosci , dlaczego mam tego nie robic? Znam dosyc dobrze wasz jezyk, z powodu mojej polskiej dziewuchy ogladam od czasu do czasu na TV co sie tam u was wyprawia ( a wyprawiaja sie rzeczy , ze jejku), no i przedewszystkim nigdzie , jak na razie ,w zadnym innym europejskim kraju, nawet nie w Albanii , nie znajduje tylu IDIOTYZMOW, KRETYNIZMOW i innych sprzecznosci w zyciu publicznym i w zachowaniu sie WIEKSZOSCI, powtarzam wiekszosci bo wyjatki sa, waszego spoleczenstwa czyli jak ja to za waszym panem Ziemkiewiczem okreslam ,p o l a c t w a .Toz przeciez nie bede sie interesowal tym , co sie dzieje w np.Republice Mali, bo nie ma tam nic interesujacego poza bananami na drzewach albo kozami na pastwisku. I prosze, nie rozczaruj mnie drogi moj ,i nie zachowaj sie w przyszlosci jak to polackie bydle ponizej albo powyzej o nicku " dlugi " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDS Re:Jak ja lubie te polska TV,ojejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:32 szuja musisz miec okropne kompleksy skoro wymyslasz sobie swój świat w którym jesteś luxemburczykiem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re:Jak ja lubie te polska TV,ojejku IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.05, 10:50 A teraz, jak odstawisz te swoje prochy,przeczytaj uwaznie co napisales,a raczej co wybebnily twoje paluchy na klawiaturze. Przeczytales? No to jeszcze raz. Jak sam musisz stwierdzic, taki stan w jakim sie znajdujesz,ma pewne okreslenie medyczne. Zastanow sie, policz do trzech i powiedz nam jak nazywa sie ta choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja -podszywacz ble ble ble ble ble IP: 212.106.191.* 10.10.05, 18:18 ble ble ble ble ple ple tra tatat ta tra tata. kto lepszy? ja czy oryginal? Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze nasipilkarze.w.interia.pl 10.10.05, 09:23 nasipilkarze.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps-sk Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: 213.199.198.* 10.10.05, 09:57 A kilka dni temu któryś portal (może Gazeta) podał, że tvp kupiła 119 nowych samochodów za 16 mln zł. W przybliżeniu licząc 4 mln euro znalazły się na wożenie dostojnych dupsk tvp-dygnitarzy. Ciekawe czy znajdzie sie kasa na piłkę kopaną dla plebsu? Zazdroszczę mieszkańcom południa Polski. Mecze bez Szpaqa i innych debili w czeskiej normalnej tv. Sobotnie studio piłkarskie było żenujące. Zreszta jak zwykle, gdy prowadzi Włodek yyyyyy... Szaranowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polacy zagranica TV Polonia nie transmituje meczow IP: *.netvisao.pt 10.10.05, 10:17 Od czasu wielkich prezesow Kwiatkowskiego i Czarzastego TV Polonia nie transmituje meczow reprezentacji Polski dla Polakow zagranica. Smutne. Nowy prezes niczego nie zmienia. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: TV Polonia nie transmituje meczow IP: *.netvisao.pt 10.10.05, 19:21 Czy ktos to przeczyta? Oczywiscie to skandal, Polacy zagranica pracuja, bo jest bezrobocie, przesylaja pieniadze dla rodzin, ktore maja m in. za co placic na abonament i olbrzymie pensje dla prezesow Czarzastych i Kwiatkowskich. Panie Dworak, badz Pan inny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocieszenie. Re: TV Polonia nie transmituje meczow IP: *.netvisao.pt 10.10.05, 19:23 Czarzasty ma wytwornie Muza, niezle chapnal. kwiatkowski tez bogacz. Ale Dworak, nie jest taki, da Wam mecz. Kibice z kraju sa kibicami zagranicznymi w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieniadze Re: TV Polonia nie transmituje meczow IP: *.netvisao.pt 10.10.05, 19:25 Pensja bylych prezesow TV Czarzastego i Kwiatkowskiego wystarczylaby na mecz Anglia Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podanie Re: TV Polonia nie transmituje meczow IP: *.netvisao.pt 10.10.05, 19:27 Panie Prezesie Dworak, Prosimy poprzez Gazete Wyborcza o zainteresowanie sie Polakami zagranica. Dziennikarzy Gazety prosimy o wstawienie sie za nami. Kibice zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.stk.net.pl 10.10.05, 10:33 Cieszę się z awansu polskich piłkarzy jak również z tego, że TVP nie ma praw do transmisji meczów z Mundialu. Takie transmisje powinni prowadzić profesjonaliści np. POLSAT SPORT. To co pokazali "fachowcy" podczas transmisji meczu Czechy-Holandia woła o pomstę do nieba. To towarzystwo wzajemnej adoracji pan Korzeniowski powinien dawno odesłać do lamusa, a w najlepszym razie do roznoszenia poczty, a szefem tego zespołu powinien zostać pan Szpakowski. Jak to jest, że my Polacy mamy taką niechęć do uczenia się od najlepszych. Odpowiedź znam, ale zostawię to sobie na nasępny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
majajak Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie 10.10.05, 10:39 Jeżeli nie w TV to na żywo. Tylko gdzie można rezerwować bilety??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Z tym zdjeciem troche przesadzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:01 Przecież mecze polaków można było oglądać w TVP, a że ci kolesie akurat byli w sklepie to ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Playmaker Myślę, że zakup kolejnych 11tysięcy odcinkow"Mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:24 ...na Sukces" złagodziłoby niepohamowane żądania płacących abonament. A poważnie mówiąc to jeśli reżymowa telewizja nie pokaże de facto jedynej oprócz Euro imprezy, na ktorej mi zalezy to jadę na miesiąc do Albanii. Wszak tam mają w państwowej TV wszystkie mecze MŚ. Panie Korzeń, na tak wielkiej imprezie można cholernie zarobić; będzie Pan mógł udoskonalić cotygodniowe transmisje z "Na rynek marsz!"; to się naprawdę opłaca. Gerrard,Kaka,Shevchenko,Nesta,Lampard,Puyol,Figo,Buffon,Terry,C.Ronaldo,Beckham, Van Nisterlooy,Rooney,Pirlo,Robinho,Van der Sar,Vieira,Vicente,Xavi,Totti,Ferdinand,Van der Vaart,Joaquin,Lewandowski,Henry,Kukiełka,Zidane,Adriano,Baros,Ronaldinho,Ballack ,C.Blanco,Riquelme,Deco,Robben,Cocu,Baraja,Ibrahimovic...Naprawde chciałbym tych ludzi zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Ja sobie obejrze w czeskiej publicznej TV... 10.10.05, 12:23 ..no ale tam ludzie są rozumni nie to co w TVP. Taki wydatek na prawa do transmisji nadszarpnąłby przecież budżet TV a tu trzeba płacić po 40-50 tyś miesięcznie Monice Olejnik i innym "gwiazdom" publicznej. No a co z serialami i programami religijnymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie 10.10.05, 12:34 Korzeniowski był wybitnym sportowcem, ale czy jest dobrym ekonomistą i negocjatorem? Tak się dzieje gdy stanowiska obsadza się za zasługi. I czy obdarowany może mieć własne zdanie i dbać o interesy kibiców? WĄTPIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:45 przecież dba o interes kibiców - była lekka - na zywo - szalenie interesujące mityngi - na stadionach 100 ludzi, był na rynek marsz, oczywiście w jedynce, na żywo, był też n.p. mecz siatkówki żeńskiej decydujący o awansie do MŚ - TVP3, retransmisja (!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz gdzie mozna zobaczyc mecz z anglikami w brukseli? IP: *.vub.ac.be 10.10.05, 13:23 CZy ktos wie gdzie bedzie mozna w brukseli zobaczyc ten mecz - prosze o pomoc !!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
zippp84 Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie 10.10.05, 13:53 Jak bym płacił abonament za czas jaki spędzam przed telwizorem ogladając TVP to niewiem czy opłata na poczcie nie była by wyższa. Tylko mecze, raz na tydzien film o 23 na TVP 2 i tyle resztę oglądam u prywaciarzy. Fuck the abonamet radiowo-telewizyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Gdyby to były MS w chodzie... 10.10.05, 14:38 TVP dałaby każde pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.05, 14:45 Chód,chód,tylko chód.Po szmal, po szmal.Z Dworakiem,Mannem i Durczokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygo Re: Awans już pewny, transmisje nadal nie IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 16:18 Podajcie zagraniczne stacje, które pokazują CAŁY mundial, tj. WSZYSTKIE mecze, bo podejrzewam, że wielu tylko to interesuje. Srac na polskie stacje, obejrzymy sobie na zagranicznych. Przynajmniej z języka mozna się podciągnąć. I nie płacmy abonamentu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protest_u_jaca Nie chce sie klocic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:33 A ja nie chcę się kłócić z mężem, kto ma co oglądać w jednym telewizoże na naszych 18 mkw, czy on swojego Jurka Dudkę, czy ja Pazurę, Lindę czy Bakę. On też to lubi zresztą. Ja wolę, żeby zabrał mnie na letni spacer wieczorny i kawę na Stare Miasto niż żeby ktoś miał wydać 2O milionów, które ja jako wierna abonamentka płacę za TVP, Polsat, TVN i inne kablówki. Protest_u_Jaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: Nie chce sie klocic IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:59 ja bym wolał panów co dupą kręcą oglądać (chodziarzy), ewentualnie plebanię. Odpowiedz Link Zgłoś