Gość: oriano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:46 Więcej na ten temat: www.panorama.media.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=887 Pozdr. Oriano Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: Hampel zdecydowany na transfer!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.10.05, 20:52 Hehe- a można by pomysleć że chodzi o transfer w polskiej lidze. Cóż- dałem sie nabrać, gratuluje dobrego opanowania technik marketingu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Hampel zdecydowany na transfer!!! IP: *.wancom.pl 13.10.05, 21:55 lol to chyba coś z mojej działki :P ale jeden z prostszych chwytów zastosował kolega. (-: klikając w tego linka wcześniej tak podejrzewałem że to nie chodzi o Polske bo by w innych źródłach też pisało (-; w każdym bądź razie czułem że coś tu "pachnie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Hampel zdecydowany na transfer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:30 No jeżeli naprawdę to czułeś to powinieneś się nazywać "Cyrano de Bergerac". Odpowiedz Link Zgłoś