Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Triumfalny powrót Dudka

19.10.05, 10:49
    Triumfalny powrót to by był jak by obronił karniaka i 3 sytuacje sam na sma w
    meczu z Arsenalem. Tak na prawdę to rozegrał tylko mecz na rozgrzewkę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kopson Triumfalny powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:51
        Zagrał w rezerwach. I to ma być "triumfalny powrót Dudka"? Kto ten tytuł
        wymyślił?
        • da_markos A CO OBRONIL STRZALY RASIAKA???:)))) 19.10.05, 11:26
          j.w.
      • jedik Triumfalny powrót Dudka 19.10.05, 10:55
        sam już nie wiem... śmiać się czy płakać nad sensacyjnymi tytułami wymyślanymi przez piszących artykuły o sporcie dla gw?
        Kadziewicz rozrabia... triumfalny powrót Dudka...
        to tylko z dzisiejszego poranka
        żaden nie ma nic wspólnego z rzeczywistością

w trakcie olimpiady zorganizowano świetną zabawę dotyczącą lapsusów komentatorów i dziennikarzy sportowych
        wpisów było mnóstwo, co jeden to lepszy
        mam propozycję dla rednaczy:
        zorganizujcie kolejną zabawę pt. najardziej mylący tytuł w portalu gazeta.pl
        i wystarczy, że będzie to dotyczyło tylko sportu (polityka mnie nie interesuje, choć pomysł też możecie wykorzystać w tym zakresie ;p), a zabawa potrwa długie miesiące i dostarczy równie mocnych wrażeń jak ta poprzednia z olimpiadą w tle
        • jedik Re: Triumfalny powrót Dudka 19.10.05, 11:21
          mam nowy wniosek aby nową zabawą objąć nie tylko tytuły, ale również i treść artykułów sportowych
          będzie można np. dowiedzieć się, iż w 1990 roku na mundialu we Włoszech, Kamerun stracił szansę na medal po meczu przeciwko... Wielkiej Brytanii a największe talenty afrykańskiego futbolu rodzą się na zachodnich wybrzeżach Atlantyku (czyli w Brazylii i Argentynie - to teraz już wiem dlaczego te dwa teamy są takie dobre, na pewno kaperują część z tych talentów afrykanskich, żeby grały dla nich)
        • Gość: McLarenka Re: Triumfalny powrót Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:17
          Dobry pomysl. Z szukaniem nie bedzie problemow - ostatnio GW przoduje w
          delikatnie mowiac nieudanych naglowkach.
          Moze te pomysly na tytuly to maja przyszli pracownicy nowej gazety Agory? I za
          zadanie maja trening w wymyslaniu bardziej atrakcyjnych tytulow niz F czy SE?
          Zalosne....
        • reniferek1 Lapsusy językowe sprawozdawców 19.10.05, 15:00
          www.mediasportowe.pl/index.php?str=lapsusy/lapsusy.php
      • Gość: pemat powrót Dudka IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:45
        no Dudek dokonał rzeczywiście rzeczy wielkiej! żałosne (i niezdrowe) jest
        podniecanie się takimi pierdołami...
        • Gość: paul jeanas Jak to byl triumfalny powrót Dudka, to Rasiak.... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.10.05, 11:52
          zasiadl na tronie z drewna.
          • Gość: bobo wy sie nie znacie... IP: *.ita.pwr.wroc.pl 19.10.05, 12:26
            Teraz wystep w rezerwach to jest szczyt dla Jurka dlatego dziennikarz nazwal to
            triumfalny Do niedawna Jerzy nie byl nawet w rezerwach

Powtarzajac za znanym komentatorem
            "Jak sie nie ma co sie lubi To sie cieszy z tego co sie ma:P

Taka jest virtualna (nierzeczywista) rzeczywistosc polskiego futbolu

Naszczescie mamy Boruca ktory podpisal NIESAMOWITY kontrakt z NIESAMOWITYM zespolem
            • Gość: dsg Re: wy sie nie znacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:37
              tez dowaliles z tym niesamowitym kontraktem . niesamowity kontrakt to ma Dudek
              i dlatego dupy nie ruszył latem tylko zostal aby grzac ławe na anfield
              • Gość: mac Re: wy sie nie znacie... IP: *.p.lodz.pl 19.10.05, 13:35
                Jakby cię ironią kopneli w dupsko to bys pomyslal ze na krześle siadasz. Skad się "takie" ludzie biorą.
      • Gość: Jagiellonia Fan Triumfalny powrót? Do rezerw? Wolne zarty... IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 19.10.05, 12:36
      • Gość: MK Tu chodzi o rezerwy? Ale jaja <lol> :-D IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 19.10.05, 12:59
        Triumfalny powrót.. mój boże... ale dno :-D
      • Gość: 50 50 ale super.gdzie są skróty tego meczu?muszą być ... IP: 217.153.152.* 19.10.05, 13:02
      • Gość: niki Re: Triumfalny powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:01
        Zgadzam się. Autor artykułu znacznie przesadził, zwłaszcza że pisze o meczu
        rezerw Liverpool-u.
      • czefan Re: Triumfalny powrót Dudka 19.10.05, 14:14
        O jaką dyscyplinę sportu chodzi? Dlaczego forum sportowe ogólne jest zaśmiecane?
      • Gość: ubububu Potter? To oni w quiddicha grali IP: *.acn.waw.pl 19.10.05, 14:27
        ?
      • reniferek1 Re: Triumfalny powrót Dudka 19.10.05, 14:59
        Tym bardziej triumfalny, że Wigan zajmuje ostatnie miejsce w tabeli w
        rozgrywkach rezerw.
        • Gość: Schuja Re: Triumfalny powrót Dudka a sprawa PLAMY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 15:13
          Ciekawe , ze w artykule nic nie pisze sie o tej slawnej juz plamie na
          spodenkach w okolicy krocza Dudka .Liczy na to ten redaktor ,ze ludzie o tym
          zapomna?.Mysle , ze sie z tym przeliczy.
          • Gość: paul jeanas Nie dosc, ze siebie zaliczasz do rasy schlonsckich IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.10.05, 15:41
            luksemburczykow(wymarlej rasy psow), obrazasz Polske i Polakow, jestes durny i
            zakomleksiony, to na dodatek, JAKBY TEGO BYLO MALO, jeszcze jestes zboczony.
            • Gość: Schuja Re: polactwo zaczyna ujadac IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 15:51
              Nie jestes dla mnie zadnym przeciwnikiem paul jeanas.Czytalem z biegu pare
              twoich wpisow.Sa na zenujaco niskim poziomie , prymitywne i nie zawierajace
              niczego interesujacego . Zeby byly przynajmniej dowcipne, ale tez nie.Nuda ,
              nuda paula jeansa. Skonczylem z toba.
              • Gość: paul jeanas Re: polactwo zaczyna ujadac IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.10.05, 16:02
                Skoncz lepiej z soba, bedzie na swiecie o jedego frustrata mniej.
                • Gość: paul jeanas Re: polactwo zaczyna ujadac IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.10.05, 16:10
                  Mialo byc 'jednego'-literowka.
              • Gość: Anty Schuja Re: polactwo zaczyna ujadac IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.05, 15:27
                No coz schujko-plujko.Wiekszosc z nas skonczyla z toba, ale dla jaj bedziemy
                wklejac posty do twoich wypierdniec.
              • Gość: Schuja IP : dip0.t-ipconnect.de IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:42
                IP: dip0.t-ipconnect.de
                DE
          • Gość: x "...to szwabowie tez maja poetow????..."-Petrarka IP: *.crowley.pl 19.10.05, 15:51
            Powiedz mi kiedy ostatnio Niemcy pokonaly Polske w jakimkolwiek meczu:
            Schalke-Wisla 1:4(buhahahaha)
            Groclin-Herta 1:0 (buhahahaha-Grodzisk 14tys mieszkancow)
            Siatkowka Pani-Niemki placza
            Adamek rozwala szeke jakiemus Urlichowi. Urlich pyta po minucie sedziego "co
            sie staloo"

Gdyby nie USA to plemie szwabskie by juz dawno zdechlo.
            Wiedzieli o tym juz dawno w Europie ze szwabowie mysla tylko o kielbasie i
            piwsku.
            Petrarka pytal ze zdziwieniem:
            "...to szwabowie tez maja poetow????..."
            • Gość: Schuja Re: "...to szwabowie tez maja poetow????..."-Petr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 16:14
              x , musiales juz wypic cos mocniejszego chyba.Ja sie z toba zgadzam w tym ,co
              piszesz o Dojczach.Oni sa dla mnie totalny wurszt. Nie interesuja mnie.Jak juz
              to zajmuje sie pilka nozna na poziomie mojego miasteczka w Luxemburgu (totalna
              amatorszczyzna) albo moimi faworytani na przyszloroczny tytul mistrza swiata ,
              czyli druzyna Hollandii.I tyle. Na boku przygladam sie tez wazej kopanej , stad
              moje objektywne i krytyczne uwagi na jej temat.A resza; Dojcze, Hiszpanie ,
              Wyspy Srodkowej czy tez polnocnej Polinezji nie INTERESUJA mnie nic a nic i
              daremny twoj trud by ten stan rzeczy zmienic. No i interesuja mnie wszelakie
              reakcje p o l a c t w a.
              • Gość: johnnie rep Re: "...to szwabowie tez maja poetow????..."-Petr IP: *.ctejz.cablered.com.mx 19.10.05, 16:34
                dobra dobra Schuja pamietam jak Dudek obronil karne w finale LM
                to tez sie nim zachwycales zwracales honor itd
                po tym wnioskuje ze jestes normalny tylko pozujesz na takiego buca
                bo lubisz bic sie (a raczej klocic) z calym swiatem
                ale kazdemu jego Everest (czyt kazdy ma prawo do wlasnego hobby)
                pozdr
                a Luxembourg lubie - zwlaszcza stacje benzynowe;)
                JR de Metz (obecnie na wakacjach)
                • Gość: Schuja Re: "...to szwabowie tez maja poetow????..."-Petr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 17:13
                  Cieszy mnie Johnnie Rep , gdy pisze do mnie jakis moj fan.Moze juz jest czas
                  zalozyc FAN - KLUB SCHUJII? Czytasz wszystkie moje posty , analizujesz ich
                  tresci , stawiasz na ich podstawie pewne tezy a pewnie tez wysuwasz jakies
                  przypuszczenia. Wolno ci to robic. Do tak uprzejmie sformulowanych wnioskow nie
                  bede odpowiadal w moj ulubiony sposob tj nie bede prowokowal. Tym niemniej i ty
                  i inni moi WIELBICIELE musicie mocno uwazac.Jestem juz tak tutaj popularny i
                  znany , ze niektore lachudry i niedowartosciowane polactwo probuje podszywac
                  sie pod moj , nie opatentowany w koncu ,przepiekny nick. ROZPOZNAC ICH BARDZO
                  LATWO: po pierwsze piszac cokolwiek bredza caly czas nie potrafiac z sensem
                  sklecic dwoch , trzech zdan a jak juz sie jakis niebezpieczny grafoman , - ka
                  (a te sa najbardziej niebezpieczne, bo wierza w swoja misje) napotoczy i umie w
                  miare podrobic moj inteligentny styl pisania , poznasz ze to mierzwa po IP. Ja
                  pisze tylko z mojego sluzbowego kompa , jak jestem w mojej firmie , nie mam co
                  robic i nudze sie.A firma ma siedzibe w Trier , a wiec moj IP ma koncowke -
                  de. To tyle celem wyjasnienia. Zastanawiam sie czy nie otworzyc mojej strony
                  internetowej dla moich fanow. Pomysle. Otworze moze tez jakas skrytke na wpisy
                  zzyczeniowe. Jakby co to powiadomie wszystkich. Nie moge cie , moj drogi Fanie
                  zaprosic do mnie prywatnie , nie jestem pewny dyskrecji i jak kazda znana i
                  lubiana osoba obawiam sie nadmiernego entuzjazmu innych moich wielbicieli.Tym
                  niemniej , Ciebie Johnnie Rep mianije moim Fanem Honorowym z nr legitymacji
                  NR . PIERWSZYM ( 1 ) .
                  • johnnie_rep Schuja Schuja uber alles 19.10.05, 18:02
                    Wodzu Prowadz!!!
                    na MOskwe, na Berlin, na Pekin na Kajmany czy gdzie nas twoja wizja poprowadzi
                    zawsze z toba;)
                    Wodzu nie tylko czytam i analizuje twoje teksty, ja sie ich ucze na pamiec oraz
                    ryje je w kamiennych tabliczkach by zachowac dla potomnosci na wszelki wypadek
                    (potop, meteoryt czy inna ogolnoswiatowa katharina)
                    nie wiem czy sie uda zalatwic twoim dzielom, o wielki, status encyklik ale jako
                    dyrektywy Unijne to sie je chyba przepchnie

ja niegodny zaszczytu ktregom dostapil skladam ci hold oraz wyrazy podziekowania

Schuja Official Hoolygans number one
                    JR

ps. a tak na marginesie czemu masz firme w Trier skoro w L sa podobno nizsze
                    podatki?

• Gość: Schuja Re: Schuja Schuja uber alles IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.05, 18:13
                      No Johnnie_Rep , wreszcie jestem usatysfakcjonowany. Zapomniales jednak jeszcze
                      o kierunku na Kowno, na Kowno. Dzieki za tytulature. Moze byc.Zgadzam sie .
                      Wszystko cacy ,cacy tylko po co te pytania o interasy . Jestem filantrop i chce
                      jeszcze troche podtrzymac to zgnile panstwo kapitalistycznego socjalizmu. Ok ,
                      dosyc na dzis. Wracam do domu , do mojej u l u b i o n e j polskiej
                      dziewuchy.Zegnam ,do zasie.
                      • Gość: paul jeanas GLUPICH szukac nie trzeba , sami sie znajda IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 20.10.05, 06:35
                        TAKA SZUJA JAK SZUJA jest ZWYKLYM, POSPOLITYM GLUPKIEM SLASKIM.
                    • Gość: rur Re: Schuja Schuja uber alles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:37
                      schuja tak długo zakładałaś konto na gazecie o nazwie johnnie_rep?
              • Gość: schuja bo znowu mi zrobili gang bang wczoraj.... IP: *.gl.digi.pl 19.10.05, 16:38
                wiec musze sie dowartosciowac na forum
          • Gość: Anty Schuja Re: Triumfalny powrót Dudka a sprawa PLAMY IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.05, 15:26
            My liczymy jednak ze objasnisz nam jak to uciekles ze slunska i teraz jestes
            beneficjentem ALG II.
            A i nie denerwuj sie zbytnio, bo ci mozg skretynialy wyplynie.
      • Gość: x TEN TYTUL TO PLUGAWA IRONIIA WYBIORCZEJ K...Y IP: *.crowley.pl 19.10.05, 15:13
        Ten tytul jest po to byscie pluli na Dudka!
        Nie dajcie sie nabrac!
        • Gość: paul jeanas Z TYM MOZNA SIE ZGODZIC... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.10.05, 15:48
          W 'wybiorczej' pracuje wielu roznych 'polakow'.
      • Gość: CHWYT REKLAMOWY Re: Triumfalny powrót Dudka IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.10.05, 16:51
        TAKI TYTUL ARTYKULU TO CHWYT REKLAMOWY GODNY TANIEJ LIPY Z GAZETY
        BRUKOWEJ.GAZETA WYBORCZA ZMIERZA W TYM SAMYM KIERUNKU TZN.NA DNO
        DZIENNIKARSKIEJ PRZYZWOITOSCI I TO NIE PIERWSZY RAZ.CO DO DUDKA TO MARNUJE SIE
        W LIVERPOOL. ARSENAL,M.U.ALBO BARCELONA WYDAJE SIE BYC WLASCIWYM KIERUNKIEM.
      • Gość: kib triumfalny powrót Dudka do korzeni.... IP: 201.134.153.* 19.10.05, 17:22
        czyli do 5-tej ligi. Czym tu się podniecać. Żenada
      • Gość: cyg@nek Literaci-histerycy z Wyborczej. IP: *.osk.enformatic.pl 19.10.05, 22:50
        Kilka dni temu był tytuł "Fatalny błąd Boruca", a błędu Boruca nie było (nie
        mówiąc już o "fatalnym").
      • Gość: greg Re: Triumfalny powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 00:42
        srały muchy..będzie wiosna- Dudek zmień klub albo MŚ będziesz oglądał w
        telewizorze
      • Gość: adam81w jaki triumfalny ? przecie zto tylko mecz w rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:23
        ch . kurde gazeta ale tytuly na wyrost dajecie
      • Gość: Anty Schuja Re: Schujka-plujka IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.05, 15:35
        będzie siedziała na MS w 2006 roku na meczach Holandii i bedzie miala niebieski
        balonik.Ot , co!
        A w ogóle to jest pieron śląski i bardzo jest mu z tym zle, bo nie chcą go
        zaakceptować Niemcy, stąd ucieka do Luxemburga.W Polsce szuka guza i wypisuje
        na forach różne bzdury niczym pokórcz.
        Współczujcie mu!
        Proponuję założyć jego fan club.
        • Gość: antyschuja Re: Schujka-plujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:39
          to będziemy z chłopakami bić wszystkich z niebieskimi balonikami :)
        • Gość: antyschuja Re: Schujka-plujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:40
          aha i nie ucieka do luxemburga, jest cały czas w niemczech
          ale pisze pierdoły na forach o luksemburgu
          schujka co tam u twojej polskiej dziewuchy?
          i kto cie nauczył takich słów jak "dziewucha" luxemburczyku?
          • Gość: koneser dudek=0=wstyd=porazka pilki=forlan=smiech IP: *.his.uni.torun.pl 22.10.05, 19:20
            po raz kolejny dzienikarze sprobuja robic z niego gwiazde, a ja pgladam
            premiership regularnie, nie bede pisal ile zary puscil szmate w premier i ile
            razy w repre, napisale kilka razy, nie rozumiem jak mozna mowic o triumfalnym
            powrocie gdy sie gra w meczu rezerw???mimo ze obronil karne w finale ch,l nikt
            na dudka nie liczy, reina jest lepszy, mlodszy, dudek nie ma szans, i trzyma
            kciuki zeby zlapal kontuzje, to jest dudek, najwieksza szmata ktora bronila w
            reprezentacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka