Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniesli się...................

IP: 217.96.35.* 24.09.02, 10:13
    .......wszyscy z tego forum, powiada canemuto. Pewnie ma rację. Ja pozwolę
    sobie powiedzieć tylko ludziom z Gazety - dziekuję. Nie trzeba mówic za co.
    Poza tym, ja nigdzie sie nie wybieram......hehe. Jam stary tetryk i
    piknik..................a tam gdzieś hen, jakos tak strasznie niepiknikowo
    jest. Tętni i pulsuje działaczami.
    A mnie jakos w uczach wciąż dzwoni ten ryk W.Wallace'a kładacego głowę pod
    miecz Albionu. Dobrze wtedy zagadał.
    Pozdrawiam obecnych i nieobecnych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: plastic ja nie mam zamiaru bt. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.09.02, 10:36
      • Gość: salog Re: Wyniesli się................... IP: 62.233.246.* 24.09.02, 11:05
        Choć też pisuję tam gdzie ponoć się wszyscy wynieśli, to zgadzam się ze stwierdzeniem, że sporo zawdzięczamy Wyborczej!
        ja dziękuję redakcji , choć się nie wynoszę - chyba że trzeba się określić ;)

czy mógłbyś przytoczyć to zdanie, bo ja mam tylko ten obraz sztucznych bebechów przed oczyma...
        • misza01 Re: Wyniesli się................... 24.09.02, 11:36
          ja również z sentymentu będę tu i tak zaglądał, choć z uwagi na to, iż
          częściowo, pewnymi szczeniackimi skłonnościami do złośliwości i pyskówek,
          przynależę do generacji "młodzi wilcy" muszę przyznać,że nowe hen, gdzieś
          daleko bardzo mi odpowiada. Ciekawe czy jedyna Nieskazitelna zada sobie
          pytanie, dlaczego tak się stało,że się ze...ło....
          Może jakiś wątek na ten temat...a zresztą sam zacznę.
          • Gość: guerra Re: Wyniesli się................... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.09.02, 12:43
            heh panowie sentymenciarze- a po cóż te dylematy wynieśli(śmy) się czy nie-
            nikt nic takiego nie ogłaszał i nie ogłosi- monopolu też nikt nie ma....hulaj
            dusza, hulaj wola po forumach...
            • canemuto canemuto... 25.09.02, 01:30
              ...powiada, ze forum zeszlo na psy. bo zeszlo. czy to glownie wina gw? chyba
              nie - w koncu to nie ich posty stanowia tutaj wiekszosc.
              trudno tutaj mowic o wynoszeniu sie z forum - po prostu zrobilo sie rzadko i
              metnie az do bolu. kiedys bylo ruchliwiej i konkretniej - teraz najwiecej
              watkow rzucajacych sie w oczy to komentarze do ligi angielskiej (lubie ja, ale
              co ma premier league do naszej krajowej czy lokalnej pilki?) i proby utrzymania
              na tronie lub zrzucenia z niego Boguslawa Baniaka. nudy.

osobisice jestem przyzwyczajony do tego forum i poki co bardziej mi sie podoba,
              ale sorry - nie lubie pisywac sam do siebie. zagladam tutaj czesciej niz na
              forum kolejorza, ale co z tego - forum podupada tak czy inaczej. jeszcze
              niedawno ludzilem sie, ze to wakacje. ale wakacje sie juz skonczyly i bida
              ciagle wieje...

zawsze uwazalem, ze poznanskie forum sportowe to chlubny wyjatek, ze poziom
              prezentowanych tutaj pogladow i forma ich prezentowania znacznie przewyzsza
              chociazby forum glowne Poznania (99% to blubranie o niczym). skonczylo sie?

rowniez jestem wdzieczny gw za to forum - nic tego nie zmieni (nawet dziwne
              przejawy solidarnosci zawodowej panow dziennikarzy:))).

aha - na koniec: czy to sie podoba czy nie, wiele winy lezy po stronie gw,
              ktora nie jest chyba w stanie kontrolowac swojego "dziecka". bo nie wierze, ze
              godzicie sie na wszystko co sie tutaj dzieje.

nigdzie sie nie wynosze, ale nie czuje zeby to bylo moje forum. pozdro:)
              • alfalfa Re: canemuto... 25.09.02, 11:47
                Tytul forum jest chybiony. Powinno być: "Sport i Lech Poznań" albo
                tylko "Sport". Nie uważam (ale moze sie mylę?), zeby to forum było jedynie o
                piłce kopanej a już z pewnością nie powinno być tylko o Lechu. To ograniczenie
                jest zbędne i wprowadza w błąd. Poza tym mnie interesuje piłka (i jeszcze inne
                dyscypliny np. rugby) a nie tylko polska liga czy Lech. Zakładam wątki o lidze
                angielskiej ale w zasadzie chętnie pogadałbym o innych zachodnich ligach też -
                tam się wiele dzieje i to bardzo ciekawie.
                pzdr.
                ps forum "P-ń" jest faktycznie w 99% do bani (baby rules!), zgadzam się.
                • sttn Re: canemuto... 25.09.02, 22:57
                  Wedlug mnie, nazwa forum jest odpowiednia. W moim przypadku jest tak, iz
                  zagladam tutaj glownie z mysla o tekstach dotyczacych Lecha...
                  Faktycznie ostatnio liczba piszacych spadla, ale mam nadzieja na to, iz uda sie
                  odbudowac kadry. Zreszta rozmowa w zbyt duzym gronie (forum Lecha) nie dla
                  wszystkich moze stac sie ta wymarzona i moze czesc osob powroci na forum
                  gazety.
                  Nigdy nie jest tak dobrze, zeby nie bylo lepiej. Umieszczanie komentarzy do
                  artykulow na forum to moim zdaniem chybiony pomysl. Czesto sa to opinie malo
                  interesujace, nierozbudowane i zazwyczaj osoba piszaca swoj komentarz jest
                  spoza forum co powoduje, ze nie mozna z nia podyskutowac.
      • Gość: vivacee zaraz tam wynieśli... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.09.02, 05:55
        po prostu na kolejorz.pyry.net działa nowe forum, sprawnie i czytelnie
        zorganizowane. admini są realnymi ludźmi tzn. znamy ich nie tylko z netu ale i
        w realu, a poza tym prowadzone są tam konkretne rozmowy, a nie tylko (z całym
        szacunkiem) czysto akademickie dyskusje.
        Wszyscy doceniamy, że forum GW jest dla Wiary Lecha tym czym jest Stocznia
        Gdańska dla Solidarności (ale pojechałem) ale świat idzie do przodu... Rozwija
        się WL i w raz z jej rozwojem potrzebowaliśmy swojego medium. Tym medium stało
        się, co chyba naturalne forum Lecha i nie ma co rozdzierać szat. Takie są
        zwykłe koleje losu.
        pzdr
        vivacee

ps. ja i tak będę tu zaglądał z czystego sentymentu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka