prezes1990 22.10.05, 19:59 qrde mialem nadzieje ze wreszcie strzeli...a tu d... w wiekszosci skladow mialem go kpt!!! ale sie gosciu popisal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mc.coyot Re: REISS!!! On juz przesadza... 22.10.05, 20:08 popisał to się Gajtkowski w tym meczu!! takich akcji nie wykorzystywał!! a co do reissa to się ciesze że nie strzela:P Odpowiedz Link Zgłoś
denver7 Re: REISS!!! On juz przesadza... 22.10.05, 20:09 prezes1990 napisał: > qrde mialem nadzieje ze wreszcie strzeli...a tu d... w wiekszosci skladow > mialem go kpt!!! ale sie gosciu popisal... Sorry kolego, ale kogo to obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: REISS!!! On juz przesadza... 22.10.05, 20:38 Reiss trafił w słupek z sytuacji gdzie mógł normalnie strzelić, w pierwszej połowie na pustą nie trafił w piłkę a stojacy za nim "Świerszcz" z 5m strzelil 5m za wysoko:P .Jak juz ktoś wcześniej tu wspominał Gajtkowski mógł zostać bohaterem a został .. ciotą spotkania jak się ni strzela 2 razy sam na sam z 5, 7metrów to inaczej być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
klosy Re: REISS!!! On juz przesadza... 26.10.05, 20:22 Reiss juz sie wyszalal,teraz jest na wstecznym.przestraszyl sie Janasa i reprezentacji...... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.19 TERAZ NAPEWNO STRZELI!!! :) 27.10.05, 18:55 ja też się przejechałem w 2 ostatnich kolejkach na tym że Reiss i Edi byli kapitanami ;( ale nadal liczę na Reksia, bo jedzie do Groclinu który ma kompletnie rozbitą obronę (Mynar, Cumbev, Przxyrowski) ;) jak teraz nie strzeli to go chyba do rezerw przesunę :[. Ja chcę hattricka od Reissa :D bo już mu Piechma ucieka w klasyfikacji strzelców ;) Odpowiedz Link Zgłoś