Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LIGA ANGIELSKA

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 21:03
    Dziwi mnie niepodzielne rządzenie od kilku lat MU w
    premiership. Przecież ich obrona jest do dupy, z 15
    klubów w Europie ma lepszy atak od nich. Cieniasy po
    prosyu mają szczęście że to nie ARSENAL ze swoimi
    mistrzami świata i Europy gromi rywali i jestem
    pewien że za rok sytuacja się odwróci.
    Obserwuj wątek
      • Gość: balzer Re: LIGA ANGIELSKA IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 23:55
        Arsenal zbyt głupio oddaje punkty cienkim druzynom
      • Gość: Coolio MU to drużyna... IP: *.ds.uj.edu.pl 14.03.01, 02:09
        ... a nie zestaw nie pasujących do siebie gwiazd i gwiazdeczek. Dlatego mają
        takie osiągnięcia i tak rządzą w Anglii ( i częściowo w Europie ). Tam grają
        goście, którzy wiedzą co mają robić. A obronę do dupy ma właśnie Arsenal ( 6:1
        z MU ).
      • Gość: Slawek Re: LIGA ANGIELSKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 21:26
        To Arsenal ma obrone do dupy i bez Adamsa nic nie znaczy MU ma obrone pierwsza
        klasa i swietna pomoc ze nie wspomne o ataku. Zadnych "gwiazdorow" tylko
        solidnych zawodnikow - moj faworyt to Roy Keane.
        • Gość: Balzer Re: LIGA ANGIELSKA IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 23:39
          W sezonie 2001/02 mistrzem nie bedzie ani MU ani Arsenal, tylko LIVERPOOL
      • Gość: ochman You'll never walk alone IP: *.ipt.aol.com 16.03.01, 11:22
        Man U panuje w lidze angielskiej tylko dzieki strachowi jaki przed nim czuja
        rywale. Druzyny, ktore graja przeciwko nim bez leku moga spokojnie sobie z nimi
        poradzic - udowodnil to Liverpool na Old Trafford ogrywajac ich niemilosiernie.

To wlasnie Liverpool, a nie Man U, czy tym bardziej Arsenal bedzie panowal na
        boiskach angielskich i europejskich w przyszlym roku. Pomnicie moje slowa
        ogladajac w maju liverpool gromiacy Arsenal w finale pucharu Anglii.
        • Gość: Focus Re: You'll never walk alone IP: unknown, 193.150.166.* 16.03.01, 11:30
          wczora w meczu z Porto mimo, ze przy pierwszej bramce byla reka to dosrodkowanie podczas tej akcji
          to absolutne mistrzostwo swiata. Liverpool jest wielki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka