draziggg 26.09.02, 15:13 jak myślicie czy zawodnicy Odry pokonają drużyne Pogonii? czy warto postawić na obrońców Odry? czy może Pogoń będąca na fali po zwyciestwie nad Kszo sprawi niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 18:48 Myślę, że to pytanie zadaje sobie wielu prezesów. Patrząc rozsądnie Odra powinna wygrać z Pogonią. Ja stawiam 3:1, ale doskonale zdając sobie sprawę, że cuda w naszej lidze są codziennością. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesol Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? 26.09.02, 20:58 Chłopie Odra powinna spokojnie wygrać (nie mówię że wysoko) . Pogoń może góra strzelić 1 bramkę jestem tego w 100 % pewny.Stawiaj na wszystkich z ODRY.Postaw z napastników na CHAŁBIŃSKIEGO LUB ZIARKOWSKIEGO NA PEWNO JEDEN Z NICH STRZELI BRAMKĘ TO CI OBIECUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 23:21 grzesol napisał: > Chłopie Odra powinna spokojnie wygrać (nie mówię że wysoko) . Pogoń może góra > strzelić 1 bramkę jestem tego w 100 % pewny.Stawiaj na wszystkich z ODRY.Postaw > > z napastników na CHAŁBIŃSKIEGO LUB ZIARKOWSKIEGO NA PEWNO JEDEN Z NICH STRZELI > BRAMKĘ TO CI OBIECUJĘ. Mam 6 zawodnikow Odry .Jak Odra przegra to sie rzuce na line chyba Odpowiedz Link Zgłoś
karel_svoboda Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? 27.09.02, 09:11 Ja wziąłem tylko Bębna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 16:58 Jak widać prognozy czasami się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
rak8 Re: CZY ODRA ZMIECIE POGOŃ? 27.09.02, 16:04 Odra musi wygrać, mam 6 piłkarzy z tej drużyny. Stawiam 3:1 na Odre oczywiście :-). Mam nadzieje, że Rocki i spółka pokarzą że walczą o 1 miejsce w naszej ekstraklasie. Pozdrowienia z Konina. Odpowiedz Link Zgłoś
prymas1983 Typ bukmachera 27.09.02, 21:30 nie stawiaj na Odrę bo ona przegra! przynajmniej nie na bramkarza i obrońców!!! JA NIE NAWIDZĘ POGONI ale odra przegra!!! Odpowiedz Link Zgłoś