Gość: jaca IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 12:51 stomil jest najlepszy bo i w Olsztynie jest najlepszy w kraju sprzent tj.blunt, itaka publika, a piłkarze sa najwaleczniejsi.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: stomil mistrzem wiosny IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 09:56 OK.zgodze sie ze pilkarze walcza i chwala im za to!, ale jezeli chodzi o kibicow?! gosciu Ty chyba nigdy nie byles na innym stadionie !!! ( czy chociaz byles raz na Stomilu ). Nigdy w Olsztynie nie bylo kibicow z prawdziwego zdarzenia!!! , zgadza sie kiedys przychodzilo was ok 6-7 tys. ale nigdy nie bylo atmosfery typowo pilkarskiej!. Jestem pewien , ze 4 tys. kibicow LEGII lub WIDZEWA stworzyloby super pilkarska atmosfere!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosoroze Re: stomil mistrzem wiosny IP: *.euv-frankfurt-o.de 04.03.01, 11:01 Gość portalu: Fan napisał(a): > ale nigdy nie bylo > atmosfery typowo pilkarskiej!. Jestem pewien , ze 4 > tys. kibicow LEGII lub WIDZEWA stworzyloby super > pilkarska atmosfere!!! ...z bijatyka,demolka,paleniem samochodow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: stomil mistrzem wiosny IP: *.proxy.aol.com 04.03.01, 12:52 Gość portalu: Fan napisał(a): > zgadza sie kiedys > przychodzilo was ok 6-7 tys. ale nigdy nie bylo > atmosfery typowo pilkarskiej!. Ludzie co sie z polska pilka porobilo? W latach siedemdziesiatych na meczach Odry Opole (grala wtedy w pierwszej lidze) stadion byl prawie zawsze pelny. Nie pamietam, jaka jest pojemnosc tego stadionu (bylem wtedy smarkaczem), ale to musialo byc wiecej niz 15000. Inne stadiony tez nie swiecily pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_a Re: stomil mistrzem wiosny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.01, 22:28 Stomil to niech martwi się o pozostanie w ekstraklasie!!! wasza publika jest do bani.Z resztą nie tylko u was i to mam dla ciebie na pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balzer Re: stomil mistrzem wiosny IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 00:02 Znajdzcie najpierw sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: nie zanosi się IP: 193.41.230.* 13.03.01, 08:51 Jeśli na własnym stadionie przegrywacie z Orlenem, to nie macie co szukać w I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś