mr.hell 11.11.05, 20:00 to Lennon? hm a gdzie Mao Tse Tong...? ];O/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.eds.net 11.11.05, 20:24 okropne brzydactwa Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 11.11.05, 20:29 Jeszcze powinno być kilka klęczących maskotek w jednym rzędzie z przystawionymi do głowy pistoletami , najlepiej na jakimś stadionie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tape Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:19 co ty chcesz, one sa slodkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $€X¥ π£€¢zkα Nie pokazujcie ich dzieciom, bo będą mieć koszmary IP: *.dsl.mindspring.com 14.11.05, 16:24 Nie pokazujcie ich dzieciom, bo będą mieć koszmary, poza tym zbyt podobne do sexydoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocal Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:59 Tak brzydkich maskotek to ja dawno nie widziałem:) Swoją drogą, ciekawe, że znalazła się tam antylopa tybetańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parakalol Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.kisielice.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 21:50 Mi te maskotki przypominaja Misia Coralgola... Odpowiedz Link Zgłoś
alt_posener Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 11.11.05, 22:50 Po pierwsze: kto to jest "Pekina"? Po drugie: podobno de gustibus non disputantum, ale dla mnie te "maskoty" są tandetne jak chińskie zabawki... Ale w końcu ja się na sztuce nowoczesnej nie znam, może ktoś wykształcony w tym kierunku znajdzie tu coś interesującego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaczu Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.ipt.aol.com 12.11.05, 05:31 Rysunkowe wyobrazenia. Cartoon to film rysunkowy (w pelnej wersji rzadko stosowanej byloby "cartoon-film". Moze scislej ale bardziej opisowo byloby "wyobrazenia w poetyce filmu rysunkowego". jac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.icpnet.pl 12.11.05, 07:10 Jak tak dalej pójdzie, to może za te kilka lat tak właśnie będą wyglądały te zwierzatka w realu. Wyjątkowe paskudztwa (działa sztuki chińskiej?)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm czemu nie mają skośnych IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.05, 09:14 nie mają skośnych oczu? Wstydzą się siebie? Powinny byc maskotki w pasiachach, jako symbol osób w ich gułagach pracy %-| pozdro skocz.pl/sporty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marred Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:45 Wyglada jak teletubbies ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.05, 10:56 Makabreska. Co to w ogole ma byc? Kolejne odcinki pokemonow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 A wolność dla Tybetu ? IP: 212.182.102.* 12.11.05, 11:06 ... nikt o tym nie pamięta ? Odpowiedz Link Zgłoś
l.vet Kartonowe? 12.11.05, 14:49 Kartonowe? A moze z dykty? Blachy falistej? Skoro juz przepisuja komentarze do zdjec z anglojezycznego serwisu, to wypadaloby zatrudnic do tego kogos, kto zna angielski... Cartoon - film animowany, a konkretnie "rysunkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migacz Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:21 no olimpics game in china till tibet is free. protestują zachodnie spłecznstwa. ale to wolne społeczeństwa. u nas psołczeńśtwo mysli, co im władza każe. z drugiej strony, nowoczesna idea olimpijska urodziła się w nazistwoskim monachium 1936, wybór chin dobrze mieści w tej tradycji. i jeszcze jedno, każdy sportowiec który pojedzie do tego najwiekszego obozu koncentracyjnego, by tam walczyć o własną sławę jest gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.range81-151.btcentralplus.com 12.11.05, 15:22 sa obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom25 Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:07 Beznadziejne te maskotki, totalne bezguście,poza tym moi zdaniem powinna być tylko jedna maskotka na takiej imprezie bo tylko wtedy ona jest pamiętana.Kto dziś pamięta maskotki z sydney czy salt lake city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:11 to je jaka pi i sigma po operacji plastycznej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.net.autocom.pl 12.11.05, 18:29 naprawdę, z tym "kartonem" to przesada! podpadacie i to dość regularnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Pekina pokazał maskotki igrzysk 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:25 Może ja jestem dziwny, ale one mi się bardzo podobają :). I jeszcze to, że jest ich 5. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem Chińczykiem Przestańcie narzekać, Polacy! IP: 219.142.119.* 13.11.05, 13:55 Przestancie narzekać, Polacy! Musicie wiedzieć co naprawdę się dzieje na tym świecie! Polacy są najlepsi w narzekaniu, a nigdy nie wiedzą jak budować nowy i piękny kraj. Nie wiecie jak naprawdę Chiny i Chińczycy wyglądają, jak nie byliście w Chinach! Wiecie tylko, co wasi przywódcy glupi wam każą, co media glupie wam komentują! Nasze maskotki są brzydkie? Przestancie narzekać, Polacy! Powiedzcie, co wy macie w ogole??? Wroclaw walczyl z Shanghajem o EXPO 2010! Przegral Wroclaw, ale to nie znaczy to miasto jest slabsze, poniewaz są tam glupi ludzie!!! Wybaczcie mi, polscy przyjaciele! Niestety tylko mniejszość Polaków jest przyjazna do Chin, bo wiedzą jak wybitny jest chiński naród, jak wielka jest chińska kultura. Polacy, jesteście teraz mali, ponieważ nie wiecie w ogole co się dzieje na tym wielki świecie. Zobaczcie, uczcie się, i dowiedzcie! Przestancie narzekać, Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chinczyk Przestańcie narzekać, Polacy! IP: 219.142.119.* 13.11.05, 14:28 Przestańcie narzekać, Polacy! Przestancie narzekać, Polacy! Musicie wiedzieć co naprawdę się dzieje na tym świecie! Polacy są najlepsi w narzekaniu, a nigdy nie wiedzą jak budować nowy i piękny kraj. Nie wiecie jak naprawdę Chiny i Chińczycy wyglądają, jak nie byliście w Chinach! Wiecie tylko, co wasi przywódcy glupi wam każą, co media glupie wam komentują! Nasze maskotki są brzydkie? Przestancie narzekać, Polacy! Powiedzcie, co wy macie w ogole??? Wroclaw walczyl z Shanghajem o EXPO 2010! Ale to nie znaczy to miasto jest slabsze, poniewaz są tam glupi ludzie!!! Wybaczcie mi, polscy przyjaciele! Niestety tylko mniejszość Polaków jest przyjazna do Chin, bo wiedzą jak wybitny jest chiński naród, jak wielka jest chińska kultura. Polacy, jesteście teraz mali, ponieważ nie wiecie w ogole co się dzieje na tym wielki świecie. Zobaczcie, uczcie się, i dowiedzcie! Przestancie narzekać, Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Przestańcie narzekać, Polacy! IP: 24.86.206.* 14.11.05, 02:52 Chinczyk masz racje...my Polacy jestesmy Mistrzami Swiata w narzekaniu no i w Pilce Noznej w 2006.. Odpowiedz Link Zgłoś