Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lechica Wroznań

IP: *.icpnet.pl 14.11.05, 21:35
    Witam.
    Jestem wielkim fanem Lecha.
    Moim zdaniem ta fuzja by wypaliła ale pod dwoma warunkami.
    1. Musiałaby zostać nazwa Lech Poznań.
    2. Logo Lech musiałoby zostać. Jestem za tym aby oba loga były koło siebie.
    Niejako łączyły się.
    POZDRAWAIM!
    Obserwuj wątek
      • Gość: blah Re: Lechica Wroznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:48
        Jestes malym kibicem leszka. leszek nie ma wielkich
        • behemot68 Re: Lechica Wroznań 15.11.05, 20:27
          A ty jesteś małym .....
          kmiotkiem
          • Gość: el_bujo Cały poznań jest na sprzedarz,na targach k..wy IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:03
            macie miejscowe więc o co ten krzyk. Niech kolega kibic jeden z drugim zapyta
            czasem dziewczyne co ona "promuje" w "prac" i skąd ma na nowe leginsy. Lech to
            ani "wianka" ani wiana nie ma i skończy jak GKS Katowice na który przychodzi
            parę tyś. ludzi bo bilety są po 5zł !!!
            • Gość: człowiek Re: Cały poznań jest na sprzedarz,na targach k..w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:29
              zazdrościsz???
      • Gość: pyruś przecież zdechlaka na to niestać ! ledwo starcza IP: *.pro.lama.net.pl 15.11.05, 01:11
        na chleb ze smalcem dla marnych grajków a co dopiero na fuzje ! Na całe
        szczeście ten marny wiejski klubik najpewniej w tym roku spadnie z ligi ! I
        dobrze ! niech zbankrutuje i w ogóle się rozpadnie ! Po co komu taki zdechlak ?
        • Gość: sędzia Re: przecież zdechlaka na to niestać ! ledwo star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:44
          Jestem kibicem Lecha i Sędzią w wydziale upadłości - pytanie do Panów z Pis jak
          to jest, że przy klikunastu milionach długu zarząd lecha nie złożył jeszcze
          wniosku o upadłość przecież to kryminał.
      • Gość: 3xm Re: Lechica Wroznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 06:24
        Czyli niech Amica da kase i sp.... ? Warunki fuzji dyktuje przejmujacy a nie przejmowany. A Lech w obecnej sytuacji finansowej razej nie powinien marudzic, bo zostanie mu tradycja i za kilka lat 20 tysiecy kibicow na meczu trzeciej ligi.
        • Gość: danilo Lepsze 20 tys. kibicow na III lidze w Poznaniu! IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:22
          Lepiej 20 tys. kibicow na meczu III ligi w Poznaniu, niz 700 osób na I ligowej
          Amice. Zastanow sie koles! ;-)
        • Gość: hipoliciak Re: Lechica Wroznań IP: *.elarnet.pl / 193.238.182.* 15.11.05, 20:46
          I będzie jak w starym żydowskim kawale - na początku jeden partner miał
          pieniądze a drugi doświadczenie a po zakończeniu interesów było już na odwrót :-)
      • Gość: geet Re: Lechica Wroznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 07:27
        CO ZA DURNY TYTUŁ ARTYKUŁU. CZY PANA REDAKTORA NIE STAĆ NA NIC MĄDRZEJSZEGO.
        GŁUPIE LITERÓWKI W ANGIELSKIM STYLU.
      • Gość: master Re: Lechica Wroznań IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 10:58
        Ech, wielki kibicu Lecha, to znaczy niech Amica spłaci długi, które kolejorz
        latami robił, niech daje kasę (bo wiadomo, że w Polsce piłka to
        przedsiębiorstwo deficytowe i nikt na tym nie zarobił, może ITI się uda za ileś
        tam lat), ale klub funkcjonuje w Poznaniu, a piłkarze grają z koziołkami na
        piersi? Chyba Rutkowski musiałby być głupi, żeby na cos takiego się zgodzić. Co
        na tym zyskuje? FK Amica jest na tyle renomowanym producentem sprzętu AGD, że
        obejdzie sie bez reklamy na koszulkach poznaniaków. Nawet logo fabryki kuchnii
        nie będzie mógł dać na T-shirty (bo jest identyczne z logiem drużyny Amica
        Wronki), bo przecież Lech ma swoje koziołki. Finansowo i marketingowo to
        samobójstwo. Niech Lech szuka naiwnych gdzie indziej. A Amica odkąd jest w I
        lidze, radzi sobie o wiele lepiej niż Lech. Więc sportowo, Rutkowski też nic
        nie zyskuje.
        • Gość: dan lech fan Lech Poznań IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:29
          Facet... Czy nie rozumiesz, ze Rutkowsiego juz nie bawi prowadzenie tak
          nudnego klubu bez kibicow, jakim jest Amica? Przeciez w tych Wronkach ( nie
          liczac meczow z Lechem, Legia i Pogonia, gdzie przyjezdzaja kibice druzyn
          przeciwnych) jest jak w klasie okregowej. Miejscowe dziadki (ktorych szanuje,
          bo akurat oni od zawsze kibicowali Wronkom) i jeszcze dzieciaki (tez ich
          szanuje, bo rosna i wychowywuja sie z druzyna) i grupka "nagle" wielkich
          kibicow Amici. Jeszcze kilka lat temu kibicowaliscie Lechowi, a teraz napinacie
          sie wielce, bo sa pieniadze od fabryki. Zastanow sie zdrowo! Nigdy nie
          bedziecie wielkim klubem, bo nie macie kibicow o tradycji. Tego sie nie da
          kupic za zadne pieniadze.
          • Gość: Gorzki Re: Lech Poznań IP: *.chem.uw.edu.pl 15.11.05, 17:00
            ale da się takich wychować, więc nie mów nigdy....

a co do nazwy - mogłoby być Lech Amica poznań i druga drużyna grająca we
            Wronkach..... wilk syty a i owca nieruszana....

PS ani jednych ani drugich za specjalnie nie lubię, więc jak to się skończy mało
            mnie obchodzi
            • Gość: dan Re: Lech Poznań IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:07
              Moze i da sie wychować... ale ilu? Bedzie chociaż tysiac? Ale spodobał mi sie
              pomysl, zeby Lech Poznan (Logo "AMICA" na koszulkach) grał w Poznaniu w I
              lidze, a trzecioligowe rezerwy We Wronkach. ;-)
      • bazyliszek4 Re: Lechica Wroznań 15.11.05, 23:07
        nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale... jakoś głupio by wyglądała teraz dla
        mnie liga bez Amici.
      • Gość: Despi Re: Lechica Wroznań IP: *.man.poznan.pl 16.11.05, 09:53
        Wielki fan Lecha powinien wiedzieć, że Lech nie ma logo tylko herb. Pozdrawiam.
      • Gość: gaw Durny tytuł Panie redaktorze IP: *.devs.futuro.pl 16.11.05, 12:30
        Wolę mojego Lecha w 3 lidze ale bez herbu z głupawą niewydarzoną wroną.Relkama
        na koszulkach to rozumiem .Ale barwy klubowe herb i mecze na stadionie w
        Poznaniu to świętość nie na sprzedaż...Przypominam wszystkim że był kiedyś Lech
        Kreisel i spadł do II ligi i że przez pewien okres kiedy Drzymała sponsorował
        Lecha trzy mecze w rundzie rozgrywane były na prowincji(w Grodzisku) -
        kompletna żenada.Pan Rutkowski doszedł do wniosku że nie da się robić zawodowej
        piłki dla kibiców którzy przyjechali na stdion pięcioma gimbusami z okolicznych
        wiosek...Fuzja tak ale na określonych warunkach!
        • Gość: zatroskany utopia marzyciela IP: 195.20.110.* 16.11.05, 12:45
          kibic stadionowy Lecha:
          moje marzenie to zjednoczenie całego kapitału klubów Groclin, Amica, Lech
          w jedną reprezentację WLKP bierzemy jeszcze siano od KP i BZ WBK
          barwy klubowe takie jak są + logo GROCLIN na przedzie, Amica rekawy plecy
          barwy stadionu - zielone od piwa lech i banku BZ WBK o nazwie Koloseum WLKP
          i rządzimy z frekwencją minimum 20000 ludzi na zadaszonym...
          ehhh marzenia
          • Gość: danilo I to durne marzenia!!! IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:00
            Lech zawsze z koziołkami w herbie i "niebiesko-białe barwy nasz Kolejorz ma!!!"
            Nawet w III lidze.Tradycja i historia ponad wszystko! A sponsor sie znajdzie
            predzej czy pozniej.
            • Gość: nie krytykuj zastanów się chwilę IP: 195.20.110.* 17.11.05, 12:27
              herb jest niepodważalny, chodzi o bazę i sponsorów
              co z tego że w stanach np w NBA hala nosi nazwę
              Toyota Center czy Pepsi Center jak na środku i po
              bokach boiska są symbole drużyny a na koszulkach jej
              nazwa..
              w przypadku lecha też masz na barwach lotto, mróz itd,
              byłoby amica, albo groclin.. a najlepiej lech z piwa od
              głównego super sponsora KP tym wszystkim
              regionalnym firmom gdyby się chciało razem
              mogą zrobić najlepszą markę w tej części europy
              i nie starcić nawet kropli honoru i nie mówcie o III lidze!!!
      • Gość: berek Re: Lechica Wroznań IP: 82.160.122.* 18.11.05, 23:39
        Sacek Jarzało
        • Gość: charlee Re: Lechica Wroznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:10
          Zadnej fuzji nie bedzie. Zacznijmy od tego ze wystarczy ze Amica wycofa sie z KS
          Wronki i klub poprostu nie bedzie mial srodkow na piersza lige i spadnie.
          Wystarczy tyle. A sponsor jako sam sponsor przechodzi do poznania. Fuzji nikt w
          poznaniu nie zniesie sponsora tak. Ja chodze na wsie mecze ekipom mamy karnety
          itp i kazdy z nas powiedzial ze jak by lech sie nazywal lech amica to zaczynamy
          kibicowac Warcie. Tradycja to tradycja. Jezeli chodzi o Tradycje, Historie,
          Kibicow to poprostu jako wielki klub Lech wchlania Amice. A mi sie wydaje ze to
          nei dlug odstrasza sponsorow tylko zarzad i ciemne interesy. Legia miala
          zadluzenie podobne jak ITI ja przejal a i pewnie sporo innych klubow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka