Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gran Derby dla Barcy

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.11.05, 12:28
    VISCA EL BARCA!!:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: maciek Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:11
        Barca to mistrzowie pokonają wszystkich
        • Gość: kolo patrze na eto,ronaldino-mysle-malpy pokonaly ludzi IP: *.ny325.east.verizon.net 21.11.05, 04:55
          • Gość: pasqdnik1 Re: patrze na eto,ronaldino-mysle-malpy pokonaly IP: *.chello.pl 21.11.05, 09:28
            czytam takie posty i myślę, że to jednak postęp, małpa nauczyłe się pisać i
            korzystać z internetu
          • Gość: dp Re: patrze na eto,ronaldino-mysle-malpy pokonaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 11:33
            Najwyraźniej małpy są od ludzi lepsze, palancie.
          • Gość: Fan Barcy Re: patrze na eto,ronaldino-mysle-malpy pokonaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:22
            małpą to ty jesteś psikutasie
        • Gość: fan Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.range86-134.btcentralplus.com 21.11.05, 13:26
          Mysle,ze real juz dawno jest na dnie i lepiej dla pilki jesli tam zostanie.
          WIdze real-mysle cudowne zakupy.;-) BARCA rzadi!!!!!!!!
          zbior starych zdiadzialych gwiazdorow,ktorzy juz dawno zapomnieli po co gra sie
          w pilke,a Barca to potega,kolektyw,talent,piekno,radosc.....i nawet kibice
          Realu to docenili i dlugo oklaskiwali.Za to swoich wygwizdali i tym chyba
          zakoncze bo to dobre podsumowanie tego co obejrzalem i z czego bardzo sie
          ucieszylem...FAN
        • Gość: Ronaldinho Liga Hiszpańska IP: *.chello.pl 08.12.05, 15:06
          Kto jest najlepszym zawodnikiem Ligi Hiszpańskiej : Deco, Ronaldo, Eto,
          Roberto C., Raul, czy Ronaldinho???????????????
          piszcie na forum:D =D
      • Gość: Kacper Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.Red-83-49-60.dynamicIP.rima-tde.net 20.11.05, 18:33
        FC Barcelona krolami futbolu!!!
        • Gość: barca!! Re: Gran Derby dla Barcy IP: 82.160.248.* 20.11.05, 18:46
          viva!!!barca wymiata
      • Gość: baggio75 Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 18:58
        Muzeum Real Madryt na kolanach !!! Może najlepiej nie grają, ale za to jak
        ładnie się prezentują w reklamach !!! He..he..he...
        • slonbe Re: Gran Derby dla Barcy 20.11.05, 19:23
          TYM RAZEM TYM potokom najwierniejszego przyjaciela czlowieka sie udalo ale
          ZAPEWNIAM JESZCZE ZOBACZYCIE WIELKI REAL!!!!!!!!!ZAWSZE KROLEWSKI!!! VIVA
          REAL!!!!!!!!!!!!!KAZDY KIBIC KOLEJORZA JEST ZA REALEM!!!TYLKO TA K... z WAWY
          WSPIERA TYCH "ODMIENCOW"
          • Gość: Poznaniak Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.echostar.pl 20.11.05, 19:39
            Mów za siebie. Ja kibicuje lechowi a jestem za Barcą. Od zawsze.
          • Gość: barcelonista to teraz wiem co znaczy IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:58
            pyrdolić albo pyrdoła
      • Gość: ja Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.devs.futuro.pl 20.11.05, 19:24
        sorry Winetou, ale Puyol sie psze przez Y nie J, bo bylby [puhol] :>
      • Gość: filip Re: Gran Derby dla Barcy IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 20.11.05, 19:38
        barcelona jest niezastąpiona
      • Gość: jesus TAK!!! IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 20.11.05, 19:47
        MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!!!!
      • Gość: UR Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:07
        Boże jak ja nienawidze Realu, Interu, Arsenalu a barce kocham
      • Gość: Zulu Gula Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:28
        I niech ktos mi powie ze Ronaldinho nie jest najlepszy na Świecie
        • Gość: bb komentarz do fotki nr 3 IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 21.11.05, 08:22
          "Gwiazdy Realu nie mogą uwieżyć w to co się stało."

nie moge qrwa uwierzyć, że takie byki robi się w gazecie!
          chyba że gwiazdy Realu grały w szachy :)
      • Gość: OMEN Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.spray.net.pl 21.11.05, 08:41
        CATALUNIA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: DOMBOL Re: Gran Derby dla Barcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 09:11
        Cieniutka ta Barcelona,nasza okręgówka gra podobnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka