Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tym państwu dziękuje sprawa lecha

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.10.02, 14:33
    Okręg nr 1:
    a. Szaroleta Piotr Władysław (SLD-UP), miejsce 2,
    b. Sarna Piotr Walenty (KWW m. Poznań), miejsce 1,
    c. Kretkowska Katarzyna (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 1,
    d. Olszewska Halina (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 2,
    e. Wierzbiński Paweł (PiS), miejsce 1.

Okręg nr 2:
    a. Macioła Franciszek (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 1,
    b. Dudziak Lidia Danuta (PiS), miejsce 1.

Okręg nr 3:
    a. Baraniecki Andrzej Zbigniew (SLD-UP), miejsce 2.

Okręg nr 4:
    a. Paprzycka Janina (SLD-UP), miejsce 1,
    b. Grześ Michał (PiS), miejsce 3.

Okręg nr 5:
    a. Rotnicka Jadwiga (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 1,
    b. Mikołajczak Stanisław Kazimierz (PO), miejsce 2,
    c. Alexandrowicz Przemysław (PiS), miejsce 1.

Okręg nr 6:
    a. Bączkiewicz Maria Irena (SLD-UP), miejsce 7,
    b. Skuratowicz Jan Marek (KWW Aldony Kameli-Sowińskiej),
    c. Pawlaczyk Czesław (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 1,
    d. Miś Małgorzata (OKKW Wojciecha Szczęsnego-Kaczmarka), miejsce 4,
    e. Kręglewski Wojciech Jerzy (PO), miejsce 2,
    f. Grzybowski Andrzej (PiS), miejsce 1,
    g. Różański Artur (PiS), miejsce 3.

Tym państwu mówimy: -Żegnajcie.

Wiara Lecha

Obserwuj wątek
      • feelgood Lista nieobenych 11.10.02, 15:42
        A oto kolejna ciekawostka.
        Lista nieobecnych na Radzie Miejskiej:
        (obejmuje wszystkich, nie tylko 13-tkę, która się zmyła w trakcie obrad)

1. Bieleżewski Andrzej Marian (Poznański Ruch Obywatelski),
        2. Chudobiecki Jan Jakub (PRO),
        3. Jarmułowicz-Chwiedorowicz Jan Jakub (SLD),
        4. Jezierski Sławomir (PO),
        5. Kaczmarek Filip Andrzej (PO),
        6. Kaczmarek-Szczęsny Wojciech (UW),
        7. Kayser Tomasz Jrzy (UW),
        8. Lipiński Dariusz (PO),
        9. Łukomski Jacek (UW),
        10. Mączkowski Krzysztof Paweł (Klub Radnych Prawicy),
        11. Nowotny Andrzej Krzysztof (PRO),
        12. Oźminkowski Marcin (UW),
        13. Paetz Marcin (PO),
        14. Perliński Miron (SLD),
        15. Stachowska Krystyna Maria (SLD),
        16. Stelmasiak Sławomir (PO),
        17. Tomczak Jacek Jerzy (KRP),
        18. Tomczak Janusz Bogdan (SLD).
        • gwardzista Re: Lista nieobenych 11.10.02, 18:13

Proponuję ustalić numery telefonów podanych w poprzsednich postach radnych,
          celem zastraszenie samych radnych oraz ich rodzin. Pamiętacie Żyjewskiego ?
          Zadziałało ! A kierownictwo klubu ma praktykę w zastraszaniu osób, tak więc
          profesjonalizm i wysoka jakość gwarantowane.
          To oburzające że ktoś smiał sprzeciwić się woli Lecha. To oburzające że miasto
          nie przekazuje pieniędzy z szaletów miejskich, 50 % wszystkich wpływów z
          biletów MPK oraz 75 % podatku od psów - na rzecz Lecha. To oburzające, że
          biznesmeni nie chcą dobrowolnie opodatkować się na rzecz klubu !
          Prawda misie ?? To chcielibyście napisac, ale resztki przyzwoitości nakazują
          Wam wątpić czy to słuszne, czy macie rację ?

Pajacom, którzy wskazali radnych przeciwnych uzaleznianiu Miasta Poznań od
          Lecha dziekuję jednak za to, iż teraz mam napisane czarno na białym na kogo
          głosowac .
          • jacniew Re: Lista nieobenych 12.10.02, 10:05
            Facet. Czytam któryś już twój post, dotychczas nie odpisywałem na idiotyzmy ale
            teraz to już przeginasz. Czy Ty wiesz o co Ci chodzi???
            Kto kogo tu chce zastraszać?
            Czy ujawnianie nazwisk osób publicznych, reprezentujących nas, by każdy
            wiedział na kogo głosować lub nie głosować w wyborach to zastraszanie???
            Skąd Twoje zacietrzewienie? Jest demokracja, nie musisz lubić Lecha, możesz
            sobie myśleć co chcesz ale Twoje powyższe argumenty stawiają Cię poniżej
            Leppera...
            Bez odbioru
            • gwardzista Re: Lista nieobenych 12.10.02, 12:50

Ech, miśku... Ja tylko proponuję "dalsze kroki" celem skutecznego egzekwowania
              roszczeń jakie klub Lech ma wobec Miasta, a więc wobec wszystkich mieszkańców.
              Gdyby w swojej historii, Lech nie miał epizodów w któych zastraszenie i szantaż
              odgrywały dużą rolę, pewnie nie napisałbym tego co napisałem. A skoro kiedyś
              coś się udało, to dlaczego nie powtórzyć tego z radnymi ? Niestety wśród Was
              jest wielu którzy myślą ( ? czy to dobre słowo) podobnie i którym podobna
              argumentacja się podoba. Tak więc trochę kpiny może ostudzi gorące głowy i
              kibice lecha z pokorą przyjmą, że jest demokracja, że się nie udało, ze Lech
              nie jest pepkiem ani świata ani Poznania.

A mówiąc poważnie, roszczeniowa postawa działączy i kibiców Lecha robi się
              niesmaczna.
              • Gość: jimy Re: Lista nieobenych IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 17:52
                Gwardzisto!!!!!
                Czytajac od jakiegos czasu Twoje posty wypada mi doradzic tylko, ze lepiej
                jakbys nie odzywal sie wcale i wydal sie glupim, niz piszac to rozwiales
                wszelkie watpliwosci (no ale madry Polak po szkodzie).

Puste beczki i glupcy robia duzo halasu!!!
              • feelgood Re: Lista nieobenych 12.10.02, 18:38
                Co do interpretacji intencji - spiritus flat ubi vult - jednak nie u ubeków.
                Nie podniecaj się tak bardzo cudzym nieszczęściem, bo Ci radość serce rozsadzi -
                a to organ ważny - nawet u kapusiów.
                • gwardzista Re: Lista nieobenych 13.10.02, 23:26

Do Twojego łba nie może dotrzeć, że można nie lubić Lecha i nie mieć nic
                  wspólnego z resortem. Trudno, nie mam ochoty udowadniać że nie jestem
                  wielbłądem.
                  Co do interpretacji, wypadki przeze mnie opisane miały miejsce, nawet
                  wiceprezes Lecha dostał wyrok w sprawie karnej... Teraz znowu ktoś sprzeciwił
                  się woli kibiców i postąpił niezgodnie z szeroko pojmowanym interesem Lecha.
                  Mam nadzieję, że tym razem nie dojdzie do podobnych, godnych pożałowania
                  zdarzeń...
                  • feelgood Re: Lista nieobenych 14.10.02, 11:37
                    gwardzista napisał:

> Do Twojego łba nie może dotrzeć, że można nie lubić Lecha i nie mieć nic
                    > wspólnego z resortem. Trudno, nie mam ochoty udowadniać że nie jestem
                    > wielbłądem.

Co innego nie dotrze nigdy do mojego łba, coś, co nie ma nic wspólnego z
                    sympatią lub antypatią do Lecha: że można mieć nicka "gwardzista", być kibicem
                    Olimpii i nie być związanym w jakikolwiek sposób z resortem. Tego się trzymajmy.
              • Gość: KAMZA Re: Lista nieobenych IP: *.waw.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 14.10.02, 23:32
                Chłopie rozumiem że nie przepadasz za Lechem ale to twój problem a my wszyscy
                mamy cię w D.. więc szarp się sam z twoim problemem.Itak nic nie wskórasz.

HEJ LECH !!!!
      • kome Re: tym państwu dziękuje sprawa lecha 19.10.02, 14:45
        extra!!! mam tylko prosbe: czy mozecie troche bardziej "rozreklamowac" ta liste
        w sieci. POZDRO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka