Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gwizdali !!

IP: *.sfpl.org 12.10.02, 20:59

w relacji na gazeta.pl mozna wyczytac nastepujace informacje: gwizdali,
    gwizdali.

no nie. jesli gdzie indziej gra repra, to w warszawie mowia ze tam jest
    wiocha i koniecznie nalezy przeniesc mecze reprezetacj do stolicy gdzie sa
    najlepsi i najwierniejsi kibice. no nie. gwizdac na wlasna repre ???

pewnie gwizdal tylko jeden chuligan ten co w pojedynke powybijal szyby na
    starym miescie, ten co rzuca na kazdym meczu racami, ten co w pojedynke
    podpala stadion, ten co spiewa w pojedynke na polonie, a slychac na caly
    stadion.

do legionistow! dajcie nam tego geniusza!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gitara Re: gwizdali !! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.10.02, 03:16
        ja bym dodal jeszcze pare okreslen dlaczego nalezy rozgrywac mecze na stadionie
        Legii oprocz obecnosci tylko jednego geniusza: to przeciez magiczny stadion,
        opisany w biblii, na ktorym druzyna gospodarzy ma szczegolna akceleracje.

niestety po raz kolejny mimo ze byl tylko jeden geniusz oraz stadion mial
        status magicznego, repra przegrala. dziwne to.
      • Gość: dexter Re: gwizdali !! IP: *.pl 13.10.02, 13:46
        Po co zabierasz głos w sprawie, o której wiesz tylko z relacji w necie? Prawda
        jest taka, że gdyby hipotetycznie na reprezentację wpuścili samych kibiców
        Legii, to atmosfera by był sto razy lepsza, więc się nie czepiaj, jeśli nie
        masz pojęcia o sprawie. Odsyłam do wątku w którym o tym pisałem

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=3248366
        • Gość: ziutek Re: gwizdali !! IP: *.he.net 13.10.02, 13:52
          Gość portalu: dexter napisał(a):

> Po co zabierasz głos w sprawie, o której wiesz tylko z relacji w necie?
          Prawda
          > jest taka, że gdyby hipotetycznie na reprezentację wpuścili samych kibiców
          > Legii, to atmosfera by był sto razy lepsza, więc się nie czepiaj, jeśli nie
          > masz pojęcia o sprawie. Odsyłam do wątku w którym o tym pisałem
          >
          tego już kurwa za wiele!
          to jest reprezentacja Polski i żaden klub nie ma prawa mówić że mają wpuszczac
          tylko jego kibiców i co by było gdyby weszli sami kibice Legii

wiesz co by wtedy było? to by było skurwysyństwo bo Polska to nie tylko
          Warszawa jeżeli o tym nie wiesz szownistyczny pacanie

dlatego już NIGDY reprezentacja NIE MA PRAWA grać na mniejszym niż 30000
          obiekcie. MUSI grać na Śląskim (na razie jedyny taki obiekt), tylko tam kibice
          którzy przyjadą z całej Polski będą w stanie pociągnąć doping bo chętnych do
          krzyczenia będzie wystarczająco dużo.
          • Gość: dexter Re: gwizdali !! IP: *.pl 13.10.02, 13:56
            Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo coś mi się wydaje, że nie.
          • Gość: ktos Re: gwizdali !! IP: *.pl 13.10.02, 13:58

> to jest reprezentacja Polski

A gdzie Ty wczoraj, osle polska reprezentacje widziales? Powtorke ostatniego
            meczu z MS ogladeles czy co?
        • Gość: 10.20 cicho....ONI nie spia IP: *.icpnet.pl 13.10.02, 21:26
          Gość portalu: dexter napisał(a):

> Po co zabierasz głos w sprawie, o której wiesz tylko z relacji w necie?
          Prawda
          > jest taka, że gdyby hipotetycznie na reprezentację wpuścili samych kibiców
          > Legii, to atmosfera by był sto razy lepsza, więc się nie czepiaj, jeśli nie
          > masz pojęcia o sprawie. Odsyłam do wątku w którym o tym pisałem
          >
          > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=31&w=3248366"ta
          > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=31&w=3248366</a>

Znowu winni "ONI"!! "ONI" rzucaja racami! "ONI" niszcza miasto . "ONI" znowu
          namieszali z biletami a pozniej gwizdali na repre.
          Pozdrowienia dla wybitnych kibicow Legii -SAMOOBRONA zawsze z NAMI!!!

LEGIO CZAS NA ZMIANY!! JESLI NIE CHCECIE JUZ TAKICH WATKOW NA FORUM TO "ONI:
          MUSZA ODEJSC.
      • Gość: mateusz Re: gwizdali !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 21:35
        wiesz co k..wa palancie! Widziałeś flagi na Żylecie "kołobrzeg" i inne miasta?
        weź nie pie..ol głupot bo mi se niedobrze robi! Byłeś kiedyś na meczu Legii?
        nie to pójdź i zobaczysz. A reprezentacja zasłużyła na gwizdy. masz k..a klapi
        na oczach? Co ty myślisz że gizdali sami legioniści? jak mecz byłby w kurniku w
        krakowie to byś napisał że gwizdali wiślacy? na reprezentacje zjeżdża się cała
        Polska!!!!!!!!! rozumiesz? jak nie to h ci w d. dziekuje
        • Gość: true Re: gwizdali !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 10:18
          na krytej, po probie rozkrecenia dopingu, usłyszałem z ust ogorzałego bydlaka:
          ja tu nie po to z gorzowa tyle jechał, zeby tera stac i drzec morde... no to
          usiadłem... to tyle na temat dopingu, chociaz uwazam, ze i tak było lepiej niz
          na niejednym stadionie w polsce.
      • Gość: Kan SKANDAL !!! GWIŻDŻE MI W USZACH. IP: proxy / 157.25.84.* 14.10.02, 10:23
        oraz CO ZA SKANDAL!!! W KRAKOWIE GWIZDNĘLI MI PORTFEL.
        • Gość: Gela Re: SKANDAL !!! GWIŻDŻE MI W USZACH. IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 10:52
          z Tą krytą to prawda, co chwila słyszałem "siadać... nie widać", mam nadzieję
          że Ci co siedzieli dostali "wilka", też miałem takiego rozmówcę ze śląskim
          akcentem, a gwizdy to totalna "wiocha",
          nasza reprezentacja ma tylko kibiców na "dobre", ze swej strony to się cieszę
          bo będzie łatweij z biletami na następne spotkania gdy się Ci niedzielni
          popaprańcy wykruszą

Pzdr
          • tgaw Re: SKANDAL !!! GWIŻDŻE MI W USZACH. 14.10.02, 12:42
            > z Tą krytą to prawda, co chwila słyszałem "siadać... nie widać", mam nadzieję
            > że Ci co siedzieli dostali "wilka", też miałem takiego rozmówcę ze śląskim
            > akcentem, a gwizdy to totalna "wiocha",

potwierdzam, ale obciach! mnie dwoch idiotow dwa razy prosilo o zejscie z
            krzeselka :-)

> nasza reprezentacja ma tylko kibiców na "dobre", ze swej strony to się cieszę
            > bo będzie łatweij z biletami na następne spotkania gdy się Ci niedzielni
            > popaprańcy wykruszą

ehh, ja przestalem kibicowac po 60 minucie, kiedy doszedlem do wniosku ze
            szkoda tracic zdrowie dla amatorow, wystarczy ze wydalem forse na bilet, za
            taki spektakl PZPN powinnien honorowo ja zwracac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka